Meciul zileiRapid VienaWest Ham UnitedEuropa LeagueAllianz StadionGGSuperbet
71

Pronostic Rapid Viena vs West Ham United - Europa League

Freebet pana la 500 RON

O nouă zi vine, totodată și cu o nouă confruntare, de această dată, în Europa League, echipa antrenată de către Steffen Hofmann, Rapid Viena, care va avea rolul de gazdă pentru formația aflată sub comanda lui David Moyes, West Ham United. Meciul va avea loc pe 25 noiembrie, pe Allianz Stadion din Viena, de la ora 19:45. În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile poentri confruntarea cu numărul 5 din Europa League.


Rapid Viena - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Echipa pregătită de către Steffen Hofmann, se află într-o formă destul de proastă, ultima poziție a grupei reflectând startul slab pe care gazdele l-au întâmpinat. În ultima poartidă din Europa League vine pentru gazde cu o înfrângere în fața clasatei de pe locul secund, Dinamo Zagreb, care deși nu se află la o diferență mare de puncte, reușește să se impună prin scorul de 3-1, gazdele reușind să deschidă scorul de pe tabelă în minutul 8, însă cele trei goluri sosind pe neașteptate în contul adversarilor din disputa cu numărul 4 al grupei H. Cu doar 3 puncte acumulate în cele 4 etape parcurse, elevii lui Hofmann se impun în fața unei singure candidate, Dinamo Zagreb, prin scorul de 2-1, ambele goluri fiind trecute în contul gazdelor din meciul de joi, pe parcursul primei reprize. Autorii celor două reușite sunt Grul și Hofman, reușind aducerea unei guri de aer pentru austrieci, nefiind așteptați de eșecul în cele 3 confruntări, care, deși reflectă un scor negativ, Rapid se ține bine din punct de vedere defensiv, înfrângerile fiind cu o diferență de maxim două goluri față de scorul din partea gazdelor de joi. Aceștia se află pe ultima poziție, la o victorie diferență de clasata de pe locul secund, în cazul apariției unui rezultat cu mai mult de un punct, formația lui Steffen plasându-se într-o bătălie directă contra adversarilor din Zgreb. Cu un golaveraj de -5 goluri, putem afirma faptul că defensiva jucătorilor din Viena nu strălucește, ci mai degrabă gafează în primirea unui gol la fiecare partidă disputată.

Deși prestația elevilor lui Hofmann nu impresionează din nici un punct de vedere, obiectivul acestora fiind ținta către o poziție din podiumul grupei, misiune care ar fi posibilă printr-un rezultat neașteptat în fața primei clasate, cele 3 puncte asigurându-le calificarea în playoff-ul din Conference League.

Din punct de vedere al lotului, Rapid Viena are potențial ca Grull, care din păcate se laudă cu o singură reușită de la începutul grupei, pe lângă acesta având posibilitatea de a se afirma joi seară și Grahovac, Ljubicic, Fountas și Knasmullner, care ar putea creia un joc ofensiv, plin de ocazii către poarta adversă.

Echipă probhabilă și absenți Rapid Viena

Din primul 11 al lui Hofmann lipsesc doi jucători, Bernhard Unger și Kevin Wimmer, care ar fi putut oferi un plus echipei prin prezența lor, însă tehnicianul având înlocuitori experimentați pentru cei doi absenți.

  • Echipă probabilă (4-2-3-1): Garlter - Ullmann, Moormann, Aiwu, Stokjovic - Grahovac, Ljubicic – Fountas, Grull, Knasmullner – Kara;
  • Absenți: Bernhard Unger și Kevin Wimmer

West Ham United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin pe stadionul celor din Viena după ce și-au impus victoriile pe parcursul celor 4 partide, în urma cărora reiese caracteristica cea mai importantă a unei echipe, valoarea. Cu o formă foarte bună, ciocănarii se clasează pe prima poziție a grupei H. În ultima dispută, elevii lui Moyes reușesc doar egalul, după ce fluierul final a surprins scorul de 2-2, ghinionul făcându-și apariția pe sfârșitul timpului reugalamentar, prin autogolul lui Soukec din minutul 88. Oaspeții se laudă cu o serie de 3 victorii consecutive, dar care este întreruptă de către a treia clasată, Genk, formație pe care în tur au reușit să o pună la colț după scorul de 3-0, tabela încheindu-se prin reușita lui Bowen. Cu un total de 10 puncte acumulate, ciocănarii se clasează pe prima poziție, fiind amenințați doar de către Dinamo Zagreb, care de pe poziția secundă se laudă cu 6 puncte. Din punct de vedere al golaverajului, atacul oaspeților au trecute în cont 9 reușite, care le asigură titlul de cea nai bună ofensivă din grupa H, iar defensiv, cele 2 goluri primite reflectă calitatea fundașilor din lotul lui Moyes.

Obiectivul lui West Ham este ca împlinit, calificarea mai departe fiind ținta oaspeților încă din startul grupei. Fără șansa de a fi eliminați de pe podium, ciocănarii vor lupta pentru a acumula maximul de puncte și pentru a-și afișa adevărata valoare.

Lotul este unul plin de vedete, spre deosebire de gazde, aceștia având staruri precum Zouma, Dawson, Rice, Lanzini, Benrahma și vârful Antonio, care pe parcursul celor 4 partide are o singură reușită de pe postul de atacant al echipei lui Moyes. Misiunea de a obține cele 3 puncte ca fi una destul de ușoară, pe care aceștia o vor îndeplini cu siguranță.

Echipă probabilă și absenți West Ham United

Din lotul lui Moyes va lipsi doar Angelo Ogbonna, acesta beneficiind de un prim 11 aproape întreg, din care nu vor lipsi Noble, Rice, Dawson și Antonio, care au rolul de jucători cheie în partida de joi.

  • Echipă probabilă: Fabianski - Coufal, Zouma, Dawson, Cresswell - Noble, Rice- Masuaku, Lanzini, Benrahma - Antonio
  • Absenți: Ogbonna

Rapid Viena - West Ham United: Pariuri, pronosticuri si cote

Turul din grupele Europa League este singura partidă disputată dintre cele două adversare, meci în care West Ham se impune cu scorul de 3-0.

Deși West Ham vine din postura de prim clasată, ținând cont că partida se joacă pe stadionul celor de la Rapid, voi miza pe un meci echilibrat, in principiu dominat de către oaspeți, dar cu șanse importante din partea gazdelor, scorul fiind unul strâns, fără a depăși borna de 3 goluri.

Așa cum am precizat și mai sus, meciul se va dovedi a fi unul echilibrat, cu ocazii din partea ambelor candidate, mizând pe câte o reușită pentru cele două candidate, în partida de joi.

0-3 goluri (se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80