GoluriU CraiovaViitorul ConstantaLiga 1GGSuperbet
858

Pronostic Universitatea Craiova vs Viitorul Constanta - Liga1 Betano

Castigator
Freebet pana la 500 RON

Singurul meci din ultima etapa a playoff-ului care mai are miza se va disputa la Craiova, acolo unde echipa gazda o intalneste pe Viitorul Constanta, intr-o partida care va decide echipa care va ocupa ultima pozitie a podiumului.

GG - Ambele echipe marcheaza
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.00

U Craiova - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cu 3 infrangeri in ultimele 4 partide jucate, Universitatea Craiova nu traverseaza deloc o perioada prea buna, iar daca nu vor reusi victoria in aceasta partida, acestia vor termina pe pozitia a 4-a in clasament, iar participarea in viitoarea editie a cupelor europene este pusa astfel sub semnul intrebarii.

Universitatea Craiova nu va putea conta nici in aceasta partida pe bosniacul Koljic, cel mai bun marcator al echipei, insa vor reveni Bancu si Mihaila, jucatori care au lipsit in deplasarea de la Cluj din cauza suspendarilor.

Un aspect statistic interesant este faptul ca toate cele 5 partide jucate de Universitatea Craiova de cand a fost preluata de Corneliu Papura s-au incheiat cu maxim 2 goluri marcate, si cu goluri din partea unei singure formatii.

Echipa probabila (4-3-3):  Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Fedele, Cicaldau – Barbut, Fortes, Mihaila

GG - Ambele echipe marcheaza
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.00

Viitorul Constanta - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Viitorul Constanta a acumulat nu mai putin de 17 puncte in play-off, astfel ca elevii lui Hagi au ajuns pe pozitia a 3-a inaintea ultimei etape, chiar daca s-au calificat in-extremis intre primele 6 echipe.

Echipa antrenata de Gica Hagi a oferit cele mai spectaculoase meciuri in acest play-off, inregistrand 6 partide de peste 2.5 goluri in cele 9 meciuri jucate in a doua parte a sezonului.

Pentru Viitorul este suficienta in aceasta partida, deoarece isi asigura ocuparea locului 3, si implicit calificarea in Europa League in sezonul viitor.

Totusi, chiar si in cazul unei infrangeri, Viitorul poate sa se califice in Europa daca va castiga Cupa Romaniei, in finala contra Astrei Giurgiu.

Echipa probabila (3-4-3):  Cojocaru – Boboc, Tiru, Ghita, de Nooijer – Houri, Baluta, Achim – Hagi, Calcan, Dragus

U Craiova - Viitorul Constanta: Pariuri, pronosticuri si cote

Un meci extrem de important pentru ambele echipe, in special pentru formatia gazda, care trebuie sa castige pentru a fi la mana ei in ceea ce priveste calificarea in Europa.

Cred ca oltenii vor juca ofensiv in aceasta partida, si probabil ca acestia vor ataca pentru a marca si pentru a obtine victoria.

De cealalta parte, Gica Hagi nu stie sa joace la rezultat, si suntem de parere ca Viitorul va iesi la joc, chiar daca un rezultat de egalitate i-ar avantaja.

7 din cele 9 dueluri directe jucate intre cele doua echipe la Craiova s-au incheiat cu goluri din partea ambelor echipe, si ne asteptam ca si de aceasta data sa asistam la un scenariu similar.

GG - Ambele echipe marcheaza
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.00