Meciul zileiLokomotiv MoscovaLazioEuropa LeagueRDW ArenaGGSuperbet
77

Pronostic Lokomotiv Moscova vs Lazio - Europa League

Freebet pana la 500 RON

Una dintre cele mai importante confruntări din Europa League vine cu dispută dintre formația antrenată de către Fatih Therin, Lokomotiv Moscova, gazdele așteptându-i acasă pe cei de la Lazio, dirijați de către Maurizio Sari. Meciul va avea loc pe data de 25 noiembrie, de la ora 19:45, pe RDW Arena din Moscova. În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 5 din grupele Europa League.


Lokomotiv Moscova - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Echipa din Moscova vine după ce a întâmpinat un start prost în primele 4 etape ale grupei E, reușind să obțină un punctaj mic comparat cu celelalte candidate. În ultima partidă din Europa League, elevii lui Therin scot un egal contra primei clasate, Galatasaray, partida fiind surprinsă de către fluierul final, cu scorul de 1-1, golul venind din partea lui Feghouli, în prima repriză, urmând ca adversarii să stabilizeze tabela, care se afla în avantajul gazdelor din meciul de mâine seară. Pe lângă ultimul rezultat din grupă, Lokomotiv pierde de două ori cele 3 puncte, o dată în fața primei clasate, echipă pe care am menționat-o și mai sus, situația fiind una foarte asemănătoare cu cea din ultima dispută.

Egalul contra Marseille le dă un impuls de scurtă durată, startul turneului având o continuare mai puțin norocoasă pentru formația lui Therin. Cu doar 2 puncte acumulate, gazdele se poziționează pe ultima poziție, aflându-se cu 2 puncte sub a treia clasată, loc acer le-ar asigura calificare în playoff-ul din Conference League. Dacă privim către golaveraj, cele 5 goluri primite sunt motivul situației așa rele din grupă, aceștia izbutind marcarea a doar 2 goluri, unul dintre ele fiind marcat chiar de Anjorin.

În campionatul intern, gazdele se clasează pe locul 4, suferind în urma ultimei dispute, încheiată cu scorul de 2-1 pentru formația de pe locul 9.

Obiectivul este unul destul de simplu, ținând cont și de șansele infirme la poziționarea pe primele 2 locuri, aceștia dorindu-și locul 3, ce asigură calificare în Conference League

Din punct de vedere al lotului, elevii lui Therin creează o formație destul de bine stabilită, dar care, din păcate nu reușesc obținerea unei poziții favorabile în acest turneu. Printre vedete se enumeră Barinov, Jedvaj, Beka Beka, Rybchinskiy , Smolov și Lisakovich, aceștia reprezentând singura gură de aer a echipei din Moscova.

Echipă probabilă și absenți

Din primul 11 al lui Therin vor lipsi Anjorin, Guilherme, Magkeev, Miranchuk și Deb Luis, acesta fiind nevoit să se folosească de Jedvaj, Smolov, Barinov și Losakovich, care au drept misiune acumularea celor 3 puncte.

  • Echipă probabilă (4-4-2): Guiherme – Nenakhov, Barinov, Jedvaj, Rybus – Kerk, Maradishvili, Beka Beka, Rybchinskiy – Smolov, Lisakovich
  • Absenți: vor lipsi Anjorin, Guilherme, Magkeev, Miranchuk și Deb Luis

Lazio - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația lui Sarri vine în Moscova după o prestașie destul de bună, fiind ocupantă a locului secund, dar cu o posibilitate foarte mare a-i detrona pe turci, care au acumulate doar 8 puncte, cu 3 in plus față de vulturii din Seria A. În ultima partidă disputată, Lazio se încurcă împotriva lui Marseille, care reușește să obțină egalul, scorul final fiind de 2-2, cele 2 reușite fiind trecute în contul lui Imobile și Anderson. În turul cu aceștia, echipa din Italia a întâmpinat aceeași situație, tabela nefiind atinsă de vreo una dintre cele două concurente. Singura victorie a oaspeților este cea din turul împotriva candidatei din disputa de pe 25 noiembrie, meci în care formația italiană s-a impus cu 2-0, ambele goluri fiind trecute în dreptul golaverajului încă din prima repriză. Cu un total de 5 puncte, așa cum am precizat și în frazele de mai sus, Lazio obține poziția secundă, dar este amenințată din spate de către Marseille, formație care nu a suferit vreo înfrângere, dar nici vreo victoriei. Dacă tragem o privire către golaverajul acestora, +1 gol nu este de ajuns pentru a avea vreun avantaj în cazul în care situația se complică din privința aceluiași număr de puncte.

Gazdele vin din campionatul după un start destul de echilibrat, dar care încă nu le oferă siguranță și stabilitate pe poziția a cincea a campionatului. În partida precedentă din Seria A, Lazio suferă o înfrângere împotriva lui Juventus, cu scorul de 2-0.

Deși Lazio are adversari destul de puternici în grupă, își ancorează ca obiectiv ocuparea unui loc ce le asigură vulturilor calificarea la nivelul următor din acest turneu.

Gazdele nu se pot lăuda nici cu cel mai bun lot din Europa League, însă beneficiază de jucători ca Acerbi, Hysaj, Alberto, Anderson, Milinkovic Savic și Pedro, staruri în al căror merit va putea fi o posibilă victorie contra

Echipă probabilă și absenți

Sarri va fi nevoit să modifice ofensiva, care va suferi din cauza absenței atacantului Imobile, pe lângă acesta nefiind disponibili pentru meci nici Marusici și Adekanye. Așadar, din primul 11 nu vor avea cum sa lipsească mai ales Savic, Acerbi, Anderson, Hysaj și Pedro, care pe de altă parte sunt jucătorii valoroși de pe tabela lui Maurizio Sarri.

  • Echipă probabilă (4-3-3): Reina – Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – Milinkovic-Savic, Basic, Alberto – Anderson, Pedro, Zaccagni.
  • Absenți: Imobile, Marusici și Adekayne

Lokomotiv Moscova - Lazio: Pariuri, pronosticuri si cote

Singura confruntare dintre cele două formații este turul din Europa League, meci în care lupii s-au impus cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind trecute pe tabelă încă din prima repriză.

Lazio este o echipă cu unul dintre cele mai bune loturi din această grupă și cu un joc destul de bun din punct de vedere ofensiv, dar și defensiv. Ținând cont de faptul că o posibilă victorie le-ar asigura victoria italienilor, voi miza pe conducerea scorului de pe tabelă în pauza, sau la final, disputa prezentându-se a fi una intensă.

Ținând cont de ceea ce am precizat mai sus, sunt de părere că meciul va fi unul ofensiv, în care deși Lazio va domina, golul va veni cu siguranță și din partea formației din Moscova.

psF 2 (la pauză și/sau la final câștigă oaspeții)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
GG (ambele echipe vor marca minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90