Meciul zileiNorwich CityArsenalPremier LeagueCarrow RoadComboWinmasters
214

Pronostic Norwich City vs Arsenal - Premier League

Castigator
Castigator
100% pana la  500 RON

Una dintre cele mai interesante dispute de duminică este confruntarea cu numărul 19 din Premier League, de data aceasta rolul de gazdă fiind de partea formației pregătite de către Dean Smith, Norwich City, care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Arsenal, echipă aflată sub comanda lui Arteta. Partida va avea loc pe data de 26 decembrie, de la ora 17:00, pe Carrow Road. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, iar la final veți găsi ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 19 din cel mai important campionat al lumii

2&2+ (câștigă oaspeții și se marchează peste 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.77

Norwich City - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele se pregătesc pentru confruntarea de pe 26 Decembrie, după ce în campionatul intern al Angliei nu au reușit să re se reflecte prin rezultate promițătoare, prestația acestora fiind una dintre cele mai slabe din campionat. În ultima etapă din Premier League, canarii sunt înfrânți în fața clasatei cu numărul 10, Aston Villa, partida dovedindu-se a fi una dominată de către adversari, ca rezultat final evidențiindu-se scorul de 2-0. În schimb, lăsând la o parte confruntarea de acasă contra lui Aston Villa, în penultima dispută de pe propriul teren aceștia repetă aceeași situație, de data aceasta în fața lui Manchester United, etapă în care fluierul final a surprins scorul de 1-0, partida fiind una nulă în ceea ce privește avansarea în clasament. Pe de altă parte, în ciuda acestui rezultat, prima clasata a campionatului, Chelsea, ruinează defensiva gazdelor cu cele 7 goluri strecurate în poarta acestora, 3 dintre acestea fiind trecute în contul lui Mount, care pune capăt partidei prin reușita din minutul 91, fiind asistat de către Loftus Cheeck. Singurul avantaj al celor de la Norwich îl reprezintă două victorii consecutive, însă sunt proiectați pe ultimul loc din Premier League.


 

Deși elevii lui Smith au prezentat o perioadă cu rezultate mai promițătoare, locul 20 nu este unul avantajos din punct de vedere al urmărilor după terminarea acestui sezon, cele 10 punct fiind rezultate în urma a 2 victorii și 4 egaluri, iar restul de 12 meciuri fiind trecute ca înfrângeri.

În ceea ce privește golaverajul, atacul gazdelor se arată ca fiind cel mai slab din Premier League, cu doar 8 goluri înscrise, defensiva aflându-se într-o situație aproape identică, cu 34 de nereușite.

Deși situația este una imposibil de schimbat, detașarea de ultima poziție nu necesită lucruri foarte complicate, ca obiectiv principal clasându-se obținerea unui loc care le asigură participarea la sezonul următor.

Pukki, singura speranță din lotul lui Smith, se poate lăuda cu un număr de 5 reușite, acesta fiind singurul jucător care a marcat mai mult de 2 goluri de la începutul sezonului pentru Norwich și care și în această disputăm are aceeași misiune.

Echipă probabilă și absenți Norwich City

În concordanță cu rezultatele acumulate lotul suferă din cauza accidentaților, în această confruntare având ca absenți pe Rashica, Zimmermann, Normannacesta, Hamley, Rupp, Sargent, Tzolis și Lees. Primul 11 îi va avea ca șui candidați pe jucători ca Bryam, McLean, Gibson și Pukki, care au pe umeri detașarea de pe ultima poziție.

  • Echipă probabilă: Krul, Gibson, Aarons, Byram, Williams, McLean, Płacheta, Sørensen, Cantwell, Gilmour, Pukki
2&2+ (câștigă oaspeții și se marchează peste 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.77

Arsenal - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții acestei confruntări se pregătesc pentru partida de pe 26 Decembrie, după ce au triumfat atât în cupă cât și în Premier League, fiind întâmpinați de 4 victorii consecutive, dar care în ciuda acestora au ca precedent două înfrângeri destul de surprinzătoare, având în cont 9 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri. Tunarii vin după impunerea contra lui Southerland de pe 21 Decembrie, în fața cărora se impun prin scorul de 5-1, trecându-și în cont un nou rezultat pozitiv pentru calificare în semifinală. Pe lângă acest rezultat, victoria în fața lui Leeds îi proiectează pe locul 4 din Premier League, ca urmare a scorului de 4-1, 3 dintre reușite fiind plasate în intervalul primei reprize, două dintre acestea având ca localizare contul lui Martinelli. Una dintre cele mai dure înfrângeri este cea contra celor de la Liverpool, în poarta acestora fiind plasat un număr de 4 goluri.

Ca urmare a acestor dispute, cu un total de 32 de puncte gazdele se clasează pe locul 4 al campionatului, la doar 6 puncte sub rivalii de la Chelsea și la 12 sub adversarii prima clasată, situație care se poate schimba în urma unui rezultat bun în urma meciului de duminică seară.

Din punct de vedere al golaverajului, Arsenal se poate lauda cu un oarecare echilibru, având în dreptul atacului un număr de 27 goluri marcate, golurile încasate fiind descrise de cifra 23, însă acest lucru nu îi avantajează pe oaspeți în cazul apariției unei oponente cu un golaveraj mai mare.

Obiectivul este parțial ca îndeplinit, deși este unul destul de complicat, implică câștigarea campionatului, sau în cazul unui eșec obținerea unui loc care le asigură calificarea la cupele europene.

Arsenal se poate lauda cu un lot destul de valoros din punct de vedere al vedetelor, reușind să se impună sub prezența superstarilor Tavares, Saka, Gabriel, Lacazette și Aubameyang, cu 4 goluri înscrise pentru oaspeți. Aceștia reprezintă plusul de valoare în meciul de Dumincă și în același timp sunt și jucătorii cheie din lista lui Mikel.

Echipă probabilă și absenți Arsenal

De pe lista cu primul 11 a lui Artetavor lipsi Kolasniac, Mari, și Aubameyang, în locul acestora având ca rol câștigarea celor 3 puncte Gabriel, Partey, Martinelli, Odegaard și Lacazatte.

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Ramsdale – Soares, White, Gabriel, Tierney – Thomas Partey, Xhaka – Gabriel Martinelli, Odegaard, Saka – Lacazette
  • Absenți: Kolasniac, Mari, Aubameyang

Norwich City - Arsenal: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două formații este cea de pe data de pe 9 Septembrie, în care s-au impus și favoriții din etapa de Dumincă, Arsenal, ca urmare a scorului de 1-0.

Confruntarea de duminică este ofensivă din punct de vedere al prestațiilor opuse ale celor două formații, dar care tot spre avantajul oaspeților, Norwich suferă în urma numărului mare de absenți și lăsându-se și pe poziție de retrogradare. Voi miza pe un meci dominat de către Arsenal, în care cu siguranță aceștia se vor impune, în meci marcându-se minim 2 goluri.

Așa cum am precizat și în pontul principal, meciul va fi unul ofensiv din partea oaspeților, fapt prin care voi miza la depășirea bornei de 3 goluri.

2&2+ (câștigă oaspeții și se marchează peste 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.77