Meciul zileiManchester UnitedNorwich CityPremier LeagueOld TraffordWinmasters
144

Pronostic Manchester United vs Norwich City - Premier League

100% pana la  500 RON

O nouă zi, o nouă confruntare în etapa cu numărul 33 din Premier League!

În meciul de azi rolul de gazde este deținut de către Manchester United, echipă antrenată de către Ralf Rangnick, care îi vor primi acasă pe cei de la Norwich City, formație aflată sub conducerea lui Dean Smith. Partida va avea loc pe data de 16 aprilie, de la ora 17:00, pe Old Trafford.

 

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
1X&0-3 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.67

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Echipa gazdelor din meciul de sâmbătă vine după înfrângerea dezamăgitoare din Premier League, dar şi după cea din Liga Campionilor, fiind eliminați de către rivalii de la Atletico Madrid. Pretsaţia din campionat nu este una favorabilă pentru diavolii roşii, aceștia dețind locul 7, care îi elimină din orice turneu European.

În ultimele 5 etape din Premier League aceștia au în cont o singură victorie, dpuă egaluri şi două înfrângeri, o victorie semnificativă fiind cea contra lui Tottenham, aceștia acumulând cele 3 puncte prin scorul de 3-2. Înafară de rezultatele prezentate mai sus, aceștia mai dețin și o înfrângere usturătoare contra Liverpool, prin scorul final de 5-0, victoria fiind una rușinoasă pentru diavolii roșii. Pe de altă parte, în Champions League aceştia nu reuşesc să impună o prestaţie impunăroare, fiind eliminaţi de către Atletico Madrid, prin scorul general de 2-1.

Ca și rezultat a seriei de 31 de etape disputate în campionat, aceștia dețin un număr de 51 puncte și se clasează pe locul 7, având în total 14 victorii, 9 egaluri și 8 înfrângeri, aceștia aflându-se la egalitate de puncte cu West Ham.

Golaverajul diavolilor nu este unul mulțumitor, atacul lui Manchester United marcând un număr de 49 de reușite, iar defensiva primind 42 goluri. Aceștia dețin o prestație destul de slabă din punct de vedere defensiv, deși dețin o echipă destul de puternică.

În ceea ce privește obiectivul gazdelor de sâmbătă, aceștia au în vedere califiacarea pe un loc la cupele Europene, lucru destul de important pentru formația lui Ralf.

Gazdele au un lot destul de puternic, principalii marcatori fiind Ronaldo și Bruno, ambii având către 12 și 9 reușite, totodată fiind printre singurii jucători cu caracter de lideri, de această dată având misiunea de a triumfa în fața uneia dintre cele mai surprinzătoare echipe din Premier League.

Echipă probabilă și absenți

Lotul gazdelor va fi unul destul de solid, singurii absenți fiind Cavani și Shaw, tehnicianul celor de la Manchester având la dispoziție un prim 11 solid și puternic.

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1): De Gea – Dalot, Maguire, Lindelof, Telles – Fred, McTominay – Sancho, Fernandes, Pogba – Ronaldo. Absenți: Cavani și Shaw

 

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
1X&0-3 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.67

Norwich City - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru confruntarea cu numărul 33, după ce în campionatul intern al Angliei nu au reușit să re se reflecte prin rezultate promițătoare, prestația acestora fiind una dintre cele mai slabe din campionat.

În ultima etapă din Premier League aceștia acumulează cele 3 puncte contra lui Burnley, ca rezultat al scorului de 2-0. Ultimele 5 etape vin pentru Norwich are o serie de 3 înfrângere consecutive, disputate contra unor echipe precum Brentford, cu 3-1, contra Chelsea, cu 3-1 și contra Ledds, cu scorul de 2-1. Pe de altă parte, în ciuda acestui rezultat, uan dintre cele mai bune echipe, Chelsea, ruinează defensiva gazdelor cu cele 7 goluri strecurate în poarta acestora. Singurul avantaj al celor de la Norwich îl reprezintă două victorii consecutive, contra Wolves și contra Watford.

Deși gazdele de joi au prezentat o perioadă cu rezultate mai promițătoare,aceștia dețin ultima poziție din campionat, ca rezultat al unui total de 21 puncte, acumulare în urma a 5 victorii, 6 egaluri și 20 înfrângeri.

În ceea ce privește golaverajul celor de la Norwich, atacul oaspeților se arată ca fiind cel mai slab din Premier League, marcând doar 20 goluri, în același timp primind un număr de 63 de goluri.

Situația este una imposibilă de schimbat, singurul obiectiv posibil fiind avansarea pe locul 20, deși acesta nu are vreo-un avantaj în a nu retrograda.

Principalul marcator al celor de la Norwich este Pukki, care în campionatul intern are un total de 9 reușite, fiind principalul jucător al oaspeților, care poate schimba oricând soarta meciului.

Echipă probabilă și absenți

Oaspeții de sâmbătă au un lot neafectat de absenți, Dean Snith având la dispoziție cel mai bun prim 11 contra diavolilor roșii.

  • Echipă probabilă: Krul; Aarons, Kabak, Hanley, Giannoulis; Sorensen, McLean; Sargent, Idah, Rashica; Pukki

 

Manchester United - Norwich City: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente Manchester United – Norwich City

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe data de 11.12.2021, în cadrul campionatului intern. Victoria este de partea celor de la Manchester United, cu nscorul de 1-0.

Ponturi pariuri Manchester United – Norwich City

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri) cota 1.57 (Superbet)

Etapa de sâmbătă ne aduce două echipe destul de diferite, gazdele deținând o prestație mai bună decât oaspeții de la Norwich. Deși diferența dintre locuri este una majoră, iar etapa va fi una agresivă și imprevizibilă. Voi miza pe un meci strâns și pe un joc ofensiv, în care cu siguranță aceștia vor izbuti în a trece minim două și maxm patru goluri.

1X&0-3 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 3 goluri) cota 1.67 (Superbet)

Așa cum am precizat și în pontul principal, meciul va fi unul destul de echilibrat din ambele părți. Deși gazdele dețin o prestație mai bună, sunt sigur că și Norwich va da dovadă de echilibru, însă nereușind să salveze poarta de atacul gazdelor. Ținând cont de lotul mult mai stabil al lui Manchester United, cu siguranță aceștia se vor impune, marcând maxim 3 goluri.

 

2-4 (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
1X&0-3 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.67