Meciul zileiReal BetisOsasunaCopa del ReyEstadio Benito VillamarínCine merge mai departeGGGoluriSuperbet
580

Pronostic Real Betis vs Osasuna - Copa del Rey

Freebet pana la 500 RON

Odată ajunși la optimile de finală în Copa del rey, inevitabil apar și duelurile tari între echipele din LaLiga. Așa cum este și Real Betis vs Osasuna, partidă ce se va juca miercuri, 18 ianuarie, de la ora 22:00, pe Estadio Benito Villamarin din Sevilla.

Calificare Betis, inclusiv prelungiri și lovituri de departajare
100% pana la  500 RON
Cota: 1.55
GG sau peste 2,5 goluri (ambele înscriu sau cel puțin 3 goluri)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.65

Real Betis - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Verzii se află la cel de-al treilea sezon în care cochetează cu marea performanță în Spania, ceea ce presupune lupta deschisă pentru un loc în Top 4, plus câștigarea ediției precedente a Cupei Spaniei. Nici în acest sezon n-a dezamăgit până acum, fiind în grafic cu toate cele trei fronturi pe care luptă: campionat, Cupă, Europa League.

Obiectiv

Fiind deținătoarea trofeului, e clar că în Cupa Spaniei există o mobilizare suplimentară și există o dorință arzătoare de a dovedi că nu a fost deloc un accident că a reușit să câștige în ediția precedentă. Așa că Betis nu poate fi suspectată de altceva decât de turație maximă la meciul cu Osasuna.

Echipa probabilă și absenți

  • Bravo – Ruibal, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda – Rodriguez, Canales – Luiz Henrique, Fekir, Rodri – Iglesias.
  • Absenți: Cruz, Juaquin (accidentați).
Calificare Betis, inclusiv prelungiri și lovituri de departajare
100% pana la  500 RON
Cota: 1.55
GG sau peste 2,5 goluri (ambele înscriu sau cel puțin 3 goluri)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.65

Osasuna - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Mai mereu o prezență solidă în fotbalul spaniol, Osasuna face unul dintre cele mai bune sezoane de până acum din existența sa. În campionat se află în coasta echipelor din zona europeană, iar în Cupă a trecut peste obstacolele întâmpinate până acum.

Obiectiv

Fiind o echipă incomodă indiferent de circumstanțe, este clar că Osasuna va încerca să dea lovitura pe Benito Villamarin – fapt ce i-ar putea da încredere pentru abordarea următoarelor partide.

Echipa probabilă și absenți

  • Fernandez – Moreno, Hernandez, Garcia, Cruz – Brasanac, Torro, Gomez, Moncayola, Budimir, Ez Abde.
  • Absenți: Pena, Vidal (accidentați).

 

Real Betis - Osasuna: Pariuri, pronosticuri si cote

Victorii fără prea multe dificultăți pentru Betis contra celor de la Osasuna în ultimele șase confruntări directe de la Sevilla. Poate doar la ultimul meci oficial, cel din acest campionat, când a fost 1-0 pentru gazde, cu un jucător eliminat în ultimul sfert de oră de joc. În rest, victorii categorice ce ar putea oferi un plus de moral pentru acest joc.

Ponturi pentru pariuri Real Betis vs Osasuna

Betis se califică (Calificare Betis, inclusiv prelungiri și lovituri de departajare) cotă 1,55 (Betano)

Chiar dacă a ajuns până aici, Osasuna nu a părut cu totul interesată de Cupă în precedentele tururi, unde a trecut târâș pe lângă echipele din eșaloanele inferioare întâlnite. În plus, Betis este una dintre cele mai interesate echipe de câștigarea trofeului, după ce a reușit aceeași izbândă în sezonul precedent, când șansele sale pentru a împlini acest lucru păreau mult mai mici decât în clipa de față. Avantajul terenului propriu într-un meci de Cupă poate să conteze mai mult decât la unul de campionat, iar istoricul confruntărilor directe de pe Benito Villamarin oricum indică un confort destul de mare pentru Betis în abordarea partidelor cu Osasuna. Ultimul exemplu e chiar de pe parcursul acestui sezon, când gazdele au câștigat meciul de campionat cu 1-0. Nici cota de calificare pentru Betis nu e deloc de neglijat, care în alte circumstanțe putea fi oferită doar la 1 solist.

GG sau peste 2,5 goluri (ambele înscriu sau cel puțin 3 goluri) cotă 1,65 (Betano)

Cu toate că la multe meciuri din Spania sunt așteptate cât mai puține goluri, în Cupă se mai schimbă treaba. Betis, cu siguranță că va forța cu toate armele posibile să se califice, în timp ce Osasuna este capabilă, la rândul ei, să înscrie măcar o dată pe parcursul acestui meci. În loc să jucăm GG (ambele echipe marchează), gândul de la care am pornit pentru pariul propus, cota ne permite să ne întindem și către varianta de rezervă cu minimum trei goluri înscrise în meci, ceea ce înseamnă că și în cazul unui 3-0 / 0-3 (sau mai mult) ne vedem pariul împlinit. Măsurile de siguranță oferite nu sunt deloc de neglijat, mai ales că s-au mai văzut scenarii prin care la un meci în care e de așteptat ca ambele echipe să marcheze, doar una să joace rolul principal.

 

Calificare Betis, inclusiv prelungiri și lovituri de departajare
100% pana la  500 RON
Cota: 1.55
GG sau peste 2,5 goluri (ambele înscriu sau cel puțin 3 goluri)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.65