Meciul zileiManchester UnitedCrystal PalacePremier LeagueGGOld TraffordNetBet
448

Pronostic Manchester United vs Crystal Palace - Premier League

Necastigator
Necastigator
500 RON freebet la primul pariu pierzator

Etapa cu numărul 15 din Premier League este reprezentată de către confruntarea în care rolul de gazde este deținut de către Manchester United, formație antrenată de către Ralf Rangnick, aceștia primindu-i acasă pe Crystal Palace, aflată sub comanda lui Patrick Vieira. Partida va avea loc pe data de 5 decembrie, de la ora 16:00, pe Old Trafford. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să puteți găsi ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul numărul 15 din cel mai important campionat al lumii.

GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.78

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Echipa care deține cele mai mari șanse în câștigarea acestei partide, Manchester United, vine după ce a reușit să se impună pe propriul teren în fașa celor de la Arsenal, formație care deși stabilizează scorul de pe tabelă în minutul 54, prin Odegard, pierd acest avantaj prin lovitura de la 11 metri acordată adversarilor, liderul Ronaldo reușind să o fructifice cu ușurință. Ultima etapă din Champions League se dovedește a se sfârși cu aceeași soartă ca cel din Premier League, de această dată meciul încheindu-se cu scorul de 2-0, pe lista cu rezumatul meciului reușind să fie notați Ronaldo și Sancho, aceștia asigurând calificarea, fără nici un risc de a pierde această poziție. Deși startul din Liga Campionilor se arată a fi unul foarte haotic, gazdele reușesc poziționarea pe prima poziție, ca rezultat al celor 10 puncte, acumulate în urma a 5 partide disputate. Ținând cont de faptul că până acum am evitat prezentarea unui rezultat negativ, nu putem să trecem cu vederea înfrângerea contra rivalilor de la Liverpool, reușind să obțină o victorie meritata, cele 5 goluri înscrise precizând încă o data faptul ca diavolii roșii au una dintre cele mai haotice și nehotărâte echipe din Premier League.

Ținând cont de aceste rezultate, cele 21 de puncte acumulate aui ca rezultat clasarea acestora pe locul 8, ca urmare a celor 6 victorii și 3 egaluri, numărul de înfrângeri fiind de 5 nereușite, scopul acestora de a fi acoperite de către victorii, fiind unul necesar în apropierea de prima poziție.

Din punct de vedere al golaverajului, numărul de goluri venite din partea atacului este identic cu cel al defensivei, gazdele marcând un total de 24 de goluri, la egalitate cu cele primite, fapt care nu îi influențează în nici un fel schimbarea situației din campionat și în cazul întâlnirii unei formații cu un golaveraj mai bun.

Obiectivul diavolilor roșii, deși necesită multă muncă, este țintirea către playoff, dar mai presus decât aceasta fiind ocuparea unui loc care asigura calificare în Liga Campionilor.

Liderul acestora, Ronaldo, își dorește cu orice preț proiectarea către câștigarea titlului, acesta alături de Bruno având în cont câte 6 reușite, respectiv 4, totodată fiind printre singurii jucători care pot îndeplini misiunea de a triumfa în fața unei rivale foarte puternice.

Echipă probabilă și absenți Manchester United

Din lotul noului tehnician al gazdelor vor lipsi Pogba și Varane, cu improbabilitatea absenței lui Cavani și Matic în locul acestora având scopul de a se impune Fernandes, Sancho, Lindelof, Maguire și Ronaldo.

  • Echipă probabilă: (4-3-1-2) De Gea – Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw – McTominay, Van de Beek – Sancho, Fernandes, Rashford – Ronaldo.
  • Absenți: Varane, Pogba, Cavani, Matic
GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.78

Crystal Palace - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Crystal Palace se pregătește pentru această confruntarea, după ce în Premier League nu izbutește în obținerea unui punctaj favorabil, pierzând în fața celor de la Leeds, singurul gol al partidei venind din partea lui Raphin, care în minutul 90+3 își salvează echipa de la pierderea a 2 puncte. În ultimele 5 confruntări din deplasare, oaspeții se impun doar în cea contra celor de la Manchester City, rezultatul de 2-0 surprinzând pe fanii englezi din toate punctele de vedere, pe lângă aceștia suferind două înfrângeri, una împotriva lui Liverpool și una cu Leeds.

Deși startul nu este unul foarte promițător din punct de vedere al rezultatelor, poziția a 12 a nu este una deloc rea, aceasta fiind datorată celor 16 puncte, acumulate pe parcursul a doar 3 victorii, 7 egaluri și 4 înfrângeri. Această poziție nu este una sigură pentru elevii lui Patrick Vieira, care se află la egalitate de puncte cu încă două clasate, de care le desparte doar golaverajul.

În altă ordine de idei, atacul celor de la Cruystale se laudă doar cu un număr de 19 reușite, iar pe partea cealaltă, defensiva greșesc în 20 de atacuri, făcând posibilă intrarea mingii în poartă.

Din punct de vedere al obiectivului, deși șansele acestora sunt destul de reduse, ținta oaspeților este poziționarea pe una dintre pozițiile care asigură calificare în playoff, dar în cazul eșecului, un loc cât mai aproape de podium le-ar asigura participarea și în sezonul următor.

Singurii jucători cu mai mult de 3 reușite sunt Zaha, Gallagher și Benteke, care pe lângă prestația lor, reprezintă un plus de valoare pentru formația lui Vieira.

Echipă probabilă și absenți Crystal Palace

Din punct de vedere al absenților, de pe lista cu primul 11 vor lipsi doar Ferguson și Ward, în locul acestora fiind aleși pentru a intra pe teren Gallagher, Zaha, Benteke și Edouard.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Guaita – Ward, Tomkins, Guehi, Mitchell – Milivojevic, Kouyate, Gallagher – Zaha, Benteke, Edouard.
  • Absenți: Zaha, Gallagher și Benteke

Manchester United - Crystal Palace: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două formații a avut loc pe data de 19 septembrie, partidă care spre surprinderea tuturor se încheie cu victoria celor de la Crystal, scorul final fiind de 3-1.

Deși meciul va fi unul agresiv și puternic din toate punctele de vedere, defensivele celor două formații se vor strădui în oprirea celor două atacuri, dar care cu siguranță vor reuși să strecoare mingea în poartă, fapt prin care voi miza la apariția unui gol din ambele părți, confruntarea dovedindu-se a fi una destul de ofensivă.

Ținând cont de faptul că cele două formații se afla într-un haos total din punct de vedere al rezultatelor, meciul de joi se va dovedi a fi unul imprevizibil, mizând pe depășirea bornei de 3 goluri.

GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.78