marti,  30 iulie 2019
284

Pronostic Maccabi Tel Aviv vs CFR Cluj - Champions League

Bonus pana la 500 RON

Maccabi Tel Aviv si CFR Cluj se intalnesc in turul 2 de cupa pentru calificarile UEFA Champions League, in al 2-lea meci din tur, partida ce se va juca Marti 30 iulie incepand cu orele 20:00. In primul meci din turul 2 de calificare CFR-ul a reusit sa se impuna cu scorul de 1-0 in fata celor de la Maccabi.


Maccabi Tel Aviv - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Maccabi Tel Aviv vine in acest meci in fata CFR-ului dupa infrangerea suferita in primul meci din turul 2 de calificare in UEFA Champions League tot in fata celor de la CFR care au reusit sa se impuna atunci cu scorul de 1-0.

Inaintea primului meci din turul 2 de calificari in UEFA Champions League in fata CFR-ului ,Maccabi Tel Aviv a inregistrat o reusita in Super Cupa Israelului unde s-au impus in fata celor de la Bnei Yehunda cu scorul de 1-0.

Acestia nu au inregistrat nici o remiza in ultimele cinci meciuri consecutive jucate atat in campionat cat si in super cupa sau amicale.

Echipa probabila (4-2-3-1): Gianniotis – Davidzada, Amador, Piven, Kandil – Peretz, Glazer – Cohen, Rikan, Chico Ofoedu - Shechter

CFR Cluj - Noutati, forma actuala si echipa probabila

In turul 1 de calificare la UEFA Champions League, CFR Cluj a reusit sa se impuna acasa in fata celor de la Astana cu scorul de 3-1, datorita tripeli lui Omrani.

In primul meci din turul 2 de calificare in UEFA Champions League in fata adversarilor din acest meci, CFR-ul a reusit sa marcheze in minutul ’22 prin acelasi Omrani, soarta meciului fiind incheiata inca din acest minut chiar daca Maccabi Tel Aviv a avut putin mai multe ocazii de gol.

In Liga 1 Romania, CFR-ul are un parcurs bun, in afara de primul meci din liga in care a remizat in fata lui Poli Iasi, restul de 2 meciuri le-au castigat in fata celor de la Academia Clincei si Dinamo, avand un total de 7 puncte si clasandu-se pe locul 4 in liga.

Echipa probabila (4-3-3): Vâtcă - Peteleu, A. Mureşan, Horj, Cestor - Itu, Hoban, Luis Aurelio - V. Costache, M. Pereira, Alexandru-Păun

Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj: Pariuri, pronosticuri si cote

Chiar daca in primul meci din turul 2 de calificari, CFR-ul a reusit sa marcheze in fata celor de la Maccabi Tel Aviv acestia nu au renuntat la lupta si in statistici apar cu mai multe ocazii de gol decat CFR-ul.

CFR-ul insa este o echipa buna, inchegata care au o aparare destul de buna si acestia nu au reusit sa marcheze in primul meci si cred ca nici in cel de-al doilea nu vor reusi, insa de aceasta data cred ca nici CFR-ul nu va reusi sa marcheze asa ca voi alege sa merg pe pronosticul de scor corect 0-0 la finalul acestui meci

Scor corect 0-0
100% pana la  500 RON
Cota: 6.50