GoluriRomaniaMaltaCalificari EURO 2020MarcatoriBetano
161

Pronostic Romania vs Malta - Calificari EURO 2020

100% pana la  500 RON

Tricolorii intalnesc Malta pe teren propriu, Duminica 8 Septembrie de la ora 19:00 pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, meci transmis in direct de PRO TV.


Romania - Noutati, forma actuala si echipa probabila

In runda anterioara, Romania a pierdut pe National Arena impotriva Spaniei cu scorul de 1-2, intr-un meci frumos, in care desi in prima etapa am fost domniati categoric, puteam egala in ultimele minute, insa portarul Kepa (titluarul echipei Chelsea), a salvat Spania de lovitura de cap trimisa de Puscas.

Romania a inceput meciul cu Spania intr-o formula ciudata cu 3 fundasi centrali (5-3-2), iar Spaniolii s-au jucat cu apararea si si-au creat cu usurinta posesie. Insa dupa ce formula de joc a fost schimbata, jocul s-a schimbat mult, mai ales dupa intrarea lui Ianis Hagi care a dat un plus de creativitate, punandu-l in valoare mai bine pe Razvan Marin, dar mai ales pe George Puscas.

Romania ocupa in acest moment locul 4 in grupa dupa 2 victorii, un egal si 2 infrangeri. Golaverajul tricolorilor este identic cu cel al Suediei, 12 goluri marcate si 7 primite, 5 dintre goluri fiind marcate de Keseru.

Malta - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Modesta selectionata din Malta, au pierdut runda precedenta in deplasare cu Norvegia, cu scorul de 0-2, intr-un meci in care ne asteptam sa piarda la o diferenta mai mare.

Malta ocupa penultimul loc din grupa cu doar 3 puncte, avand o victorie contra Insulele Feroe si 4 infrangeri, si avand doar 2 goluri marcate si 12 primite.

Romania - Malta: Pariuri, pronosticuri si cote

Presiunea pe tricolori este foarte mare in acest moment si in aceasta partida trebuie s-a profitam pentru a ne creea golaveraj. Astfel ne asteptam la cel putin 3 goluri din partea Romaniei. De asemenea ne asteptam la o echipa mult mai ofensiva si speram ca de aceasta data sa-l vedem in teren din primul minut pe Ianis Hagi.

Cu o echipa ofensiva si un mijloc intarit, ne asteptam ca atacantii nostrii sa primeasca mult mai multe mingi, nu ca in meciul precedent cand am vazut multe faze in care au trebuit sa coboare mult. Cu siguranta ca unul din titulari va fi George Puscas, care este intr-o forma excelenta si vom miza pe faptul ca acesta va si inscrie.

George Puscas - Marcheaza oricand
100% pana la  500 RON
Cota: 1.93