Meciul zileiPlymouth ArgyleCheltenham TownLeague OneHome ParkNetBet
504

Pronostic Plymouth Argyle vs Cheltenham Town - League One

500 RON freebet la primul pariu pierzator

Chiar dacă primele zile din această săptămână sunt sărace în fotbal, noi tot am găsit câteva meciuri interesante, cu care să venim în ajutorul vostru. Fotbalul din Anglia programează mai multe meciuri din ligile inferioare, iar mai întâi vom prefața partida dintre Plymouth Argyle și Cheltenham Town, o restanță din etapa a 31 din League One (liga a treia din Anglia). Disputa e programată marți seara, de la ora 21:45 pe stadionul Home Park.

În continuare voi detalia această confruntare, iar la final voi oferi și pariurile gândite.

 

Total goluri meci – peste 2,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.88
Total goluri Plymouth – peste 1,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.85

Plymouth Argyle - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Plymouth a avut un sezon bun. Echipa antrenată de Steven Schumacher ocupă locul 4 după 38 de etape disputate în League One, la 8 lungimi distanță de poziția a doua, care duce directe în Championship.

Plymouth traversează o perioadă foarte bună, cu 5 victorii consecutive în campionat. Gazdele acestei confruntări au ajuns la 71 de puncte acumulate, însă lupta pentru play-off-ul promovării în liga a doua engleză va fi una mai mult decât aprigă.

Între locul trei, ocupat de Milton Keynes și Sheffield Wednesday, poziția a 7, distanța e de doar 10 puncte. Cu 24 de puncte rămase în joc, ierarhia ultimelor 4 locuri din top 6 se poate schimba. Mai ales a ultimelor două poziții. Plymouth se poate apropia de poziția secundă cu încă o victorie, iar moralul este unul foarte bun.

Acasă, trupa lui Schumacher a obținut 12 victorii ș a fost învinsă de patru ori. În ultimele 5 meciuri de acasă, Plymouth a obținut patru victorii și a fost învinsă o dată. Ultimul eșec a fost la finalul lui februarie, 0-1 cu Rotherham. Meciul restant nu se anunță ușor, dar forma bună a gazdelor ar trebui să o ajute pe Plymouth să ia toate cele trei puncte.

Total goluri meci – peste 2,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.88
Total goluri Plymouth – peste 1,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.85

Cheltenham Town - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cheltenham e pe locul 12 în League One, cu 50 de puncte adunate. Formația oaspete nu are nici o emoție sau mai bine zis, vreo presiune anume. Distanța față de locurile de play-off e de aproape 20 de puncte, în timp ce locurile retrogradabile e de 17 puncte.

Practic Cheltenham va juca în ultima parte a sezonului fără nici un obiectiv, iar tocmai această lipsă a presiunii o poate ajuta pe trupa Michael Duff să obțină mai multe rezultate pozitive și unele chiar surpriză. Echipa are un golaveraj negativ, cu 55 de goluri marcate și 61 primite.

Forma de moment nu e una strălucită, dar nici una slabă. Echipa are trei victorii în ultimele 5 partide din League One, din care două consecutive. Eșecurile în această perioadă au venit în fața lui Milton Keynes și culmea, în fața ultimei clasate, Crewe. Observăm totuși și o inconstanță din partea lui Cheltenham, care e capabilă de orice rezultat.

În deplasarea de pe Home Park, Cheltenham va avea o misiune grea, în fața unei echipe aflate în mare formă. Se anunță un meci spectaculos, în care golurile nu ar trebui să lipsească.

 

Plymouth Argyle - Cheltenham Town: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri recente Plymouth vs Cheltenham

În cele mai recente trei partide, Plymouth s-a impus de două ori, iar Cheltenham o dată. În partida tur, Plymouth a câștigat cu 2-1.

Ponturi pariuri Plymouth vs Cheltenham

Total goluri meci – peste 2,5 cota 1,88 (Betano)

Se anunță un meci disputat, între o formație care luptă pentru promovare și una care e lipsită de orice griji. Tocmai această detașare a formației oaspete poate aduce rezultate surpriză, însă gazdele disputei vor fi foarte mobilizate. Mă aștept la un meci cu cel puțin trei reușite.

Total goluri Plymouth – peste 1,5 cota 1,85 (Betano)

Plymouth luptă pentru locul doi, cât mai are speranțe, dar va trebui să își consolideze și poziția în play-off. Oaspeții sunt relaxați și cred că golurile nu vor lipsi. Mizez pe cel puțin două reușite din partea formației gazdă!

Total goluri meci – peste 2,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.88
Total goluri Plymouth – peste 1,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.85