Meciul zileiSouthamptonManchester CityFA CupSt. Mary's StadiumNetBet
174

Pronostic Southampton vs Manchester City - FA Cup

500 RON freebet la primul pariu pierzator

Confruntarea din sferturile cupei Asociației de Fotbal din Anglia, FA Cup, de astăzi va fi găzduită de Southampton, echipă pregătită de Ralph Hasenhuttl, care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Manchester City, echipă aflată sub comanda lui Pep Guardiola. Partida va avea loc de la ora 17:00, pe St. Mary’s Stadium.

 

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
II1-2 (1-2 goluri în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70

Southampton - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele se pregătesc pentru confruntarea de pe 20 martie, după ce în campionatul intern al Angliei au reușit să reapare situația de la începutul sezonului, locul 10 fiind unul destul de mulțumitor pentru cei de la Southampton. În ultima etapă din Premier League, gazdele pierd cele 3 puncte în fața clasatei cu numărul 18, Watford, partida dovedindu-se a fi una dominată de către adversari, ca rezultat final evidențiindu-se scorul de 2-1. Pe de altă parte, în ciuda acestui rezultat, cei de la Aston Villa ruinează defensiva gazdelor cu cele 4 goluri strecurate în poarta acestora. Deși startul sezonului se arăta unul dezastruos, aceștia reușesc să repare prestația dezamăgitoare, izbutind acumularea unei serii destul de constante de rezultate pozitive, deși acestea sunt întrerupte din nou prin 3 înfrângeri consecutive.

Deși elevii lui Ralph au prezentat o perioadă cu rezultate mai promițătoare, locul 10 este unul avantajos din punct de vedere al urmărilor după terminarea acestui sezon, cele 35 puncte fiind rezultate în urma a 8 victorii și 11 egaluri, iar restul de 10 meciuri fiind trecute ca înfrângeri.

În ceea ce privește golaverajul din campionat, atacul gazdelor se arată ca fiind unul destul de slab, cu doar 36 goluri înscrise, defensiva aflându-se într-o situație aproape identică, cu 46 de nereușite.

Deși situația din campionat este una destul de echilibrată, formația gazdelor de astăzi își proiectează ca și obiectiv avansarea în pătrimile cupei, deși misunea de a se impune în fața unei formații precum City este una imposibilă.

Adams, singura speranță din lotul lui Ralph, se poate lăuda cu un număr de 7 reușite, acesta fiind singurul jucător care a marcat mai mult de 5 goluri de la începutul sezonului pentru Southampton și care și în această disputăm are aceeași misiune.

Echipă probabilă și absenți Southampton

Din lotul confruntării de pe data de 20 martie lipsște doar Lyanco. Primul 11 îi va avea ca șui candidați pe jucători ca Armstrong, Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi, Broja și Adams, care au pe umeri o misiune imposibilă.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Forster; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; S. Armstrong, Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi; Broja, Adams.
  • Absenți: Lyanco

 

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
II1-2 (1-2 goluri în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70

Manchester City - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții de duminică, Manchester City, se pregătesc pentru confruntarea din FA Cup după ce în campionatul intern nu reușește să se impună în fața celor de la Crystal, scorul final fiind de 0-0, tabela fiind una nulă în ceea ce privește numărul de reușite. În ultima confruntare din deplasare din cupă, pe lângă cea precizată mai sus, cetățenii vin după ce au întâlnit o formație destul de inferioară, Peterborought, echipă în fața căreia au izbutit în obținerea unei victorii, ca rezultat al scorului de 2-0. În ciuda acestor victorii, elevii lui Guardiola suferă o înfrângere destul de surprinzătoare contra lui Crystal, scorul de 2-0 fiind unul care nu influentează aproape deloc impunerea pe prima poziție.

Ca urmare a prestației foarte impunătoare a oaspeților, aceștia acumulează un număr de 70 puncte, reușind să triumfe în 22 etape, urmând ca în restul de 7 să izbutească obținerea egalului în 4 dintre acestea, ca urmare având în cont și 3nînfrângeri, lucru care influențează negativ obiectivul de a obține titlul. În același Manchester City se clasează pe primul loc în Premiere League, la un singur punct în fața lui Liverpool.

În ceea ce privește golaverajul lui City din campionat, atacul lui Pep izbutește marcarea unui număr impresionant de 68 de reușite, iar din punct de vedere al defensivei, cele 18 goluri primite oferă apărării titlul de cea mai bună defensivă din campionatul intern.

Putem spune ca obiectivul este ca și împlinit, prima poziție fiind sub posesia cetățenilor, în același timp având speranța de a se impune în cupă, adversarele fiind destul de puternice.

City se poate lăuda cu unul dintre cele mai valorase loturi, având în posesia acestora talente ca și De Bruyne, Silva, Foden, Jesus, Mahrez și Grealish, aceștia reprezentând pentru Pep, jucători care pot face cu ușurință diferența în partida de pe 20 martie.

Echipă probabilă și absenți Man City

Ținând cont că lotul este unul valoros, întodeauna vor exista înlocuitori pentru absenți, din primul 11 al lui Pep lipsind Mendy și Dias, pe teren având datoria de a crea un joc cât mai bun Walker, De Bruyne, Grealish, Gundogan și Foden.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Ederson – Cancelo, Stones, Laporte, Zinchenko – B. Silva, Fernandinho, Gundogan – Mahrez, Jesus, Sterling.
  • Absenți: Mendy și Dias

 

Southampton - Manchester City: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două echipe este cea de pe data de 22 ianuarie, dispută în care nici o echipă nu se impune, ca urmare a scorului de 1-1.

Meciul de duminică vine cu două concurente cu prestații total diferite, care din puncte de vedere al ultimelor rezultate vor oferi cu siguranță o partidă clar în avantajul celor de la City, ambele având ca scop principal impunerea, cele 3 puncte având rol destul de important.Voi garanta pe o prestație destul de impunătoare din ambele părți, în același timp inervalul de 2-4 goluri fiind cu siguranță respectat.

Ținând cont de faptul scopul celor două formații este unul decisiv și ca în cazul unei înfrângeri vor avea consecințe nu foarte favorabile, voi miza pe un meci foarte intens, dominat în mare parte de către City, în a doua repriză marcându-se maxim 2 goluri.

 

 

 

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
II1-2 (1-2 goluri în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70