Meciul zileiNottingham ForestBarnleyChampionshipCity GroundEFLNetBet
283

Pronostic Nottingham Forest vs Barnley - Championship

Castigator
Castigator
500 RON freebet la primul pariu pierzator

O nouă zi ne aduce și o nouă serie de confruntări importante, una dintre ele fiind disputa cu numărul 26 din EFL Championship, de această dată funcția de gazdă fiind ocupată de către formația antrenată de Steve Cooper, Nottingham Forest, avându-i ca oaspeți pe cei de la Barnsley, aflați sub comanda lui Poya Asbaghi. Meciul va fi disputat pe 25 Ianuarie, de la ora 21:45, pe stadionul City Ground. În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 26 din campionatul secund al Angliei.

1X&2+ (Nottingham nu pierde și se înscriu minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
|1-3 (minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.52

Nottingham Forest - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei confruntări se pregătesc pentru partida de marți după un start care se arăta a fi unul impresionant din privința prestației, ultima confruntare având ca scop continuarea șirului de 3 victorii consecutive, de data aceasta cei de la Nottingham impunându-se cu scorul de 2-1, în fața lui Derby. Pe lângă această etapă, gazdele se laudă cu o prestație uimitoare pe propriul teren, fiind învinși de doar 2 ori în ultimele 10 etape, singura înfrângere mai importantă fiind cea contra primei clasate, Fulham, adversarii proiectând un număr de 4 reușite în poarta elevilor lui Cooper.

În cele 27 meciuri disputate, gazdele acumulează 40 de puncte, lăudându-se cu cele 9 victorii și 7 egaluri, pe lângă acestea suferind cele 3 puncte în fața a 9 confruntări. Pe lângă seria destul de mare de înfrângeri, Nottingham se laudă cu prestația de neașteptat din fața lui Swansea, victorie fără drept de apel pentru adversari, încheiată cu scorul de 4-1. Grabban apare din nou ca un salvator al partidei, care face posibilă marcarea primului gol prin asistul către Zinckerangel, urmând ca tot el să mărească diferența prin reușita din minutul 50.

Deși podiumul este un vis pentru elevii lui Cooper, diferența de 4 puncte față de a 6 a clasată nu reprezintă o misiune imposibil de îndeplinit, aceștia fiind posesorii poziției 8 în actualul sezon, ca urmare a celor 40 de puncte acumulate..

În ciuda deținerii unui loc nu foarte mulțumitor, care nu îi satisface pe cei de la Nottingham, formația lui Cooper reușește să înscrie 35 de goluri, clasându-și atacul ca fiind printre cele mai bune din Championship. Nici pe plan defensiv echipa nu stă prost, lăudându-se cu doar 29 goluri încasate, care afirmă faptul că apărarea este una de nivel mediu.

Deși diferența fața de a 6 a clasată nu este una imensă, situația necesită o serie de rezultate pozitive, lucru care i-ar determina pe gazde să se propulseze pe unul dintre primele locuri ale campionatul secund din Anglia, deși va fi nevoită să confrunte adversari destul de puternici precum Fulham, Bournemouth sau West Brom.

În privința lotului, aceștia se pot lăuda cu posesia unor jucatori valoroși precum Brabban, Johnson, Zinckernagel și Taylor, primul enumerat având trecute în cont un total de 12 reușite, acesta reprezentând totodata un strop de speranță pentru gazdele din meciul de pe 25 Ianuarie.

Echipă probabilă și absenți Nottingham Forest

Din fericire pentru Cooper, lista de absenți nu afectează în vreun fel lotul, din primul 11 de marți nefiind prezenți Ely și Lowe, în schimbul lor având rolul de a decide soarta meciului Cook, Davis, Johnston și Cafu.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Horvath; Spence, Cook, Worrall, Bong; Garner, Cafu; Zinckernagel, Carvalho, Johnson; Davis.
  • Absenți: Ely și Lowe
1X&2+ (Nottingham nu pierde și se înscriu minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
|1-3 (minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.52

Barnley - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația lui Poya se pregătește pentru meciul de marți după ce în campionat este posesoarea unei prestații dezastruoase, aflându-se pe ultima poziție care îi poate duce către retrogradarea în liga a treia. În ultima partidă disputată în Championship, oaspeții suferă o nouă înfrângere, de această dată contra celor de la Birmingham, adversarii reușind să se impună prin scorul strâns de 2-1, meci care nu îi avantajează din nici un punct de vedere în privința detașării de pe ultima poziție din Championship.

Oaspeții nu au nici un motiv pentru a sărbători, cele 14 puncte fiind acumulate mai mult în urma egalurilor, având doar 2 victorii, una dintre ele fiind disputată contra lui Derby. Una dintre cele mai rușinoase înfrângeri o reprezintă cea de pe 20 Noiembrie, partidă în care cei de la Fulham strecoară în poarta lui Barnsley un număr de 4 goluri, două dintre ele fiind trecute în dreptul noului star al diavolilor roșii, Ronaldo, fluierul final surprinzând scorul de 4-1, același Mitrovic deschizând partida prin reușita din minutul 24.

Ca urmare a șirului consecutiv de eșecuri de care oaspeții au avut parte, cel 14 puncte acumulate sunt cauza a 15 înfrângeri, acestea fiind strânse mai mult în urma egalurilor, singurele victorii fiind datorate confruntărilor contra Coventry și Derby.

Din punct de vedere al golaverajului celor de la Barnsley, cele 17 reușite au efect nul în fața unui număr foarte mare de goluri încasate, cifra de 38 caracterizând defensiva ca fiind printre cele mai slabe din Championship.

Obiectivul este unul clar și concis și are în vedere țintirea detașării de ultima poziție din campionatului secund al Angliei, aceștia fiind nevoiți să acumuleze minim 8 puncte pentru un loc mai sigur.

Echipă probabilă și absenți Barnsley

Din fericire pentru Poya, lista cu absenți nu afectează foarte mult lotul, marți lipsind Halme și Oulare, primul 11 fiind aproape intact, pe teren având rolul de a lupta pentru cele 3 puncte jucătorii Gomez, Morris, Iseka și Styles.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Collins – Kitching, Moon, Anderson,Brittait – Styles, Adeboyejo, Gomez, Benson – Iseka, Morris
  • Absenți: Halme, Oulare

Nottingham Forest - Barnley: Pariuri, pronosticuri si cote

Una dintre ultimele confruntări directe este cea de pe data de 29 Septembrie, în care avantajul este de partea gazdelor, Nottingham reușind să se impună prim scorul de 3-1.

În ciuda prestației deloc strălucite a oaspeților, aceștia vin pregătiți pentru acumularea unui rezultat pozitiv, deși Nottingham este una dintre cele mai bune echipe, care în orice moment poate veni cu o surpriză. Așadar, voi miza pe un meci destul de ofensiv, în care defensivele celor două vor încerca să oprească atacurile periculoase, ca urmare, gazdele având un plus prin prestația superioară, aceștia având cele mai mari șanse de a se imune, în același timp marcând minim 2 goluri în meci.

Ținând cont de cele precizate și la pontul principal, meciul va fi unul foarte deschid din privința atacurilor, fapt care mă determină să mizez pe înscrierea unui interval de 1-3 goluri în prima repriză a disputei.

1X&2+ (Nottingham nu pierde și se înscriu minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
|1-3 (minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.52