Meciul zileiTorinoSassuoloSerie AStadio Olimpico di TorinoCasa Pariurilor
25

Pronostic Torino vs Sassuolo - Serie A

100% pana la  600 RON

Etapa cu numărul 7 din Serie A continuă și azi cu o serie de meciuri interesante din care analizăm confruntarea dintre formația antrenată de către Ivan Juric, Torino FC, care îi vor primi acasă pe cei de la Sassuolo, aflați sub comanda lui Alessio Dionisi. Partida va avea loc pe data de 17 septembrie, la ora 21:45, pe Stadio Olimpico di Torino.

1 solist (Torino câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
1X&2-4 (Torino nu pierde și interval goluri 2-4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Torino  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația lui Juric vine în runda şapte din Serie A dup un start mai degrabă echilibrat, fiind clasaţi pe locul nouă. În cele şase etape gazdele lasă de dorit prin rezultatele obținute, având trei victorii în șase etape.
 
În ultima etapă s-au deplasat la Inter Milan, pierzând ca urmare a scorului de 1-0. Pe lângă acest rezultat, Torino are în ultimele 5 dispute un total de două înfrângeri și trei victorii. Aceștia se impun în mai multe rânduri contra unor echipe puternice, însă înfrângerile din ultimele etape sunt un factor negativ pentru gazde, cea mai dură fiind cea contra Atalanta, cu 3-1. În ultimile 5 meciuri de pe propriul teren aceștia dețin o situație aproape perfectă, având un număr de patru victorii și un singur egal.
 
În urma disputelor prezentate mai sus, echipa din Torino obține locul al noulea din clasament, însă având loc de progres în etapele rămase. Sezonul trecut este unul stabil, terminând pe locul zece din clasament.
Ca obiectiv, Torino are în plan pozitionarea pe una dintre prime locuri de pe podium, deși misiunea este una destul de grea. Calificarea în Cupele Europene este o misiune pentru care gazdele ar trebui să reaizeze schimbări majore.
 
Formația italiană se poate lăuda cu vedete ca Vlasic, Radonic sau Sanabria, care pot oferi un plus de valoare echipei din Torino. Principalul marcator al gazdelor este Vlasic, care în sezonul actual marchează un număr de trei goluri.

 

Echipă probabilă și absenți

Lista de absenți vine pentru Torino cu un avantaj, singurul absent de sâmbătă este Berisha.
  • Echipă probabilă: (4-3-3) Milinkovic – Djidji, Buongiorno, Rodriguez – Lazaro, Lukic, Linetty, Vojvoda – Seck, Vlasic – Sanabria. 
Absenți: Berisha
 
1 solist (Torino câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
1X&2-4 (Torino nu pierde și interval goluri 2-4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Sassuolo - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Sassuolo se pregătește pentru o congfuntarea dificilă, fiind nevoiți în a se deplasa pe terenul celor de la Torino. Rezultatele impuse până în runda șapte nu sunt tocmai o caracteristică pozitivă, fiind plasați pe locul 13.
 
În ultima confruntare aceștia sunt înfrânți contra Udinesse, prin scorul final de 3-1. În ultimele 5 meciuri disputate în deplasare, Sassuolo se laudă cu doar trei rezultate pozitive, trei remize disputate contra lui Reims, Cremonesse și Spezia. De asemenea aceștia sunt deținătorii unei singure victorii în campionat, disputată contra Lecce, cu scorul de 1-0. În campionatul intern al Italiei, Sassuolo nu va avea o misiunea ușoară, la fel ca și în sezoanele trecute ținând cu greu piept adversarelor.
 
Luând în considerare rezultatele în cele șase etape, vom avea parte de o confruntarea grea contra celor de la Torino. Pe lângă poziția destul de slabă, aceștia nu sunt într-o formă bună în deplasari, lucru carea le va îngreuna misiunea și mai mult.
 
Dacă privim către obiectivul acestora, deși lotul acestora nu este tocmai unul superior, ținta oaspeților constă în impunerea în primele șapte locuri, care le oferă calificarea în Cupele Europene, deși aceștia au mai întâlnit urcușuri și decăderi din privința rezultatelor.
 
Oaspeții se află într-o situație mai bună din punct de vedere al lotului, având jucători ca Scamacca și Berrardi, care în sezonul trecut marchează un total de 31 de reușite, fiind speranțele oaspeților în a aduce un plus de valoare echipei în partida cu numărul 7 din Serie A.
 

Echipă probabilă și absenți

Un minus pentru sâmbătă este numărul de absenți, nefiind în lot Defrel, Muldur, Trasoldi și Traore.
  • Echipă probabilă: (4-4-2) Consigli – Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio – Frattesi, Lopez, Henrique – Thorstvedt, Pinamonti, Kyriakopoulos.
Absenți: Defrel, Muldur, Trasoldi și Traore.

Torino  - Sassuolo: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Torino vs Sassuolo

Ultima confruntare dintre cele două formații are loc pe data de 23.01.2022, în cadrul campionatului. Partida se termină cu o remiză, prin scorul de 1-1.

Ponturi pariuri Torino vs Sassuolo

1 solist (Torino câștigă) cota 1.85 (Superbet)

Deși diferența dintre cele două formații este destul mică, meciul va fi de partea celor de la Torino, care pe lângă rezultatele mai promițătoare profită și de avantajul terenului. Ambele echipe dețin atacuri puternice, însă  voi miza pe un meci mai bine gestionat de către gazde, care se vor impune cu siguranță.

1X&2-4 (Torino nu pierde și interval goluri 2-4) cota 1.75 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, partida se arată a fi una ceva mai puternică din partea gazdelor de la Torino. La fel ca și în confruntările directe, voi miza pe un meci echilibrat, fără a se marca mai mult de patru goluri, însă în carea gazdele vor obține minim un punct.
1 solist (Torino câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
1X&2-4 (Torino nu pierde și interval goluri 2-4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75