Rezultat finalSevillaManchester UnitedLiga EuropeiSuperbet
240

Pronostic Sevilla vs Manchester United - Liga Europei

Freebet pana la 500 RON

Pe RheinEnergieStadion, Sevilla va întâlni pe Manchester United duminică, 16 august, de la ora 22:00 în Liga Europei. Super cote și super pariuri la super meciul din Liga Europei!

Final 1
Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.00

Sevilla - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cu70 puncte,Sevilla este pe locul 4 în LaLiga, cu 5 victorii și 1 remiză în ultimele 6 meciuri directe. Sevilla în media sezonului real a marcat 1,71 goluri pe meci. În 21 meciuri jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 9 meciuri din sezonul 2020 jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Final 1
Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.00

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cu66 puncte,Manchester United este pe poziția terță în clasamentul Premier League., cu 4 victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele 6 meciuri directe.Media lui Manchester United a fost de 1,86 goluri marcate pe meci în sezonul 2020. În 25 meciuri jucate în deplasare a fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 12 meciuri jucate în deplasare au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Sevilla - Manchester United: Pariuri, pronosticuri si cote

Echipele Sevilla și Manchester United au jucat până acum 3 meciuri. Sevilla a câștigat 2 meciuri directe. 1 meci s-a încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe, ambele echipe au marcat 2,33 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Final 1
Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.00