Rezultat finalU ClujFCSBCupa RomanieiSuperbet
712

Pronostic U Cluj vs FCSB - Cupa Romaniei

Freebet pana la 500 RON

U Cluj si FCSB se intalnesc in optimile Cupei Romaniei intr-o partida ce se va desfasura Marti 29 Octombrie incepand cu orele 21:00.

2 - Castiga FCSB
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40

U Cluj - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Universitatea Cluj se afla pe pozitia a 13-a in Liga a 2-a din Romania cu un total de 16 puncte dupa primele 14 etape si un golaveraj de 18 goluri marcate si 15 goluri primite. 

In ultimele 5 etape din Liga a 2-a Romania acestia au inregistrat o victorie, in fata celor de la Pandurii cu scorul de 1-0, o infrnagere cu F Constanta iar restul de trei partide au inregistrat doar remize. Acestia ii intalnesc in optimile Cupei Romaniei pe cei de la FCSB care nu au avut un inceput foarte bun de sezon nou de Liga 1 Romania.

Echipa probabila (4-2-3-1): Dur-Bozoanca - Berci, Arthur Craciun, Kay, Takas - Dican, George Florescu - Gavra, Miranda, Alexandru Pop 

2 - Castiga FCSB
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40

FCSB - Noutati, forma actuala si echipa probabila

FCSB se afla in acest moment pe pozitia a 6-a in Liga 1 Romania cu un total de 21 de puncte dupa primele 14 etape si un golaveraj de 20 de goluri marcate si 19 goluri incasate.

In ultimele 5 etape acestia si-au mai revenit din startul prost de campionat si au reusit sa obtina doua remize, una cu CFR Cluj la socrul de 0-0 si una cu Dinamo la scorul de 1-1 iar restul de 3 meciuri au fost doar victorii. Acestia au fost scosi din competitiile europene, si de asta cred eu ca acestia au inceput sa se axeze din nou pe meciurile lor din campionat si sa recupereze startul prost pe care l-au avut.

Echipa probabila (4-2-3-1): Vlad - Pantiru, Chorbadzhiyski, Planic, Cretu - Cristea, Vina - Tanase, Morutan, Moutinho - Gnohéré

U Cluj - FCSB: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru aceasta intalnire cred ca pronosticul cel mai probabil este acela de victorie pentru FCSB fiind echipa mai valoroasa si cu jucatori mai buni, pentru o cota de 1.40, cota nu foarte mare dar foarte probabila oferita de majoritatea caselor de pariuri.

2 - Castiga FCSB
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40