Meciul zileiU ClujChindia TargovisteSuperligaCluj ArenaCasa Pariurilor
27

Pronostic U Cluj vs Chindia Târgoviște - Superliga

100% pana la  600 RON

Ultima zi din săpămână vine cu o confruntare importantă din Superliga, disputa din etapa 11 dintre formația antrenată de Erik Lincar, U Cluj, avându-i ca oaspeți pe cei de la Chindia Târgoviște, aflați sub comanda lui Adrian Mihalcea. Meciul va fi disputat pe 18 septembrie, de la ora 18:30, pe stadionul Cluj Arena.

1X&2-5 (egal sau victorie gazde și se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80
PsF 1 (gazdele conduc la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

U Cluj  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele de la Cluj vin în confruntarea cu numărul 11 după un start mai degrabă slab, având în posesie una dintre ultimele poziții. Aceștia obțin o singură victorie în zece etape, fiind înfrânți de cinci ori. 
 
În ultima etapă aceștia obțin o victorie, prin scorul final de 1-0. contra Mioveni. În ultimele 5 etape cei de la U Cluj dețin o singură victorie și două egaluri, acest lucru evidențiind o echipă instabilă. De asemea aceștia mai au și încă două înfrângeri, disputate împotriva celor de la Sepsi, cu 1-0 și împotriva Rapid, cu același scor, 1-0. Pe proprul teren situația este una identică, gazdele având o serie de două înfrângeri și două egaluri. De asemenea, una dintre cele mai importante dinspute pentru U cLuj este cea contra FCSB, cu 1-1.
 
Ca urmare a acestor etape, U Cluj este poziționată pe locul 14, având doar șapte puncte. În urma celor zece etape din campionat, gazdele din etapa de duminică dețin patru egaluri, care alături de ultima victorie sunt singurele rezultate pozitive.
 
Din punct de vedere al golaverajului, putem spune că cifrele sunt destul dezamăgitoare, aceștia marcând șase reușite și primind 11 goluri.
 
Din punct de vedere al obiectivului, Cluj are ca scop obținerea unei poziții superioare în campionat, misiune care necesită o continuare de campionat foarte bună, prin care să modifice startul slab.
Gazdele se pot lăuda cu cu jucatori precum Balan sau Filip, care au marcate un total de patru reușite. Aceția au rolul de a readuce echipa în joc, locul 14 din clasament fiind unul sub nivel.
 

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru cei de la U Cluj, echipa nu suferă din cauza absenților, antrenorul gazdelor având a dispoziție un lot sănătos.
  • Echipă probabilă (4-3-3): Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle, Pires, Filip – Chipciu, Bălan, Ely.
1X&2-5 (egal sau victorie gazde și se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80
PsF 1 (gazdele conduc la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

Chindia Târgoviște - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții de la Chindia vin în confruntarea cu numărul 11 din Liga 1 după un start dezamăgitor din toate punctele de vedere, având în drept numele de ultima clasată, cu doar trei puncte în nouă etape.
 
În ultimul meci aceștia sunt înfrânți, contra Sepsi, cu scorul final de 2-1. Oaspeții întâmpină o situație ceva mai diferită în deplasare, având în ultim etapă o remiză, disputată contra lui UTA Arad. Pe lângă aceste etape, oaspeții se mai laudă și cu două remize în deplasare, meciurile având loc contra Farul, cu 0-0 și contra lui UTA, cu 1-1. De asemenea, una dintre cele mai drastice înfrângeri este cea contra ultimei clasate, Petrolul, cu 3-2.
 
Sezonul actual nu va fi unul deloc ușor pentru oaspeți, aceștia având o serie de confruntări dificil de parcurs și având de remediat o situație destul de proastă, având doar trei puncte în cele nouă etape.
Ținând cont de situația actuală, Chindia are ca obiectiv obținerea unui loc caer să nu le ofere retrogradare, în momentul actula având în posesie ultimul loc. Situația este una destul de complicată, oaspeții având adversari care cu siguranță le vor creaa probleme.
 
Florea și Chamed sunt jucătorii cheie din meciul de duminică seară și cei pe care fanii Chindiei se bazează în repararea rezultatelor slabe de până în prezent.
 

Echipă probabilă și absenți

Din fericire petnru oaspeți, lista de absenți este inexistentă, însă probleme din plan defensiv încă nu s-au îndreptat.
  • Echipă probabilă (4-4-2): Căbuz – Căpușă, Celea, Ioniță, Dumitrașcu – Șerban, Dulca, Vorobjobas, Popadiuc – Neguț, Cherchez.
 

U Cluj  - Chindia Târgoviște: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe U Cluj vs Chindia Târgoviște

Ultima confruntare directă dintre cele două formații este cea de pe data de 07.12.2018, din Liga 1, acesta fiind terminată prin victoria lui U Cluj, rezultată prin scorul de 3-1.

Ponturi pariuri U Cluj vs Chindia Târgoviște

1X&2-5 (egal sau victorie gazde și se marchează între 2 și 4 goluri) cota 1.80 (Superbet)

Deși ambele echipe se află pe două poziții destul de asemănătore și vin în această confruntare după rezultate nu foarte diferite, meciul va fi unul imprevizibil, în care totuși voi alege să mizez apariția unei confruntări în avantajul gazdelor, mizând pe o prestație în favoarea lui Cluj, totodată fiin d respectat intervalul de minim două și maxim cinci goluri.

PsF 1 (gazdele conduc la pauză sau la final) cota 1.60 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, cele doua adversare vor încerca să impună un joc cât mai ofensiv, însă voi miza pe o apariție mai solidă a oaspeților, care vor obține cu siguranță un rezultat pozitiv.
1X&2-5 (egal sau victorie gazde și se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80
PsF 1 (gazdele conduc la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60