Meciul zileiReal BetisLudogoretsUEFA Europa LeagueEstadio Benito VillamarínCasa Pariurilor
391

Pronostic Real Betis vs Ludogorets - UEFA Europa League

100% pana la  600 RON

Ziua de joi surprinde spectatorii cu runda doi din Grupa C UEFA Europa League, cu un meci în care rolul de gazde este deținut de către Real Betis, antrenați de către Pellegrini, care îi va primi pe propriul teren pe Ludogorets, antrenați de către Simundza. Partida va avea loc pe data de 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Estadio Benito Villamarin din Sevilla, Spania.

Marchează Betis (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
Total goluri Betis peste 1,5
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Real Betis  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele se pregătesc pentru etapa cu numărul doi din grupa C, după ce în prima etapă obțin o victorie, contra HJK. Prestaţia din Europa League este una impresionantă, în momentul actual deținând primul loc din grupă.
 
În ultimele 5 etape aceștia au în cont o serie de patru victorii, ci anume împotriva Villareal, cu 1-0, împotriva lui HJK, cu 2-0, contra Osasuna, cu 1-0 și contra Mallorca, cu 2-1. Înafară de rezultatele prezentate mai sus, aceștia mai dețin și o înfrângere contra Real Madrid, prin scorul final de 2-1, fiind totuși un rezultat decent pentru Betis. Pe de altă parte, situația de pe propriul teren este una aproape perfectă, gazdele având un număr de patru victorii și un egal în ultimele cinici etape.
 
Luând în considerare rezultatele depuse până în momentul de față, aceștia vor obține cu siguranță cel puțin un egal contra Ludogorets. Prima etapă din grupa C este o reușită pentru Betis, obținând cele trei puncte cu HJK.
 
Obiectivul nu este unul greu de îndeplinit, aceștia având în vedere calificarea pe un loc mai departe de grupele Europa League, în momentul de față deținând primul loc.
 
Unii dintre principalii marcatori ai gazdelor sunt Junami și Iglesias, care în sezonul trecut reușesc marcarea a 26 reușite Aceștia sunt printre cei mai importanți jucatori ai celor de la Betis, având potențial în a aduce un rezultat convenabil.

 

Echipă probabilă și absenți

Un bonus pentru Betis este faptul că planul ofensiv este adevărat de către absenți, lipsind Fekir și Juanmi
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1): Silva – Ruibal, Luiz Felipe, Gonzalez, Moreno – Rodriguez, Carvalho – Rodri, Fekir, Juanmi – Iglesias.  
Absenți: Fekir și Juanmi
Marchează Betis (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
Total goluri Betis peste 1,5
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Ludogorets - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru etapa de joi, după un start care impresionează publicul din Europa League, reușind impunere în etapa contra Roma. Calificarea mai departe este singura soluție pentru Ludogorets, deși nu le este garantat acest lucru.
 
În ultima etapă aceștia obțin cele 3 puncte contra lui Botev, ca rezultat al scorului de 4-0. Ultimele 5 etape vin pentru Ludogorets cu o serie de cinci victorii, contra Botev, cu 4-0, împotriva Levski, cu 3-2, contra Hebar, cu 6-0, împotriva AS Roma, cu 2-1 și contra Cherno, cu 3-2. Pe partea opusă, ultimele cinci etape din deplasare nu sunt tocmai pozitive, pierzând contra Dyn. Zagreb, cu 4-3 și contra Zalgiris, la loviturile de departajare.
 
Aceștia califică cu greu în grupe, însă în care întâmpină adversare care le vor crea probleme. Startul calificării este unul pozitiv, obținând victoria în fața unei mari echipe din Italia, AS Roma.
Situația de moment tinde spre calificare, singurul obiectiv posibil fiind menținerea pe locul al doilea care le oferă calificarea în turul următor.
 
Principalul marcator al oaspeților este Tekpetey, care în campionatul intern are un total de cinci reușite, fiind principalul jucător al oaspeților și care de asemenea oferă un plus echipei pentru etapa de joi.
 

Echipă probabilă și absenți

Lotul oaspeților nu va fi afectat de către absenți, aceștia având la dispoziție o echipă aptă de victorie.
  • Echipă probabilă: (4-3-3) Sluga – Cicinho, Gropper, Verdon, Nedyalkov – Yordanovc, Piotrowski, Rick – Tissera, Igor, Tekpetey.

Real Betis  - Ludogorets: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri directe Real Betis vs Ludogorets

Va fi primul meci direct între cele două echipe.

Ponturi pariuri Real Betis vs Ludogorets

Marchează Betis (Da) cota 1.90 (Superbet)

Etapa de joi ne aduce două echipe destul de diferite, gazdele deținând o prestație mai bună decât cei de laLudogorets. Deși diferența dintre loturi este una majoră, etapa va fi una agresivă și imprevizibilă din ambele părți. Voi miza pe un meci deschis și pe un joc ofensiv, în care cu siguranță oaspeții își vor face apariția prin o reușită.

Total goluri Betis peste 1,5 cota 1.47 (Superbet)

Așa cum am precizat și în pontul principal, meciul va fi unul destul de echilibrat din ambele părți. Deși gazdele dețin o prestație mai bună, sunt sigur că și Ludogorets va da dovadă de echilibru, însă nereușind să salveze poarta de atacul oasepților. Ținând cont de lotul mult mai stabil al lui Betis, cu siguranță aceștia vor marca minim două reușite.
Marchează Betis (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
Total goluri Betis peste 1,5
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47