Meciul zileiScoțiaIrlandaUEFA Nations LeagueHampden ParkLiga NațiunilorBetano
297

Pronostic Scoția vs Irlanda - UEFA Nations League

100% pana la  500 RON

O nouă zi ne aduce o nouă confruntare din UEFA Nations League, de această dată din Liga B, în care rolul de gazde este deținut de către echipa națională din Scoţia, antrenată de Steve Clarke, care îi va primi pe propriul teren pe jucătorii reprezentativei din Irlanda, sub conducerea lui Stephen Kenny. Partida va avea loc pe data de 24 septembrie, de la ora 21:45, pe Hampden Park.

Total goluri peste 1,5 goluri
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.50
2 solist (Irlanda câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.10

Scoția - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Scoţienii se prezintă în runda a cincea după un start destul de promițător, deși în turneul Mondial nu reușesc să sfârșescă traseul prin calificarea mai departe. Pentru cei de la Scoția victoria în etapa contra Irlanda este una vitală, garantându-le calificarea mai departe de grupe.

Scoțienii reușesc să se impună în ultima etapă, obținând victoria contra celor de la Ucraina, cu 3-0. Meciul este unul dominat de către gazdele de sâmbătă, aceștia reușind să obțină revanșa după înfrângerea contra acestora de la Cupa Mondială, pierzând cu 3-1. În ultimele 5 etape disputate, aceștia se impun prin trei victorii, disputate contra unor echipe precum Ucraina, cu 3-0 și două contra Armenia, una cu 4-1 și una cu 2-0. De asemenea, gazdele suferă în urma unei înfrângeri importante în Nations eague, contra Irlanda, cu 3-0.

Luând în considerare lotul stabil și prestația de care au dat dovadă în ultimele etape, cei de la Scoția vor domina confruntarea contra Irlanda, deși în etapa din tur sunt înfrânți contra acestora cu 3-0.

În ceea ce privește obiectivul gazdelor, nu este unul foarte complicat, având în vedere menținerea pe primul loc din grupă. Pentru cei de la Scoția un loc mai departe de grupe este principala misiune, având încă două etape rămase pentru a se impune.

Dacă tragem o privie către lotul acestora, putem observa că Scoția se poate lăuda cu prezența superstarurilor McGin sau Dykes. Aceștia reprezintă plusul de valoare în meciul de mâine și în același timp sunt și jucătorii cheie din lista gazdelor.

Echipă probabilă și absenți

Din punct de vedere al primului 11, în momentul de față nu sunt afișați absenți, deși probleme defensive ale acestora le va oferi un minus contra Irlanda.

  • Echipă probabilă: (3-4-2-1) Gordon – Scouttar, Hendry, Cooper – Patterson, McTominay, McGregor, Robertson – McGinn, Christie – Adams.

Total goluri peste 1,5 goluri
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.50
2 solist (Irlanda câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.10

Irlanda - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Irlandezii vin în eteapa cu numărul cinci din turneu după ce nu reușesc să-și creeze un avataj prin etapele disputate, lucru negativ pentru aceștia. Deși aceștia nu reușesc proiectarea pe primul loc, încă pot îndrepta acest lucru prin victoria contra Scoția.

În ultima confruntare din turneu aceștia obțin o remiză importantă, contra Ucraina, cu scorul de 1-1. În ultimele 5 etape aceștia au în cont doar două victorii, contra celor de la Lituania, cu 1-0 și contra Scoția, cu 3-0. Înafară de rezultatele prezentate mai sus, aceștia mai dețin și o serie de două înfrângeri, una dintre cele mai dure fiind cea împotriva Armenia, cu 1-0. Pe de altă parte, la Mondial aceştia nu reuşesc să impună o prestaţie decentă, terminând grupa de pe locul trei.

Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, aceștia vor avea totuși o misiunea destul de gre în turneul actual, în moentul actula având un număr de doar patru puncte în două etape, fiind în pericol de a pierde calificarea mai departe.

În ceea ce privește obiectivul oaspeților de sâmbătă, aceștia au în vedere califiacarea pe un loc mai departe la turneul european, lucru destul de important pentru formația Scoțienilor.

Lotul acestora este unul echilibrat, principalii jucători fiind Obafomi și Collins, totodată fiind printre singurii jucători cu caracter de lideri, de această dată având misiunea de a triumfa în fața unei echipe puternice.

Echipă probabilă și absenți

Lotul oaspeților va fi unul destul de solid, în momentul de față nefiind afișați absenți.

  • Echipă probabilă: (3-5-2) Bazunu – O’Shea, Collins, Egan – Doherty, Cullen, Molumby, Knight, McClean – Hogan, Parrott.

Scoția - Irlanda: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Scoția vs Irlanda

Ultima confruntare dintre cele două adversare are loc pe data de 11.06.2022, fiind terminată prin victoria Irlandei, cu 3-0.

Ponturi pariuri Scoția vs Irlanda

Total goluri peste 1,5 goluri, cota 1.50 (Superbet)

În partida de sâmbătă vom avea parte de o confruntare destul de puternică, ținând cont de stabilitatea de care gazdele dau doavadă, fiind posibil ca cei de la Scoția să facă o surpriză. Deși ambele candidate vor încerca să apere poarta de atacul advers, voi miza pe o dispută foarte ofensivă, în care cu siguranță se vor marca minim două reușite.

2 solist (Irlanda câștigă) cota 2.10 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, partida se va dovedi a fi una agresivă și în același timp aflată sub dominația gazdelor. Aceștia depun de un lot și de o prestație superioară, mizând pe victoria celor de la Scoția.

Total goluri peste 1,5 goluri
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.50
2 solist (Irlanda câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.10