Meciul zileiSheffieldMiddlesbroughChampionshipBramall LaneWinmasters
192

Pronostic Sheffield vs Middlesbrough - Championship

100% pana la  500 RON

Un alt meci interesant din Championship e confruntarea dintre locurile 7 și 6, Sheffield United și Middlesbrough FC, meci de asemenea restant din etapa a 26 din liga secundă din Anglia. Partida e programată de la ora 21 45. În continuare voi detalia această dispută, iar la final voi oferi și pariurile gândite.

Ambele echipe marchează (GG)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.83
2-5 (se marchează între 2 și 5 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

Sheffield - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Sheffield Utd e una din formațiile care se luptă pentru accederea în play-off-ul pentru promovarea în Premier League. Echipa se află pe locul 7, la doar un punct distanță în spatele adversarei din această etapă, Middlesbrough.

Echipa antrenată de Paul Heckingbottom vine după două meciuri slabe, în care a luat doar un singur punct. E drept, ultimele rezultate au venit după o perioadă foarte bună, 9 meciuri consecutive fără eșec. Din care 6 victorii.

Echipa are 54 de puncte, iar distanța față de locul trei e de 8 puncte. Cum ziceam, lupta va fi una acerbă pentru ocuparea unui loc în play-off și cu atât mai importantă va fi disputa din această seară dintre Sheffield Utd și Middlesbrough.

Cu 45 de goluri marcate, Sheffield e la egalitate la acest capitol cu adversara din această seară. Cred că meciul va fi unul de luptă și nu ar fi exclus să vedem o remiză cu goluri.

Ambele echipe marchează (GG)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.83
2-5 (se marchează între 2 și 5 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

Middlesbrough - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Middlesbrough e una din formațiile de tradiție a fotbalului englez. Echipa are multe sezoane în Premier League, dar nu a mai fost în primul eșalon a fotbalului englez de la finalul sezonului 2008/2009. În actuala stagiune, echipa e bine poziționată, iar cu puțină șansă ar putea reuși revenirea în Premier League.

Pe locul 6, după 34 de etape de meciuri disputate, Middlesbrough ar putea urca pe 4 cu o victorie în această seară. Oricum, lupta e una strânsă pentru un loc în primele 6, astfel că meciurile directe dintre formațiile clasate în intervalul 4-11 vor fi cu atât mai importante.

Cu trei victorii în ultimele 5 etape din Championship, forma celor de la Middlesbrough nu e rea. Echipa a marcat în fiecare din ultimele 5 partide din campionat, iar în ultimele victorii trupa lui Chris Wilder a înscris de cel puțin două ori.

Cred că meciul din seara asta va fi disputat, ambele formații dorind să ia toate cele trei puncte puse în joc. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu cel puțin trei goluri și de ce nu, o remiză spectaculoasă.

Sheffield - Middlesbrough: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri recente Sheffield United - Middlesborough

În ultimele 5 partide directe, raportul este foarte strâns, 3-2 pentru formația oaspete din această seară. În ultimul meci direct, partida tur, Middlesbrough s-a impus cu 2-0.

Ponturi pariuri Sheffield Utd vs Middlesbrough

Ambele echipe marchează (Betano)

Cred că partida va fi una spectaculoasă. Cele două formații luptă pentru clasarea în top 6, iar forma de moment e relativ apropiată. Chiar dacă Sheffield nu a mai câștigat de două etape, cred că în seara asta va marca măcar o dată. La fel și Middlesbrough, care a înscris în ultimele 5 partide din campionat.

Total goluri meci – 2-5 (Superbet)

Mizez pe un meci spectaculos, între două formații cu ofensive bune. Împreună au marcat 90 de goluri în acest sezon și cred că reușitele nu vor lipsi în această seară. Totuși, nu cred că se va depăși bariera de 5 goluri, astfel că mizăm un număr de goluri în intervalul indicat.

 

Ambele echipe marchează (GG)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.83
2-5 (se marchează între 2 și 5 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42