Meciul zileiVillarealOsasunaLaLigaEstadi Ciudad de ValenciaCasa Pariurilor
253

Pronostic Villareal vs Osasuna - LaLiga

100% pana la  600 RON

Luni vom avea ocazia să urmărim meciul din runda 9 din LaLiga, având ca și participante pe formația antrenată de către Unai Emery, Villareal și echipa aflată sub conducerea lui Jagoba Arrasate, Osasuna. Partida Villareal vs Osasuna va avea loc pe data de 17 octombrie, de la ora 22:00, pe Estadi Ciudad de Valencia. 

Interval goluri 1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
1 solist (Villarreal câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Villareal  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația gazdelor se pregăteşte pentru etapa contra lui Osasuna, aceștia fiind pe locul nouă din clasament. Deși locul nu este unul tocmai dorit de către Villareal, victoria îi poate ajuta pentru a urca în La Liga.
 
În ultima etapă din campionatul intern aceștia sunt înfrânți contra lui Real Sociedad, prin scorul final de 1-0. De asemenea, în ultima confruntare din Conference League gazdele reușesc să se impună în fața lui Austria Viena, scor final 1-0. În ultima partidă disputată pe propriul teren putem vedea victoria în tur împotriva Austria Viena, scor 5-0. Ca prestație generală, în ultimele cinci etape Villareal are patru rezultate pozitive și o songură înfrângere, disputată contra Real Sociedad.
 
Luând în considerare etapele din campionatul intern, Villareal se poziționează pe locul nouă, cu un total de 12 puncte. În urma a opt etape gazdele obțin trei victorii, trei egaluri și sunt înfrânți de două ori.
În ceea ce privește golaverajul, situația lui Villareal este una bună. Atacul acestora marchează zece reușite, apărarea primind însă doar trei goluri.
 
Obiectivul este unul destul de simplu, Viilareal dorind un loc în Cupele Europene. Aceștia nu sunt departe de primele locuri din clasament, fiind nevoiți însă să urce de pe locul nouă până pe șase.
 
Din punct de vedere al lotului, putem vedea că cel mai bun marcator al gazdelor de luni este Baena, cu trei goluri marcate. Villareal are un prim 11 foarte puternic, fiind una dintre cele mai bune formații din La Liga.
 

Echipă probabilă și absenți

Villareal va beneficia de un lot cât mai impunător, navând absenți doar pe Foyth, Moreno.
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1)  Jorgensen - De La Fuente, Mandi, Cuenca, Mojica - Chukwueze, Coquelin - Morlanes, Baena, Jackson – Danjuma
Absenți: Foyth, Moreno
Interval goluri 1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
1 solist (Villarreal câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Osasuna - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Osasuna se pregătește pentru confruntarea contra Villareal de pe locul opt, având nevoie de o victorie. Locul opt nu atinge obiectivul celor de la Osasuna, având nevoie la fel ca gazdele de un loc în Cupele Europene.
 
Ultima confruntare din La Liga este petnru Osasuna o înfrângere, pierzând contra Valencia, scor 2-1. În ultimele 5 etape aceștia au o prestație instabilă, având doar două victorii, contra Almeria, scor 1-0 și contra Valladolid, scor 2-0. Unul dintre cele mai neașteptate rezultate este prima victorie din La Liga, contra Sevilla, scor final 2-1. De asemenea Osasuna are rezulate superioare în deplasare, deținând trei victorii importante.
 
Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, oaspeții se clasează pe locul opt, cu un total de 13 puncte. Cele 13 puncte sunt acumulate prin patru victorii și un singur egal, disputate în doar opt etape.
Din punct de vedere al golaverajului, atacul oaspeților marchează un număr de nou de reușite, primind opt goluri. Atacul acestora este unul destul de puternic, însă jucătorii oaspeților sunt instabili în apărare.
Luând în consideare rezultatele celor de la Osasuna, aceștia speră la avansarea în La Liga. La fel ca Villareal, oaspeții își propun obținerea unui loc în Cupele Europene, fiind nevoiți în a avansa până pe locul opt.
 
Aceștia au ca marcartori pe Avila, cu trei și pe Garcia cu două goluri. Cei doi sunt importanți în etapa de luni, având posibilitatea de a aduce victoria. Lotul lui Osasuna nu este la fel de puternic cu al gazdelor, însă le pot face față cu ușurință.
 

Echipă probabilă și absenți

Singurul absent al oaspeților de luni este Pena, fiind accidentat. În primul 11 se vor baza pe Kike și pe Garcia, care formează atacul lui Osasuna.
  • Echipă probabilă: (4-4-2) Herrera – Vidal, Unai Garcia, Hernandez, Cruz – Torro – Gomez, Moncayola, Brasanac, Ez Abde – Kike, Garcia
Absenți: Pena

Villareal  - Osasuna: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări  directe Villareal vs Osasuna

Ultima confruntare dintre cele doua formații este plasată în jurul datei de 05.03.2022, în La Liga, fiind încheiată cu victoria lui Osasuna, prin scorul final de 1-0.

Ponturi pariuri Villareal vs Osasuna

Interval goluri 1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri) cota 1.47 (Superbet)

Ținând cont că cele două formații vin în confruntarea de joi de pe locuri asemănătoare, vom vedea un meci puternic. Ambele echipe au defensive puternice, ceea ce va face marcarea dificilă, fapt care mă determină să mizez pe impunerea unui joc puternic, însă în care nu se vor marca mai mult de trei reușite.

1 solist (Villarreal câștigă) cota 1,65 (Superbet)

Așadar, așa cum am precizat și mai sus, vom avea parte de un meci ofensiv. Deși Osasuna este clasată mai sus, Villareal va avea un avantaj datorită lotului pueternic și al propriului teren, mizând pe victoriea acestora.
Interval goluri 1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
1 solist (Villarreal câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65