GoluriOsasunaBetis SevillaLaLigaGGSuperbet
808

Pronostic Osasuna vs Betis Sevilla - LaLiga

Freebet pana la 500 RON

Osasuna si Betis se intalnesc in etapa cu numarul 5 din LaLiga Spania intr-o partida ce se va desfasura Vineri 20 Septembrie incepand cu orele 22:00 pe Stadionul El Sadar.

GG - Ambele echipe marcheaza
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80

Osasuna - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Osasuna a avut un inceput bun de nou sezon de LaLiga unde in primul meci a reusit o victorie in fata celor de la Leganes cu scorul de 1-0. Cu toate acestea a urmat o serie de 3 meciuri in care au remizat asa ca in momentul de fata acestia se afla pe pozitia a 9-a a clasamentului cu un total de 6 puncte dupa patru etape.

Dintre cele 3 remize pe care le-au inregistrat una cu Eibar, scor 0-0, una cu Valladolid scor 1-1 cea mai interesanta a fost cea in meciul cu Barcelona unde acestia au condus-o pe Barcelona in prima repriza cu scorul de 1-0 dupa care Barcelona a revenit la conducerea partidei iar in minutul '81 Osasuna a reusit egalarea.

Echipa probabila (4-4-2): Martinez - Estupiñán, Garcia, Hernández, Vidal - Oier, Merida, Garcia, Roberto Torres - Brandon, Avila

GG - Ambele echipe marcheaza
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80

Betis Sevilla - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Betis are un parcurs si mai rau chiar fata de adversarii din acest meci, acestia au reusit sa acumuleze 4 puncte in ultimele 4 etape si se claseaza pe poztita 15 din clasamentul LaLiga.

Acestia au inregistrat o singura victorie in ultimele 4 etape in fata lui Leganes cu scorul de 2-1 restul meciurilor fiind de 2 infrangeri si o remiza. Remiza inregistrata de acestia a fost in ultimul meci in fata celor de la Getafe, partida ce s-a incheiat cu scorul de 1-1,

Infrangerile au fost in primele doua etape una in fata celor de la Valladolid si una in fata campioanei din sezonul trecut Barcelona care s-a impus cu scorul de 5-2 in acesl meci.

Echipa probabila (4-2-3-1): Robles - Pedraza, Mandi, Sidnei, Barragán - Carvalho, Kaptoum - Canales, Fekir, Joaquín - Borja Iglesias

Osasuna - Betis Sevilla: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru acest meci voi merge pe pronosticul de GG ambele marcheaza pentru o cota destul de buna de 1.80 si pentru faptul ca ambele echipe sunt in cautarea unei victorii asa ca se va marca destul de mult.

GG - Ambele echipe marcheaza
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.80