Meciul zileiSheffieldCheltenham TownLeague OneKirklees StadiumPauza sau finalWinmasters
451

Pronostic Sheffield vs Cheltenham Town - League One

100% pana la  500 RON

Una dintre cele mai interesante dispute de sâmbătă este confruntarea din etapa numărul 40 din League One, de această dată gazdele partidei fiind formația antrenată de către Darren Moore, Sheffield Wednesday, care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Cheltenham Town, aflați sub comanda lui Michael Duff. Partida va avea loc pe data de 26 martie, de la ora 17:00, pe Kirklees Stadium.

 

peste 0.5 goluri oaspeți
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.67
PsF 1 (echipa gazdă conduce la pauză sau câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

Sheffield - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația antrenată de către Moore revine pe propriul teren, după ce în ultima etapă din Leagu One s-au impus printr-un egal contra lui Gillngham, deși adversarii sunt o echipa inferioară, totodată fluierul final surprinzând scorul de 0-0. Pe lângă acest rezultat, gazdele în ultimele 5 dispute se laudă cu o serie de 2 victorii și 2 egaluri, singura înfrângere fiind disputată contra lui Lincoln. Pe lângă confruntarea descrisă mai sus, una dintre cele mai neașteptate etape este cea de pe terenul celor de la Cambridge, cele 3 puncte fiind datorate unui scor final de 6-0.

În urma disputelor din League One, gazdele reușesc clasarea pe locul 7, cu un total de 45 de puncte acumulate, o posibila victorie sâmbătă având ca urmare propulsarea către locul 5 din campionat, care la momentul de față este deținut de către West Brom, Oxford.

Dacă tragem o privire către golaveraj, numărul de 60 goluri marcate prezintă un oarecare echilibru, sezonul actual fiind unul destul de productiv, obținând o prestație care totuși nu este foarte mulțumitoare. Pe partea cealaltă, cifra de 41 goluri ne indică faptul că defensiva este una aproape nulă.

Ca obiectiv, are în plan pozitionarea pe una dintre prime locuri de pe podium, lucru care ce-i drept reprezintă un obstacol destul de ușor de trecut pentru gazdele din partida de pe 26 Martie.

Echipă probabilă și absenți Sheffield Wednesday

Din fericire pentru gazde, lotul nu suferă în urma absenților, în partida de sâmbătă vor avea misiunea de a se impune jucători precum

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Peakock - Hutchinson, Dunkley, Storey - Hunt, Byers, Luongo, Bannan, Johnson - Gregory, Paterson

 

peste 0.5 goluri oaspeți
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.67
PsF 1 (echipa gazdă conduce la pauză sau câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

Cheltenham Town - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin în confruntarea de sâmbătă, după ce au piedut cele 3 puncte împotriva lui Plymouth, cu scorul final de 2-0. În ultima dispută din deplasare, oaspeții obțin un rezultat diferit, de dată aceasta câștigă contra celor de la Morecambe. Pe lângă rezultatele destul de dezechilibrate prezentate și mai sus, singura victorie mai importantă din League One a celor de la Cheltenham este cea împotriva lui Wimbledon, fluierul final surprinzând scorul de 3-1.

Ca urmare a meciurilor disputate în League One, poziția 12 în clasament este una destul de mulțumitoare pentru oaspeți, deși singura urmare este menținerea în campionat.

Din privința golaverajului, atacul are trecute în cont un număr de 55 reușite, 19 dintre acestea fiind marcate de May, care reușește obținerea unei prestații impresionante, aflându-se pe locul 3 în topul marcatorilor. Pe cealaltă parte, defensiva nu se descurcă deloc bine, numărul de goluri încasate fiind reprezentat de cifra 63.

Ținând cont de poziționarea actuală a gazdelor, din obținerea unui loc în playoff, obiectivul elevilor legendei Rooney se transformă în dorința de a rămâne în campionat, prestația acestora fiind una destul de slabă.

Echipă probabilă și absenți Cheltenham Town

Din fericire pentru oaspeți, pentru meciul de sâmbătă lotul va fi unul sănătos, de pe lista cu primul 11 având misiunea imposibilă de a se impune jucatori ca Evans, Blair sau Freestone.

  • Echipă probabilă: (3-5-2) Evans - Boyle, Pollock, Raglan - Long, Wright, Bonds, Sercombe, Freestone - May, Blair

Sheffield - Cheltenham Town: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente Sheffield Wednesday – Cheltenham Town

Ultima confruntare dintre cele două formații este cea de pe data de 30 octombrie, când avantajul este de partea ambelor echipe, ca și rezultat final fiind înregistrat scorul de 2-2.

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday – Cheltenham Town

peste 0.5 goluri oaspeți (echipa oaspete marchează peste 1 gol) cota 1.67 (Superbet).

Deși Sheffield este cu mult peste oaspeți, mă bazez pe un meci ofensiv și destul de puternic, în care în special gazdele se impune printr-un stil agresiv din punct de vedere al atacului, dar și al defensivei. Voi miza pe o prestație echilibrată din partea oaspeților, care cu siguranță vor marca minim 1 gol.

PsF 1 (echipa gazdă conduce la pauză sau câștigă) cota 1.42 (Superbet)

În ciuda prestației foarte bună a gazelor, adversarii vor încerca cu orice scop obținerea a minim unui egal, aceștia încercând oferirea unui joc ofensiv încă din primele minute, deși voi miza pe impunerea unei prestații mai bune din partea gazdelor, care cu siguranță vor conduce la pauză sau la final.

 

peste 0.5 goluri oaspeți
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.67
PsF 1 (echipa gazdă conduce la pauză sau câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42