Meciul zileiPortsmouthRotherham UnitedLeague OneFratton ParkGGSuperbet
583

Pronostic Portsmouth vs Rotherham United - League One

Freebet pana la 500 RON

Sezonul de fotbal din ligile inferioare din Anglia se apropie de final, iar un meci pe care îl trecem în revistă e confruntarea dintre Portsmouth și Rotherham, din cadrul unei etape restante, a 41-a din League One. Meciul este programat marți, 12 aprilie, de la ora 21:45.

Mai multe detalii, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Ambele echipe marchează
100% pana la  300 RON
Cota: 1.78
Total goluri meci – 2-4
100% pana la  500 RON
Cota: 1.50

Portsmouth - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Portsmouth e una din formațiile cu tradiție din fotbalul englez. Echipa antrenată de Danny Cowley e la mijlocul clasamentul din League One, fără vreo emoție în acest final de sezon.

Portsmouth a câștigat și titlul în Premier League. De două ori, însă cu mai bine de 50 de ani în urmă. Echipa a avut un picaj continuu după retrogradarea din Premier League, în 2010. Nici în acest sezon echipa nu a reușit să se apropie măcar de locurile de baraj pentru promovarea în Championship. Cum ziceam, echipa lui Cowley are un final de sezon liniștit, în care va juca doar pentru statistică.

Forma de moment nu e deloc bun, cu trei puncte acumulate în ultimele 5 etape de către Portsmouth. În ultimul meci, echipa a cedat cu 0-1 pe terenul celor de la Cheltenham. Ocupanta locului 11 are însă 16 victorii, mai multe decât remize și eșecuri, 12 la număr.

Meciul cu Rotherham va fi greu, mai ales că oaspeții vin după puncte pe Fratton Park. Dar pe de altă parte, jucând fără nici o presiune, gazdele acestei confruntări pot obține un rezultat pozitiv în fața unei echipe ce se luptă pentru promovare.

Ambele echipe marchează
100% pana la  300 RON
Cota: 1.78
Total goluri meci – 2-4
100% pana la  500 RON
Cota: 1.50

Rotherham United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Rotherham luptă pentru promovarea în Championship. Echipa antrenată de Paul Warne ocupă poziția a 3-a, la doar trei lungimi în spatele lui Milton Keynes, formația de pe locul secund. Dar cu două meciuri mai puțin disputate.

Astfel cele trei puncte puse din meciul cu Portsmouth sunt mai mult decât importante. O victorie ar aduce-o pe locul secund pe Rotherham, dar forma de moment nu e deloc bună pentru elevii antrenați de Warne.

Echipa are doar patru puncte câștigate în ultimele 5 etape din League One. Iar în ultimele două meciuri, Rotherham a pierdut în fața unor echipe mult mai slab cotate, Charlton și Shrewsbury. Iar Plymouth, echipa de pe locul 4 îi suflă în ceafă.

Echipa are un parcurs bun și în meciurile jucate în deplasare, Rotherham fiind pe trei la acest capitol. Iar în ultimele 5 partide de pe teren străin, elevii lui Warne sunt neînvinși, cu trei victorii și două remize. 24 de goluri marcate și doar 5 primite de Rotherham în cele 19 deplasări.

Meciul de pe terenul lui Portsmouth se anunță greu, chiar dacă gazdele nu nici un obiectiv. Forma de moment nu e deloc bună, dar Rotherham are nevoie mare de puncte pentru a spera la locul secund.

 

Portsmouth - Rotherham United: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri recente Portsmouth – Rotherham

În ultimul meci, cel din turul confruntării, Rotherham s-a impus cu 4-1 pe propriul teren.

Ponturi pariuri Portsmouth – Rotherham

Ambele echipe marchează cota 1,78 (Unibet)

Va fi un meci disputat, între două formații cu obiective diferite. Sa mai bine zis între o formație fără nici o presiune și una care luptă pentru promovare. Nu cred că golurile vor lipsi și mizez pe reușite din partea ambelor formații.

Total goluri meci – 2-4 cota 1,50 (Betano)

Voi miza tot pe un pariu pe goluri la pronosticul secundar. Miza e una mare pentru formație oaspete, care va încerca să ia toate cele trei puncte. Portsmouth poate marca și ea, însă nu cred că vom vedea un meci cu mai mult de patru reușite.

 

Ambele echipe marchează
100% pana la  300 RON
Cota: 1.78
Total goluri meci – 2-4
100% pana la  500 RON
Cota: 1.50