Meciul zileiWest Ham UnitedNorwich CityPremier LeagueLondon StadiumPokerStars Sports
286

Pronostic West Ham United vs Norwich City - Premier League

Castigator
Castigator

Una dintre cele mai interesante dispute de miercuri este confruntarea restantă cu numărul 18 din Premiere League, de data aceasta rolul de gazdă fiind de partea formației pregătite de către David Moyes, West Ham United, care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Norwich City, echipă aflată sub comanda lui Dean Smith. Partida va avea loc pe data de 12 Ianuarie, de la ora 21:45, pe London Stadium.

În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, iar la final veți găsi ponturile pe care le-am gândit pentru meciul restant cu numărul 18 din cel mai important campionat al lumii.

1&2+ (câștigă gazdele și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
|1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40

West Ham United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele se pregătesc pentru partida de miercuri, după ce în Premier League impresionează publicul printr-o prestație peste așteptări, plină de rezultate pozitive, care au ca principală misiune proiectarea pe prima poziție a clasamentului. Ultima confruntare vine din nou cu o victorie din cupa Angliei, etapa fiind disputată împotriva celor de la Leeds, ca rezultat al scorului final de 2-0, pe tabelă trecându-și reușitele Lanzini și Bowen, meciul fiind unul dominat de către ciocănari. În Europa League, elevii lui Moyes reușesc să treacă cu brio de faza grupelor, cu un total de 13 puncte acumulate, însă încheind startul printr-un rezultat negativ din punct de vedere al scorului, aceștia piezând cu scorul de 1-0, contra celor de la Din. Zagre.

Ca și efect al șirului de reușite al elevilor lui Moyes, formația tehnicianului se clasează pe poziția a cincea de pe podium, având un total de 34 de puncte, acestea fiind acumulate în urma a 10 meciuri în care s-au impus, 5 egaluri și 6 înfrângeri.

Dacă privim către golaveraj, putem observa că aceasta este unul destul de echilibrat, atacul celor de la West Ham lăudându-se cu cele 37 de goluri marcate, iar în ceea ce privește defensiva, cele 27 nereușite reflectând o situație ceva mai instabilă.

În ceea ce privește obiectivul, deși șansele sunt infirme, are ca țintă planul pentru obținerea titlului, oferit primului loc, poziție deținută de către Manchester City, diferența dintre aceștia fiind de 19 puncte.

Lotul este printre cele mai valoroase din Premier League, care se laudă cu staruri precum Zouma, Dawson, Rice, Lanzini, Benrahma și vârful Antonio, care pe parcursul etapelor disputate are 8 reușite de pe postul de atacant al echipei lui Moyes. Misiunea de a obține cele 3 puncte aproape imposibilă, dar pe care aceștia vor reuși să o îndeplinească.

Echipă probabilă și absenți West Ham United

Lotul nu este foarte afectat, lipsind din păcate Cresswell, Ogbonna și Zouma, fapt de care Moyes va folosi pensie a intra pe teren cu scopul obținerii celor 3 puncte jucătorii Dawson, Soucek, Benrahma și Antonio.

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Fabianski – Coufal, Dawson, Diop, Johnson – Rice, Soucek – Bowen, Lanzini, Benrahma – Antonio.
  • Absenți: Cresswell, Ogbonna și Zouma
1&2+ (câștigă gazdele și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
|1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40

Norwich City - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru confruntarea de miercuri, după ce în campionatul intern al Angliei nu au reușit să impresioneze în niciun fel publicul, prestația acestora fiind cea mai slabă din sezonul actual. În ultima etapă din Premier League, canarii sunt înfrânți în fața clasatei cu numărul 12, Crystale Palace, partida dovedindu-se a fi una dominată de către adversari, ca rezultat final evidențiindu-se scorul de 3-0. În schimb, lăsând la o parte confruntarea de acasă din cupa Angliei, în penultima dispută din deplasare aceștia repetă aceeași situație, de data aceasta în fața lui Tottenham, etapă în care fluierul final a surprins scorul destul de umilitor de 3-0, partida fiind una nulă în ceea ce privește ridicarea riscului de prăbușite al echipei. Pe de altă parte, în ciuda acestui rezultat, prima clasata a campionatului, Chelsea, ruinează defensiva gazdelor cu cele 7 goluri strecurate în poarta acestora, 3 dintre acestea fiind trecute în contul lui Mount, care pune capăt partidei prin reușita din minutul 91, fiind asistat de către Loftus Cheeck. Singurul avantaj al celor de la Norwich îl reprezintă două victorii consecutive, însă sunt proiectați pe ultimul loc din Premier League.

Ca urmare a situației foarte îngrijorătoare a celor de la Norwich , locul 20 nu este unul avantajos din punct de vedere al urmărilor după terminarea acestui sezon, cele 10 punct fiind rezultate în urma a 2 victorii și 4 egaluri, iar restul de 13 meciuri fiind trecute ca înfrângeri.

Dacă privim către golaveraj, atacul oaspeților se arată ca fiind cel mai slab din Premier League, cu doar 8 goluri înscrise, defensiva aflându-se într-o situație aproape identică, cu 42 de nereușite.

Deși aceștia întâmpină o perioadă mult mai grea, detașarea de ultima poziție nu necesită lucruri foarte complicate, ca obiectiv principal clasându-se obținerea unui loc care le asigură participarea la sezonul următor.

Pukki, singura speranță din lotul lui Smith, se poate lăuda cu un număr de 5 reușite, acesta fiind singurul jucător care a marcat mai mult de 2 goluri de la începutul sezonului pentru Norwich și care și în această disputăm are aceeași misiune.

Echipă probabilă și absenți Norwich City

Lotul s-ar putea să fie unul neafectat, cu absenți ca Normann, Hamley, Rupp, Rowe. Primul 11 îi va avea ca și candidați pe jucători ca McLean, Lees Melou – Dowell, care au pe umeri detașarea de pe ultima poziție.

  • Echipă probabilă: (4-5-1) Krul – Kabak, Hanley, Giannoulis, Byram – Sorensen, Tzolis, Sargent, McLean, Lees Melou – Dowell.
  • Absenți: Normann, Hamley, Rupp

West Ham United - Norwich City: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două echipe se arată a fi în avantajul celor de la West Ham, favoriții de marți reușind să se impună prin scorul de 4-0.

Deși West Ham vine dintr-o postură convenabilă, ținând cont că partida are în joc propulsarea mai sus în podium, voi miza pe un meci echilibrat, in principiu dominat de către gazde, care fără nici o îndoială se vor impune, în meci marcându-se minim 2 goluri.

Așa cum am precizat și mai sus, meciul se va dovedi a fi unul destul de puternic, cu presiune mare din ambele părți, mizând pe o prim repriză ceva mai ofensivă, în care se vor marca cu siguranță minim 1 și maxim 3 goluri.

1&2+ (câștigă gazdele și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
|1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40