Meciul zileiNottingham ForestHuddersfield TownFA CupCity GroundCupa AnglieiNetBet
403

Pronostic Nottingham Forest vs Huddersfield Town - FA Cup

500 RON freebet la primul pariu pierzator

Un alt meci interesant a zilei de luni e confruntarea dintre Nottingham Forest și Huddersfield Town, ultimul din cadrul optimilor de finală a Cupei Angliei - FA Cup. Câștigătoarea acestei confruntări o va întâlni pe Liverpool în sferturile de finală ale competiției. Disputa e programată de la ora 21:30 pe stadionul City Ground din Nottingham.

Mai multe informații, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Ambele echipe marchează (GG)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.91
2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57

Nottingham Forest - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Nottingham traversează o formă bună. Trupa antrenată de Steve Cooper vine după 5 partide consecutive fără eșec în Championship, din care trei au fost remize, iar două au însemnat victorii.

Echipa nu e pe un loc foarte bun, poziția a 9, dar cu șanse bune pentru a prinde un loc de play-off, distanța față de ultima poziție ce asigură prezența în patrulaterul pentru promovarea în Premier League fiind de doar 2 puncte.

Cu un golaveraj de +12, 46 de goluri marcate și 34 încasate, Nottingham e una din echipele care practică un fotbal ofensiv în Championship. În 4 din ultimele 5 meciuri din campionat a trupei antrenate de Steve Cooper, s-au marcat cel puțin două goluri.

Miza pentru un loc în sferturi e una mare. Plus oportunitatea de a juca cu una din forțele fotbalului din Anglia. Numai că misiunea va fi mai mult decât dificilă pentru ocupanta locului 9 din Championship. Golurile nu ar trebui să lipsească.

Ambele echipe marchează (GG)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.91
2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57

Huddersfield Town - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Huddersfield e una din echipele care se luptă pentru promovarea în Premier League. Trupa antrenată de Carlos Corberán e pe locul doi în Championship, la 11 puncte distanță de liderul Fulham.

Chiar dacă distanța e mare și locul secund asigură promovarea directă pe prima scenă a fotbalului din Anglia. Iar miza aici va fi, ținând cont că următoarele două clasate sunt la mică distanță față de Huddersfield.

Forma de moment e foarte bună, cu 4 victorii și o remiză în ultimele 5 partide din Premier League. Iar în ultimele trei meciuri din Championship echipa a marcat 7 goluri. Și doar unul singur primit.

La fel ca și în cazul trupei gazdă, miza e una importantă și pentru ocupanta locului secund din Championship. Chiar dacă pleacă cu prima șansă, cred că misiunea nu va fi chiar simplă. Nu ar fi exclus să vedem o remiză și implicit o rejucare a partidei.

Nottingham Forest - Huddersfield Town: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri recente Nottingham Forest – Huddersfield Town

Raportul ultimelor partide este mai mult decât echilibrat. Huddersfield conduce cu 3-2. În ultimul meci direct, jucat în luna decembrie, oaspeții acestei partide s-au impus cu 1-0, chiar pe City Ground.

Ponturi pariuri Nottingham Forest – Huddersfield Town

Ambele echipe marchează - @1.91 Betano

Voi miza pe un meci disputat, dar în care golurile nu vor lipsi. Cele două formații au un atac bun, cu 95 de goluri marcate împreună în acest sezon. Nottingham beneficiază de avantajul propriului teren, în timp ce Huddersfield e într-o formă foarte bună. Cred că golurile vor în ambele porți.

Total goluri meci - 2-4 @ 1,57 Superbet

Miza e una importantă. Prezența în sferturi și o întâlnire cu unul din granzii fotbalului din Anglia. Ambele formații vor încerca să fie precaute, dar nu cred că golurile vor lipsi. Dar nici nu vor fi într-un număr mare. Mizez pe un interval de mai sus și cred că bariera va fi depășită.

Ambele echipe marchează (GG)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.91
2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57