Meciul zileiReal SociedadEspanyolLaLigaReale ArenaGGWinmasters
60

Pronostic Real Sociedad vs Espanyol - LaLiga

100% pana la  500 RON

Ziua de 19 Septembrie ne aduce partida din etapa numărul 6 din LaLiga, având ca și adversare pe formația antrenată de către Imanol Alguacil, Real Sociedad și echipa aflată sub conducerea lui Diegi Martinez, Espanyol. Partida va avea loc pe data de 18 Septembrie, de la ora 19:30, pe Reale Arena din San Sebastián.

 

Ambele echipe marchează (Da – GG)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
1 solist (Sociedad câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Real Sociedad - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația gazdelor se pregătește pentru meciul de pe Reale Arena, după ce în LaLiga nu reușesc să se impună printr-o prestație tocmai dorită. Deși locul nu este unul slab, poziția 11 nu ajută la atingerea obiectivului acestora.

În ultimul meci aceștia reușesc să obțină victoria în Europa League, contra lui Omonia, prin scorul final de 2-1. În ultima confruntare din LaLiga, gazdele nu reușesc să se impună în fața celor de la Getafe, fluierul final surprinzând un scor în favoarea adversarilor, ci anume 2-1. Unul dintre cele mai bine disputate rezultate este victoria contra United, din prima etapă din grupele Europa League, reușind impunerea cu 1-0.

Ca urmare a situației din campionatul intern al Spaniei, gazdele se poziționează pe locul 11. În urma celor 5 partide disputate reușesc impunerea în două etape, pe lângă acestea având în cont un egal și două înfrângeri.

În ceea ce privește golaverajul, acesta este unul deloc promițător, atacul având trecute pe tabelă 5 reușite, iar defensiva primind un număr de 7 goluri.

Obiectivul are în vedere proiectarea pe primele 4 locuri din LaLiga, ținta acestora fiind calificarea pe una dintre pozițiile care le asigură calificarea în Cupele Europene, lucru greu de obținut pentru Sociedad.

Principalul marcator al gazdelor este Sadiq, care are trecute în cont un număr de 3 reușite, acesta fiind principalul plus pentru Real Sociedad.

Echipă probabilă și absenți

Gazdele vor decurge la un lot cu probleme plan ofensiv, lipsind Fernández, Martin, Oyarzabal și Barrenetxea.

  • Echipă probabilă: (4-3-1-2) Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Munoz – Zubimendi – Mendez, Merino – Silva – Sadiq, Sorloth

  • Absenți: Fernández, Martin, Oyarzabal și Barrenetxea

 

Ambele echipe marchează (Da – GG)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
1 solist (Sociedad câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Espanyol - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții acestei etape vin după un start destul de slab din privința realizărilor, după ce în campionatul intern sunt trimiși până pe locul 16. Deși aceștia doresc o poziție superioară, vor fi nevoiți ca duminică să confrunte o formație la fel de echilibrată.

Pe de altă parte, ultima etapă se arată a fi o înfrângere, având loc contra lui Sevilla, cu scorul modest de 3-2. Cea mai importantă victorie din deplasare a oaspeților de mâine este cea împotriva lui Ath. Bilbao, ca rezultat fiind scorul de 1-0, cu o reușită din partea lui Braitwaite. În ultimele 5 etape aceștia acumulează de asemenea un număr mic de rezultate pozitive, o victorie și un egal, aceste etape având loc împotriva lui Athletic Bilbao, cu 1-0 și egalul contra lui Celta Vigo, cu 2-2.

Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, oaspeții se clasează pe locul 16, cu un total de doar patru puncte acumulate, rezultate în urma unei victorii și a unui egal, fiind amenințați din spate de către Getafe, aflată la egalitate cu cei de la Espanyol.

Din punct de vedere al golaverajului, atacul celor de la Espanyol au trecute în cont 6 de reușite, iar din punct de vedere al defensivei, aceștia primesc 10 goluri, care clasează apărarea ca fiind una dintre cele mai slabe din LaLiga.

Ținând cont de prestația impresionantă de care aceștia au dat dovadă, singurul obiectiv pe care aceștia se axează este menținerea pe un loc decent în clasament.

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru oaspeții de duminică, singurul absent este Lazo, având o accidentare musculară.

  • Echipă probabilă: (4-1-4-1) J. Garcia – Gil, Calero, Cabrera, Olivan – Bare – Sanchez, Exposito, Darder, Puado – Joselu.

  • Absenți: Lazo

 

Real Sociedad - Espanyol: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Real Sociedad vs Espanyol

Ultima confruntare dintre cele doua formații este plasată în jurul datei de 4.04.2022, în Campionat, fiind încheiată cu victoria lui Espanyol, prin scorul final de 1-0.

Ponturi pariuri Real Sociedad vs Espanyol

Ambele echipe marchează (Da – GG) cota 1.90 (Superbet)

Ținând cont că cele două formații vin în confruntarea de duminică după ce în campionat au depus prestații foarte asemănătoare, etapa se va arăta a fi una cu presiune din ambele părți, fapt care mă determină să mizez pe impunerea unui joc puternic, ambele echipe marcând câte o reușite.

1 solist (Sociedad câștigă) cota 1.75 (Superbet)

Așadar, așa cum am precizat și mai sus, ambele adversare vor încerca impunerea în meciul de duminică, însă gazdele având un avantaj major datorită terenului, mizând pe victoria acestora.

 

Ambele echipe marchează (Da – GG)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
1 solist (Sociedad câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75