Meciul zileiVfB StuttgartMainzBundesligaSansa dublaMercedes-Benz ArenaSuperbet
241

Pronostic VfB Stuttgart vs Mainz - Bundesliga

Freebet pana la 500 RON

Ziua de vineri vine cu o nouă confruntare cu numărul 13 din Bundesliga, având ca și adversare pe formația antrenată de către Pellegrino Mattarazzo, VfB Stuttgart, care îi vor primi acasă FSV Mainz 05, aflată sub grija lui Bo Svensson. Disputa va avea loc pe data de 26 noiembrie, de la ora 21:30, pe Mercedes-Benz Arena.

În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 13 din campionatul intern al Germaniei.

1-3 goluri (se marchează între 1 și trei goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53
X2 (victoria echipei oaspete sau egal)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45

VfB Stuttgart - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele din meciul de mâine seară vin pe Arena Mercedes-Benz, după ce în acest sezon s-a prezentat a fi una dintre cele ai proaste formații din punct de vedere al reușitelor, clasându-se pe una dintre pozițiile de retrogradare. În ultima etapă din Bundesliga, elevii lui Mattarazzo pierd contra lui Dortmund, cu scorul de 2-1, deși partida a fost una mai bună din punct de vedere statistic pentru adversari, care măresc avantajul în a doua repriză, în ciuda fanilor din Stuttgart, sperând la rămânerea echipei în campionatul Germaniei. Conform statisticilor cu meciuri jucate acasă, în ultima dispută gazdele se impun cu scorul de 1-0 împotriva lui Zurich, partida fiind cu scop amical. Pe cealaltă parte, formația lui Mattarazzo suferă pe propriul teren în urma înfrângerii din Bundesliga, contra celor de la Bielefeld, cu 1-0, dezechilibrul de pe parcursul celor două reprize reflectând haosul creat în lotul lui Stuttgart. Singura victorie mai neașteptată vine din etapa cu Hoffenheime, în care gazdele de vineri seară se impun cu 3-1, golul care a asigurat cele 3 puncte fiind trecut pe tabelă în minutul 81, de către Massimo.

Ca urmare a tuturor rezultatelor negative strânse în Bundesliga, elevii lui Pellegrino se clasează pe locul 16, poziție care aduce probabilitatea de retrogradare în campionatul secund din Germania. În toate cele 12 partide disputate, gazdele au reușit impunerea în doar 2 dintre acestea, pe lângă acestea acumulând 6 egaluri și din păcate pentru aceștia, cele 6 înfrângeri sunt motivul decăderii echipei și a punctajului foarte mic, caracterizat prin cifra 10.

Golaverajul vorbește de la sine, reflectând perioada prin care Stuttgart trece la momentul de față, cu doar 16 reușite ale atacului și cu 22 de goluri primite din greșelile defensivei, clasându-se ca fiind printre cele mai slabe din acest sezon.

Ținând cont de situația destul de proastă pe care echipa lui Pellegrijno o confruntă, singurul obiectiv rămas este obținerea unui loc mai aproape de podium, dar mai ales îndepărtarea de retrogradare.

Dacă privim la lotul gazdelor, aceștia beneficiază de jucători ca Kempf, cu 3 reușite în actualul sezon și Mavropanos, cu același număr de goluri trecute în cont, care alături de restul vedelor pot ridica formația și în același timp să restabilizeze situația actuală

Echipă probabilă și absenți VfB Stuttgart

Din primul 11 al lui Mattarazzo vor lipsi un număr foarte mare de jucători, lucru prin care echipa va avea de suferit. Pe lista absenților se numără Ahamada, Coulibaly, Kempf, Millot și Sankoh, în locul acestora fiind nevoiți să intre în formă pe teren Muller, Anton, Sosa, Massimo, Mangala, Karazor și Forster.

