Meciul zileiShrewsbury TownLincoln CityLeague OneNew MeadowPauza sau finalNetBet
504

Pronostic Shrewsbury Town vs Lincoln City - League One

500 RON freebet la primul pariu pierzator

O nouă zi ne aduce și o nouă serie de confruntări, printre care și meciul restant din etapa cu numărul 40 din League One, de această dată funcția de gazdă fiind ocupată de către cei de la Shrewsbury Town, avându-i ca oaspeți pe cei de la Lincoln City. Meciul va fi disputat pe 26 martie, de la ora 17:00, pe stadionul New Meadow.

 

Peste 1,5 goluri (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
PsF X (egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Shrewsbury Town - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei confruntări se pregătesc pentru partida de sâmbătă după un start care se arăta a fi impresionat în ceea ce privește realizările acestora, confruntarea actuală având ca și proiectare continuarea seriei de 2 victorii consecutive, în ultima confruntare gazdele impunându-se cu scorul de 3-0, în fața lui Rotherham. În cele 39 meciuri disputate, gazdele acumulează 45 de puncte, lăudându-se cu cele 11 victorii și 12 egaluri, reușind performanța de a primi și 16 înfrângeri. Pe lângă această înfrângere, Shrewbury își trece în cont una dintre cele mai semnificative rezultate contra lui Morecambo, tabela înregistrând scorul final de 5-0.

În ciuda clasării pe poziția destul de inferioară, care nu are rol mulțumitor pentru gazde, formația celor de la Shrewsbury Town reușește să înscrie 40 de goluri, clasându-și atacul ca fiind unul dintre cele mai slabe din Leagu One. Și pe plan defensiv echipa nu stă prost, lăudându-se cu 37 goluri încasate.

Deși diferența față de podium este una minoră, situația necesită continuitatea serii de victorii, care în determina pe agzde să își țintească obiectivul pe calificarea pe o poziție superioară.

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru gazde, lista de absenți nu afectează în vreun fel lotul, din primul 11 având rolul de a decide soarta meciului Nurse, Leahy, Fornah, Vela, Bennett, Udoh și Bowman

  • Echipă probabilă: (3-5-2) Marosi - Flanagan, Ebansk, Pennington - Nurse, Leahy, Fornah, Vela, Bennett - Udoh, Bowman

 

Peste 1,5 goluri (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
PsF X (egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Lincoln City - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții acestei partide vin în meciul de pe 26 martie, după ce în ultima etapă nu izbutesc să se impună pe propriul teren contra celor de la Sunderland, însă totodată dând încă o dată dovadă de un meci foarte bine gestionat, în care deși mențin egalitatea pe tot parcursul meciului, nu izbutesc în a acumula cele 3 puncte.

În ultimele 5 partide din deplasare aceștia nu dețin decât o victorie, reușind să se impună contra celor de la Winbledon. Pe lângă această confruntare, haosul total din punct de vedere al rezultatelor reflectă cauza obținerii locului 18, una dintre cele mai neașteptate înfrângeri fiind cea din fața celor de la Bolton, ca urmate a scorului dezolant de 3-1.

Ca urmare a celor precizate mai sus, pe tabela cu clasamentul putem observa un total de 42 puncte, cu o medie de un punct pe meci, aceștia reușind să se impună în doar 11 meciuri, în restul de 27 având un număr de 9 remize și 18 înfrângeri.

În ceea ce privește golaverajul celor de la Leeds, atacul nu este unul foarte mulțumitor ca și rezultat, având trecute în dreptul reușitelor un număr de 29 goluri, însă 9 dintre acestea fiind datorate atacantului Rapinha, care în sezonul actual impresionează publicul din Premier League printr-o prestație destul de surprinzătoare. Pe de altă parte, defensiva mu este deloc de laudat, având trecute în cont 50 de goluri primite.

Obiectivul este ușor de observat și are ca țintă detașarea cu cât mai mult de pe poziția actuală, locul 18 nefiind deloc unul sigur în ceea ce privește urmările unor partide ceva mai slabe, fapt care ajută la crearea unui oarecare impuls în acumularea rezultatelor pozitive.

Echipă probabilă și absenți

Din lotul celor de la Lincoln City nu vor exista absenți, în locul acestora fiind introduși pe teren cu scopul de a triumfa

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Wright - Walsh, Jackson, Poole - Bramall, Fiorini, McGrandle, Norton - Maguire - Hopper, Maequins

 

Shrewsbury Town - Lincoln City: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente Shrewsbury Town – Lincoln City

Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, iar rezultatul a fost o remiză cu scorul 1-1.

Ponturi pariuri Shrewsbury Town – Lincoln City

Peste 1,5 goluri (se marchează minim 2 goluri) cota 1.40 (Superbet)

Meciul de sâmbătă vine cu două concurente cu prestații asemănătoare, care din punct de vedere al ultimelor rezultate vor oferi cu siguranță o partidă imprevizibilă, însă ambele având ca scop principal impunerea, cele 3 puncte având rol destul de important.Voi garanta pe un meci destul de echilibrat, însă în care cu siguranță se vor marca minim 2 goluri.

PsF X (egal la pauză sau la final) cota 1.65 (Superbet)

Ținând cont de faptul scopul celor două formații este unul decisiv și ca în cazul unei înfrângeri vor avea consecințe nu foarte favorabile, voi miza pe un meci foarte intens, în care cu siguranță va fi egalitate cel puțin la pauză.

 

Peste 1,5 goluri (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
PsF X (egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65