Pauza / finalManchester UnitedLeicesterPremier LeagueSuperbet
504

Pronostic Manchester United vs Leicester - Premier League

Freebet pana la 500 RON

Man United si Leicester se intalnesc in etapa cu numarul 5 din Premier League Anglia partida ce se va disputa Sambata 14 Septembrie incepand cu orele 17:00 pe Stadionul Old Trafford.

X/1 - Egal la pauza si castiga Manchester
Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.60

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Man United a avut un inceput bun in prima etapa din noul sezon de Premier League Anglia reusind sa castige primul meci in fata celor de la Chelsea cu scorul de 4-0, insa aceasta a fost singura victorie din cele patru etape de pana acum.

Dupa aceasta victorie, acestia au inregistrat o remiza cu cei de la Wolves, scor 1-1 si o remiza cu cei de la Southampton, scor 1-1. Acestia au inregistrat si o infnragere in fata celor de la Crystal Palace partida ce au pierdut-o cu scorul de 2-1 pentru Crystal Palace. Asadar dupa aceste meciuri, Man United a reusit sa acumuleze doar 5 puncte in noul sezon de Premier League, clasandu-se momentan pe pozitia a 8-a din clasament.

Echipa probabila (4-2-3-1): de Gea - Young, Lindelöf, Maguire, Wan-Bissaka - McTominay, Pogba - James, Mata, Pereira - Rashford

X/1 - Egal la pauza si castiga Manchester
Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.60

Leicester - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte, Leicester a inceput mult mai bine decat adversarii lor din acest meci, noul sezon de Premier League Anglia, acumuland 8 puncte dupa 4 etape si clasandu-se pe pozitia a 3-a din clasament in momentul de fata.

Acestia au inregistrat doua remize pana acum, una in fata celor de la Wolves cu scorul de 0-0 si cealalta in fata celor de la Chelsea scor 1-1. Dupa aceste doua remize, acestia au inregistrat doua victorii, una in fata lui Shefiled Utd cu scorul de 2-1 si una in fata celor de la Bournemouth cu scorul de 3-1.

Echipa probabila (4-1-4-1): Schmeichel - Chilwell, Evans, Söyüncü, Pereira - Ndidi - Barnes, Tielemans, Maddison, Albrighton - Vardy

Manchester United - Leicester: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru acest meci am ales un pronostic combinat si anume ca la pauza se va incheia la egalitate iar la finalul meciului Manchester va fi cea care va castiga partida, avand o cota foarte buna de 4.60 oferita de casele de pariuri.

X/1 - Egal la pauza si castiga Manchester
Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.60