Meciul zileiOsasunaGetafe CFLa LigaEstadio El SadarCasa Pariurilor
606

Pronostic Osasuna vs Getafe CF - La Liga

100% pana la  600 RON
Ziua de 15 aprilie revine cu un meci din etapa 32 a La Liga, având ca și adversare pe formația antrenată de către Jagoba Arrasate, Osasuna și echipa aflată sub conducerea lui Quique Sánchez Flores, Getafe. Partida va avea loc pe data de 15 aprilie, de la ora 20:00, pe Estadio El Sadar
 
PsFX (egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
I1-3 (minim 1, maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Osasuna  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația gazdelor se pregătește pentru meciul de pe Estadio El Sadar, după ce în La Liga nu reușesc să se impună printr-o prestație tocmai dorită. Deși locul nu este unul tocmai dorit de către gazde, poziția nouă este una foarte bună față de restul concurentelor.
 
În ultimul meci din La Liga aceștia reușesc să obțină un egal contra Espanyol, prin scorul final de 1-1. În ultima confruntare din Cupa Spaniei, gazdele nu reușesc să se impună în fața celor de la Girona, fluierul final surprinzând un scor în favoarea adversarilor, ci anume 1-0. În ultima partidă disputată pe propriul teren aceștia obțin același rezultat, pierzând cele trei puncte contra primei clasate, Real Madrid, cu scorul de 3-1.
 
Ca urmare a situației destul de favorabile a celor de la Osasuna, gazdele se poziționează pe locul 9. În urma celor 35 partide disputate reușind impunerea în 12 etape, pe lângă acestea având în cont 10 egaluri și 13 înfrângeri. 
 
În ceea ce privește golaverajul, acesta este unul deloc promițător, atacul având trecute pe tabelă 36 reușite, iar defensiva primind un număr de 46 goluri. 
 
Obiectivul are în vedere proiectarea pe un loc superior, ținta acestora fiind calificarea pe una dintre pozițiile care le asigură calificarea în Cupele Europene, însă situația fiind destul de complicată din punct de vedere al rezultatelor. 
 
Principalul marcator al gazdelor de miercuri este Budimir, care are trecute în cont un număr de 8 reușite, acesta fiind principalul plus pentru Osasuna.
 

Echipă probabilă și absenți

Gazdele vor decurge la un prim 11 cât mai sănătos, neexistând jucători absenți care să îi încurce pe aceștia din a obține o nouă victorie importantă.
  • Echipă probabilă: (4-4-2): Herrera – Vidal, Hernandez, D. Garcia, Cote – Moncayola, Brasanac, Oier, Sanchez – Budimir, Avila
 
PsFX (egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
I1-3 (minim 1, maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Getafe CF - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cei de la Getafe vin după un start destul de echilibrat din privința realizărilor, după ce în campionatul intern sunt propulsați până pe locul 15. Deși aceștia doresc o poziție superioară vor fi nevoiți să confrunte o formație cu un lot mai valoros, care le vor creea cu siguranță probleme.
 
Pe de altă parte, ultima etapă se arată a fi un egal bine gestionat, având loc contra lui Osasuna, cu scorul modest de 0-0. Cea mai importantă victorie din deplasare a oaspeților este cea împotriva lui Celta Vigo, ca rezultat fiind scorul modest de 2-0, cu 2 reușite din partea lui Mayoral. În ultimele 5 etape aceștia acumulează de asemenea un număr de două egaluri, contra unor formații precum Betis, cu 0-0 și contra celor de la Osasuna, cu scorul de 0-0.
 
Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, elevii lui Sancez se clasează pe locul 15, cu un total de 37 puncte acumulate, rezultate în urma a 8 victorii, 13 egaluri și 14 înfrângeri, fiind amenințați din spate de către cei de la Cadiz, aflată la doar un punct în spatele acestora.
 
Din punct de vedere al golaverajului, atacul oaspeților de miercuri au trecute în cont 31 de reușite, iar din punct de vedere al defensivei, aceștia primesc 37 goluri, care clasează apărarea ca fiind una dintre cele mai echilibrate din La Liga.
 
Ținând cont de prestația echilibrată impusă de Getafe, singurul obiectiv care mai are șanse pentru împlinire este calificarea pe un loc superior în clasament, poziția actuală nefiind un foarte favorabilă.
 

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru oaspeții de miercuri, aceștia vor avea avantajul de a creea cel mai bun prim 11, neavând absenți care să influențeze negativ echipa.
  • Echipă probabilă: (3-5-2) Soria – Djene, Yokuslu, Mitrovic – Suarez, Alena, Arambarri, Maksimovic, Olivera – Unal, Mayoral.
 

Osasuna  - Getafe CF: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări  directe Osasuna -  Getafe

Ultima confruntare dintre cele doua formații este plasată în jurul datei de 19.12.2022, în La Liga, fiind încheiată cu victoria lui Getafe, prin scorul final de 1-0.

Ponturi pariuri Osasuna -  Getafe

PsFX (egal la pauză sau la final) cota 1.60 (Superbet)

Ținând cont că cele două formații vin în confruntarea de miercuri după ce în campionat au depus prestații nu foarte opuse, etapa se va arăta a fi una cât de echilibrată, rezultatul fiind unul imprevizibil, fapt care mă determină să mizez pe impunerea unui joc puternic, ambele echipe reușind să mențină egalul cel puțin la pauză.

I1-3 (minim 1, maxim 3 goluri în prima repriză) cota 1.65 (Superbet)

Așadar, așa cum am precizat și mai sus, ambele adversare vor încerca impunerea în meciul de miercuri, fapt care va duce la o confruntare destul de strânsă, mizând pe stabilitatea din punct de vedere al atacurilor, care cu siguranță vor izbuti în a marca minim 1 gol în prim repriză.
PsFX (egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
I1-3 (minim 1, maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65