Pauza / finalTorinoAC MilanSeria ASuperbet
777

Pronostic Torino vs AC Milan - Seria A

Freebet pana la 500 RON

Torino si AC Milan se intalnesc in etapa cu numarul 5 din Seria A Italia partida ce se va desfasura Joi 26 Septembrie incepand cu orele 22:00 pe Stadio Olimpico Grande Torino.

X/X - Egal la pauza si la egal
Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.75

Torino - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Torino a inceput bine noul seon din Seria A Italia reusind ca in primele doua etape sa castige ambele meciuri insa dupa aceste dou meciuri au urmat doua infnrageri si astfel acestia au acumulat doar 6 puncte clasandu-se pe pozitia a 10 a clasamentului din Serie A.

Cele doua victorii ale lui Torino au fost una in fata celor de la Sassuolo cu scorul de 2-1 si in fata celor Atlanta 3-2 iar infnragerile au fost una in fata Lecce si una in fata lui Sampdoria.

Echipa probabila (3-5-2): Sirigu - Izoo, Bremer, Lyanco - Aina, Rincon, Meïté, Baselli, De Silvestri - Belotti, Zaza

X/X - Egal la pauza si la egal
Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.75

AC Milan - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte AC Milan a inceput noul sezon de Serie A Italia cu o infnragere in fata celor de la Udinese cu scorul de 1-0 pentru acestia din urma insa dupa acest meci au continuat cu doua victorii si o noua infrangere astfel ca acestia au adunat si ei doar 6 puncte si se claseaza pe pozitia a 11-a a clasamentului din Serie A.

Cele doua victorii inregistrate de acestia a fost una in fata celor de la Brescia cu scorul de 1-0 si una in fata celor de la Verona tot cu scorul de 1-0.

Echipa probabila (4-3-1-2): Donaarumma - Ricardo Rodríguez, Romagnoli, Musacchio, Conti - Kessié, Biglia, Calhanoglu - Suso - Piatek, Leão

Torino - AC Milan: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru acest meci am ales un pronostic de egal la pauza egal la final pentru o super cota de 4.75 oferita de casele de pariuri/

X/X - Egal la pauza si la egal
Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.75