  • Echipă probabilă (3-5-1-1): Muller – Mavropanos, Anton, Ito – Sosa, Massimo, Endo, Mangala, Karazor – Forster – Marmoush
  • Absenți: Ahamada, Coulibaly, Kempf, Millot și Sankoh
1-3 goluri (se marchează între 1 și trei goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53
X2 (victoria echipei oaspete sau egal)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45

Mainz - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin în partida de vineri seară, după ce în campionat au obținut un singur punct în ultima etapă contra lui Koln, partidă cu ghinion din partea formației lui Svensson, care deși atacă decisiv poarta prin golul din prima repriză, sunt blocați la scorul egalizator după reușita din repriza a doua a adversarilor. În ultimul meci din deplasare, Mainz reușește impunerea cu scorul de 2-1, împotriva lui Bielefeld, care deși deschid scorul de pe tabelă, sunt întorși în a doua repriză de către oaspeții de vineri, urmând ca în timpul rămas să-și strângă defensiva pentru a apăra poarta. Cea mai reușită victorie din deplasare este cea contra lui Hoffenheim, cu scorul final de 2-0, evidențiindu-se ca marcatori Burkardt și Ingvasten, ambele reușite fiind trecute pe tabelă în reprize diferite. La fel ca și pentru Stuttgart, din păcate pentru Mainz, tot Dortmund este cea care le fură cele 3 puncte, lăudându-se cu dubla lui Halland și prin golul de la început al lui Reus. În schimb , formația lui Svensson se impune în cupă, împotriva candidatei numită Elversberg, după ce cu greu au reușit să aducă avantajul scorului de partea lor, fluierul final surprinzând victoria acestora cu 3-2.

Ca urmare a acestor etape, Mainz se poziționează pe locul 8 în campionat, după ce au reușit obținerea victoriei în 5 meciuri, în restul de 7 acumulând 3 egaluri și suferind 4 înfrângeri. Față de gazdele de vineri, elevii lui Svensson se prezintă puțin mai bine, cu un total de 18 puncte acumulate.

Dacă privim către golaveraj, vedem cifra de +4, care ne arată o formație echilibrată din punct de vedere defensiv și ofensiv, dar cu un atac ceva mai puternic, care poate face diferența și în meciul de vineri seară.

Obiectivul acestora se proiectează către ocuparea unui loc din podium, iar în cazul în care totul decurge conform misiunii acestora, obținerea calificării în cupele europene.

Echipă probabilă și absenți FSV Mainz 05

Din păcate pentru tehnicianul oaspeților, vor lipsi din lotul echipei Bell, Kohr, Lucoqui, St. Juste si Niklas Tauer, dar în schimbul cărora vor fi aleși pentru a intra pe teren Martins, Boetius, Martin ,Burkardt și Onisiwo.

  • Echipă probabilă (3-5-1-1): Zentner – Niakhate, Nemeth, Hack – Widmer, Stach, Martins, Boetius, Martin – Burkardt – Onisiwo.
  • Absenți: Bell, Kohr, Lucoqui, St. Juste si Niklas Tauer

VfB Stuttgart - Mainz: Pariuri, pronosticuri si cote

Deși Mainz se află într-o perioadă mai bună, în ultima confruntare directa Stuttgart s-a impus cu scorul de 2-1, victorie obținută în prima lună a anului 2021.

Meciul de vineri vine cu două concurente, care din puncte de vedere ofensiv sunt în aceeași situație, însă, dacă privim către golurile primite, Mainz se poate lăuda cu una dintre cele mai bune se defensivă din campionat, fapt care le reduce gazdelor din atacuri. Voi miza pe un scor modest, borna de un gol fiind depășită cu ușurință, însă fără posibilitatea de a trece de 3.

Ținând cont de faptul că ospeții sunt mai bine pregătiți și au un lot cu mai puține absențe decât gazdele, care au avantajul terenului, voi miza pe minim un egal sau pe victoria lui Mainz, care va prezenta un joc mult mai ofensiv și mai agresiv.

1-3 goluri (se marchează între 1 și trei goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53
X2 (victoria echipei oaspete sau egal)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45