GoluriMuntenegruCehiaCalificari EURO 2020GGUnibet
119

Pronostic Muntenegru vs Cehia - Calificari EURO 2020

250 RON Pariu fara risc

Muntenegru si Cehia se intalnesc in etapa cu numarul 6 din Grupa A de calificari la EURO 2020 intr-o partida ce se va disputa Marti 10 Septembrie incepand cu orele 21:45 si il va avea la centru pe Ali Palabiyik.


Muntenegru - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Muntenegru a acumulat dupa patru meciuri jucate in Gruoa A de la calificarile pentru EURO 2020 doar 2 puncte fiind pe pozitia a 4-a din grupa de calificare. Acestia au inregistrat pana acum doua remize si doua infnrageri. Ultima dintre ele fiind chiar in fata adversarilor din acest meci.

Acestia au inregistrat remizele cu Kosovo si Bulgaria si au pierdut cu Anglia si Cehia.

Echipa probabila (4-1-4-1): Mijatovic - Radunovic, Tomasevic, Simic, Marusic - Vukcevic - Haksabanovic, Savicevic, Kosovic, Boljevic - Beqiraj

Cehia - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Cehia se afla pe pozitia a 3-a a clasamentului Grupei A de calificari la EURO 2020 cu un total de 6 puncte dupa patru meciuri jucate pana acum in care au inregistrat 2 victorii si 2 infrnageri.

Acestia au pierdut cu ocupantele primelor doua pozitii din grupa, Kosovo si Anglia, cu Anglia chiar la un scor fabulos de 5-0 pentru Anglia iar vicotoriile au fost in fata Bulgariei cu scorul de 2-1 si in fata adversarilor din acest meci Muntenegru cu socorul de 3-0.

Echipa probabila (4-2-3-1): Vaclik - Boril, Celustka, Suchy, Kaderabek - Soucek, Darida - Jankto, Kral, Masopust - Schick

Muntenegru - Cehia: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru aceasta partida voi merge pe pronosticul de GG ambele echipe marcheaza pentru o cota destul de buna de 1.85 oferita de casele de pariuri.

GG - Ambele echipe inscriu
100% pana la  500 RON
Cota: 1.85