Meciul zileiNorwich CityEvertonPremier LeagueCarrow RoadSansa dublaNetBet
282

Pronostic Norwich City vs Everton - Premier League

Castigator
Necastigator
500 RON freebet la primul pariu pierzator

O nouă zi ne aduce și o nouă serie de confruntări importante, una dintre ele fiind disputa cu numărul 22 din Premier League, de această dată funcția de gazdă fiind ocupată de către formația antrenată de către Dean Smith, Norwich City, aceștia primindu-i acasă pe cei de la Everton, aflați sub comanda lui Rafael Benitez. Meciul va fi disputat pe 15 ianuarie, de la ora 17.00, pe stadionul Carrow Road. În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 22 din cel mai important campionat al lumii.

2-4 goluri (în meci se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
X2&2+ (egalul sau victoria echipei oaspete și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Norwich City - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele se pregătesc pentru etapa cu numărul 22, după ce în campionatul intern al Angliei nu au reușit să re se reflecte prin rezultate deloc mulțumitoare, având o prestație care îi surprinde pe fani din privința rezultatelor negative. În ultima etapă din Premier League, canarii suferă pierderea celor 3 puncte contra celor de pe a 4 a poziție, West Ham, partida dovedindu-se a fi una dominată de către adversari, ca rezultat final evidențiindu-se scorul de 2-0. În aceeași ordine de idei, pe aceeași undă d idei cu confruntarea dezastroasă contra celor de la West Ham, în ultima dispută de pe propriul teren aceștia se împiedică încă o dată în acumularea celor 3 puncte, însă contra unei formații ceva mai puternice, Arsenal, etapă în care fluierul final a surprins scorul imens de 5-0, partida fiind una nulă în ceea ce privește avansarea în clasament. Pe de altă parte, în ciuda acestui rezultat, prima clasata a campionatului, Chelsea, ruinează defensiva oaspeților cu cele 7 goluri strecurate în poarta acestora, 3 dintre acestea fiind trecute în contul lui Mount, care pune capăt partidei prin reușita din minutul 91, fiind asistat de către Loftus Cheeck. Singurele rezultate ceva mai bune sunt cele două victorii, însă acestea nu reprezintă nici un antibiotic în propulsarea de pe ultimul loc.

Ca rezultat al celor 6 înfrângeri consecutive din Premier League, ultimul loc nu este unul avantajos din punct de vedere al urmărilor după terminarea acestui sezon, cele 10 punct fiind rezultate în urma a doar 2 victorii și 4 egaluri, restul de 14 meciuri fiind trecute ca înfrângeri.

În ceea ce privește golaverajul gazdelor, atacul oaspeților se arată a fi unul dintre cel mai dezastros din Premier League, cu doar 8 goluri înscrise, defensiva aflându-se într-o situație aproape groaznică, cu 44 de nereușite.

În ciuda șirului de nereușite, detașarea de ultima poziție necesită o schimbare radicală, ca obiectiv principal clasându-se obținerea unui loc care le asigură participarea la sezonul următor.

În ceea ce privește lotul celor de la Norwich, Pukki, singura speranță din lotul lui Smith, se poate lăuda cu un număr de 5 reușite, acesta fiind singurul jucător care a marcat mai mult de 2 goluri de la începutul sezonului pentru Norwich și care și în această disputăm are aceeași misiune.

Echipă probabilă și absenți Norwich City

Lotul nu este foarte afectat din cauza accidentărilor, în această confruntare având ca absenți pe Gilmmour și Normann. Primul 11 îi va avea ca șui candidați pe jucători ca Sargent, McLean, Lees Melou – Dowell, care au pe umeri detașarea de pe ultima poziție.

  • Echipă probabilă: (4-5-1) Krul – Kabak, Hanley, Giannoulis, Byram – Sorensen, Tzolis, Sargent, McLean, Lees Melou – Dowell.
  • Absenți: Gilmmour, Normann
2-4 goluri (în meci se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
X2&2+ (egalul sau victoria echipei oaspete și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Everton - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru confruntarea de pe 15 ianuarie după o înfrângere destul de neașteptaă contra lui Bringhton, fluierul final surprinzând scorul de 3-2, deși din punct de vedere statistic Everton au creeat un joc mult mai ofensiv, dar care în ciuda numărului mare de ocazii sunt dezavatajați de precizia adversarilor, în 12 ocazii de gol reușind să strecoare mingea în poartă de 3 ori. Everton suferă în urma unei serii de rezultate neașteptat de slabe pentru o asemenea echipă, având o serie de 9 înfrângeri, 3 dintre acestea fiind primite una după alta, cea mai rușinoasă clasându-se în urma partidei cu una dintre ulimele clasate, Watford, care se impune cu scorul de 5-2, caramelele fiind întoarse după ce au condus până în minutul 63, cu 2-1. Richarlison, marcatorul golului cu numărul 2, reușește să înscrie primul său gol în acest sezon, după ce a stat mai bine de 5 etape pe margine, din cauza unei accidentări. Pe lângă prestația slabă din sezonul curent, Everton se poate lăuda cu un număr destul de mic de doar 5 victorii, acestea fiind urmate de 4 egaluri. Doar una dintre partidele în care oaspeții au triumfat este mai importantă, cea contra Arsenal, în care cele două goluri au fost înscrise de către Richanlison și Gray.

Ca urmare a startului foarte prost din Premier League, Everton se clasează pe pozițoa a 15a, la doar 3 în spatele lui Aston Villa, iar din spate fiind amenințați de către Leeds, care în cazul pierderii celor 3 puncte va obține locul oaspeților de sâmbătă seară.

Dacă ne uiotăm către golaverajul celor de la Everton, cele 23 goluri date nu reușesc să acope în nici un fel gaura creată de către defensiva lui Everton, care încasează un număr de 32 de goluri.

Chir dacă poziționarea în clasament nu este tocmai cea dorită, obiectivul acestora este calficarea cât mai aproape de playoff, iar în cazul unei prestații mai bune, ocuparea unui loc în cupele europene, misiune aproape imposibilă.

Echipă probabilă și absenți Everton

Lotul oaspeților din meciul de pe 15 ianuarie nu va fi unul afectat, din primul 11 vor fi prezenți Iwobi, Allan, Doucoure, Gordon și Calvert-Lewin, care au ca rol acumularea celor 3 puncte.

  • Echipă probabilă: (5-4-1) Pickford – Coleman, Holgate, Keane, Branthwaite, Godfrey – Iwobi, Allan, Doucoure, Gordon – Calvert-Lewin.

Norwich City - Everton: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două candidate se arată a fi în avantajul celor de la Everton, oaspeții din această etapă reușind să se impună prin scorul de 2-0.

Everton suferă din cauza ultimelor rezulatate, Norwich sperând la un avantaj în partida de sâmbătă seară, ca un minus pentru gazde fiind adăugată și diferența destul de mare din clasament, fapt care conturează prestația mai bună a celor de la Everton, fapt prin care voi miza la un meci dfestul de imprevizibil, în care cui siguranșă borna de 2, respective 4 goluri nu va fi depășită.

Așa cum am precizat și mai sus, deși gazdele vor încerca să se impună, sunt de părere că oaspeții antrenați de către Benitez vor reuși să se impună cu ușurință, urmând ca fluierul final să le acorde cele 3 puncte, în același timp depășind borna de 2 goluri.

 

2-4 goluri (în meci se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
X2&2+ (egalul sau victoria echipei oaspete și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75