Meciul zileiLetoniaMoldovaUEFA Nations Leaguestadionul DaugavaCasa Pariurilor
61

Pronostic Letonia vs Moldova - UEFA Nations League

100% pana la  600 RON

Ziua de joi vine cu altă etapă interesantă din Liga C UEFA Nations League, cu un meci jucat de reprezentativele din Letonia și Moldova. Partida va avea loc pe data de 22 Septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Daugava din Riga.

Interval goluri 2-5 (se marchează minim 2 și maxim 5 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45
Marchează Moldova (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Letonia  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele vin în confruntarea din etapa 5 din Nations League după ce reușesc să obțină un început promițător, reușind clasarea pe prima poziție. Aceștia au un adversar care le va creea probleme, Letonia dorind cu orice preț menținerea pe primul loc.
 
În ultimul meci gazdele obțin o victorie semnificativă în Nations League, contra Liechtenstein, cu scorul de 2-0. În opoziție cu meciul descris mai sus, ultima etapă de pe propriul teren vine tot cu o victorie, contra aceeași formații, Liechtenstein, de această dată cu scorul de 1-0. Ultimele 5 etape vin pentru oaspeți cu cinci victorii consecutive, fiind favorita în calificarea mai departe. De asemenea, un lucru opus prestației din Nations League este Cupa Mondială, unde termină grupa de pe ultimele locuri.
 
Comparativ cu restul concurentelor din grupă, rezultatele de care au dat dovadă până acum sunt cu mult superioare. Toate cele patru etape disputate sunt un plus, fiind sfârșite cu numărul maxim de puncte, ci anume 12.
 
În ceea ce privește obiectivul celor de la Letonia, ținta se proiectează către menținerea pe primul loc în grupă, deși calificarea le este garantată..
 
Deși etapa mu va fi una ușor de gestionat, lotul acestora este de asemenea unul destul de puternic, având vedete precum Krollis sau Gutkovskis.

 

Echipă probabilă și absenți

Un bonus pentru Letonia este faptul că în meciul de joi nu exista absenți, deși aceștia se concentrează pe plan defensiv, încasarea golulilor fiind singura problemă.
  • Echipă probabilă: (4-4-1-1) Steinbors – Salvanieks, Antonijs, Dubra, Jorkovskis – Jaunzems, Emsis, Tobers, Ikaunieks – Uldrikis - Gutkovskis
 
Interval goluri 2-5 (se marchează minim 2 și maxim 5 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45
Marchează Moldova (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Moldova - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeţii din meciul de azi vin în confruntarea de joi după menținerea în grupă prin rezultate decente, însă care nu îndeplinesc obiectivul acestota, clasându-se pe a doua poziție din grupă, sub Letonia.
 
În ultima partidă aceștia obțin cele trei puncte contra Andora, prin scorul final de 2-1. În ultima confruntare disputată în deplasare, în afară de cea precizată mai sus, oaspeții obțin din nou o victorie, contra Liechtenstein, cu 2-0. În ultimele 5 confruntări aceștia obțin trei victorii importante, două dintre acestea având loc în Nations League și una în grupa de calificare. Deși prestația acestora nu este una rea, obiectivul clasării pe primul loc nu este îndeplinit, fiind clasați pe a doua poziție.
 
Ca și rezultat al meciurilor descrise mai sus, prestația impusă de către cei de la Moldova în Nations League este una destul de stabilă, fiind clasați pe locul doi, cu un număr de șapte puncte.
 
Obiectivul nu este unul deloc ușor, prima poziție deja fiind imposibilă de atins, în momentul actual sperând calificarea mai departe.
 
Deși nu au rezultate mai bune decât a gazdelor, lotul este unul mai bine pregătit, unul dintre principalii jucatori fiind Ioniță.

 

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru cei de la Moldova, primul 11 nu va fi afectat în urma absenților, acesta fiind nevoit să alcătuiască cel mai bun lot contra celor de la Letonia.
  • Echipă probabilă: (3-5-2)–  Railean – Craciun, Bolohan, Armas – Jardan, Rata, Caimacov, Reabciuk – Motpan, Nicolaescu, Cojocaru
 

Letonia  - Moldova: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Letonia vs Moldova

Ultima confruntare directă dintre cele două formații este cea de pe data de 10.06.2021, reușind să câștige Letonia, cu scorul de 4-2.

Ponturi pariuri Letonia vs Moldova

Interval goluri 2-5 (se marchează minim 2 și maxim 5 goluri) cota 1.45 (Superbet)

Deși ambele echipe se află pe două poziții destul de asemănătoare și vin în această confruntare după rezultate impresionante, meciul va fi unul imprevizibil, în care totuși voi alege să mizez pe presiune din partea ofensivă din ambelor părți, în meci marcându-se între 2 și 5 goluri.

Marchează Moldova (Da) cota 1.75 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, cele doua adversare vor încerca să impună un joc cât mai ofensiv, însă, ca și urmare a stabilității oaspeților, voi miza pe reușită a minim unui gol din partea acestora.
Interval goluri 2-5 (se marchează minim 2 și maxim 5 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45
Marchează Moldova (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75