Rezultat finalU CraiovaPoli IasiLiga 1Superbet
478

Pronostic U Craiova vs Poli Iasi - Liga 1

Freebet pana la 500 RON

Craiova si Poli Iasi se intalnesc in etapa cu numarul 12 din Liga 1 Romania intr-o partida ce se va desfasura Vineri 04 Octombrie incepand cu orele 20:30, partida ce va fi transmisa in direct de DigiSport 1.

1 - Castiga U Craiova
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62

U Craiova - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Universitatea Craiova se afla pe pozitia a 2-a din clasamentul Ligii 1 Romania la doar 2 puncte distanta de liderul CFR Cluj, cu un total de 22 de puncte si un golaveraj de 17 goluri marcate si 11 goluri incasate.

In ultimele 5 etape acestia au inregistrat o singura infnragere in fata celor de la FCSB, iar restul de 4 meciuri au fost doar victorii, ultima din ele fiind in fata Viitorului lui Hagi.

In faza a 5-a a Cupei Romaniei acestia i-au intalnit pe cei de la Resita, pe care i-au si invins cu scorul de 1-0, gol marcat inca din prima repriza a acelui meci.

Echipa probabila (4-2-3-1): Pigliacelli - Vatajelu, Kelic, Acka, Martic - Mateiu, Ivanov - Mihaila, Cicaldau, Nitu - Ivan

1 - Castiga U Craiova
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62

Poli Iasi - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Poli Iasi ocupa pozitia a 5-a in clasamentul Ligii 1 Romania cu un total de 17 puncte dupa primele 11 etape si un golaveraj de 14 goluri date si 11 incasate.

In ultimele 5 etape acestia au avut o prestatie destul de scazuta fata de inceputul noului sezon de Liga 1 Romania si nu au reusit sa obtiina nici o victorie, in schimb au inregistrat 3 remize si 2 infrangeri.

In schimb in faza a 5-a a Cupei Romaniei acestia i-au intalnit pe Rapid, pe care i-au si invins dealtfel cu scorul de 1-0 dupa ce la pauza scorul a fost 0-0.

Echipa probabila (4-2-3-1): Rusu - Radu, Frasinescu, Mihalache, Gallego - Breeveld, Horsia - Loshaj,  Passaglia, Hatiegan - Balan

U Craiova - Poli Iasi: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru aceasta intlanire voi merge pe pronosticul de Victorie pentru U Craiova, fiind echipa cu un joc mai bun in ultimele 5 etape si cu mai multe victorii iar cota de 1.62 este o cota buna ce ne poate majora veniturile din pariuri.

1 - Castiga U Craiova
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62