Meciul zileiGaz Metan MediasRapid BucureștiLiga 1Stadionul Gaz MetanWinmasters
256

Pronostic Gaz Metan Mediaș vs Rapid București - Liga 1

100% pana la  500 RON

O nouă zi vine cu o nouă serie de confruntări, una dintre cele mai importante dispute din Liga 1 având ca și adversare pe Gaz Metan Mediaș, formație pregătită de către Ilie Poenaru, aceștia având rolul de gazdă pentru cei de Rapid București, aflată sub conducerea lui Mihai Iosif. Partida va avea loc pe data de 4 februarie, de la ora 19:55, pe Stadionul Gaz Metan. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 24 din campionatul intern al României.

2+ (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
|1-3 (minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

Gaz Metan Mediaș - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei partide vin în confruntarea de vineri, după ce nu a reușit să obțină o prestație care să impresioneze în mod pozitiv, clasându-se pe poziția a 13 a, în același timp siguranța de a nu retrograda nefiind eliminată.

În ultima partidă din campionatul României, aceștia pierd cele 3 puncte contra celor de la Voluntari, cele 3 goluri marcate de către adversari fiind decisive pentru cei de la Gaz Metan. În ultima confruntare disputată pe propriul teren, elevii lui Poenaru se impun, de această dată împotriva unei echipe cu mult inferioare, Vaduz, într-un amical, meci care fiind condus de către adversari, Mediaș reușind să plaseze în poartă două goluri decisive, mai exact două lovituri libere, acestea fiind trecute în contul lui Chunchukv și Morar.

În ciuda prestației nu foarte încântătoare, elevii lui Poenaru reușesc să țină piept unei echipe cu mult superioare, FCSB, scorul final surprinzând scorul strâns de 1-0, decis prin golul lui Olaru.

Poziție în clasament

Deși rezultatele gazdelor nu sunt de lăudat, aceștia speră încă la detașarea de pe locul cu riscul de retrogradare, poziția 13 fiind rezultată în urma celor 6 victorii și a 5 egaluri iar din punct de vedere al eșecurilor, numărul de 12 înfrângeri fiind destul de mare pentru pretenția de a se clasa pe un loc mai favorabil.

Golaveraj

Din punct de vedere al golaverajului gazdelor, atacul este unul neproductiv în ceea ce privește reușitele, numărul de 19 goluri fiind unul mic. Pe de altă parte nici defensiva acestora nu se află într-o situație mai roz, 28 goluri reprezentând un pol negativ pentru cei de la Metan.

Obiectiv

Obiectivul nu este unul foarte complicat, rămânerea în prima ligă fiind de ajuns pentru echipa celor de la Gaz Metan, care au o misiune destul de dificilă pentru a se depărta de pe poziția 13, care nu le oferă momentan siguranță.

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru Poenaru, primul 11 nu va fi afectat în urma absenților, pe teren putând fi introduși Irobiso, Yuri, Filip, Trif și Morar, misiunea de a acumula cele 3 puncte fiind principalul obiectiv pe care aceștia îl vor avea în partida de pe 29 Ianuarie.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Vâlceanu – Gabriel Moura, Yuri, Horj, Dobrescu – Grădinaru, Filip, Lixandru, Trif – Irobiso, Morar.
2+ (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
|1-3 (minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

Rapid București - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin pe terenul celor de la Gaz Metan după un egal din campionat contra unei formații destul de echilibrate, UTA Arad, echipă care a creat probleme destul de mari elevilor lui Mihai Iosif. Fiind conduși cu scorul 1-0 la pauza, aceștia încearcă să modifice diferența de pe tabelă, izbutind să trimită pe tabelă golul egalizator în minutul 76.

Poziție în clasament

Noua promovată din Liga 1, în momentul de față se poate lăuda cu o prestație uimitoare, poziționâdu-se pe locul 7, poziție care din păcate nu le asigură calificarea în playoff, acest lucru fiind urmarea unui total de 33 de puncte acumulate, la doar 2 puncte sub Farul și tot 2 puncte în fața lui Argeș.

În cele 23 etape disputate, oaspeții au reușit acumularea celor 3 puncte în 8 meciuri, pe lângă acestea suferind 6 înfrângeri și aduc egalul în 9 etape. Pe de altă parte, elevii lui Iosif surprind prin victoria contra primei clasate, CFR, partidă în care Bălan, marcatorul noii promovate, își adaugă în cont încă două goluri. Cu un start de sezon foarte bun, Bălan se clasează pe locul 7 de pe lista marcatorilor, cu 6 reușite, fiind jucătorul care și în această confruntare are aceeași misiune, ci anume acumularea celor 3 puncte.

Golaveraj

În ceea ce privește golaverajul oaspeților, defensiva rapidului încasează 23 goluri, însă din perspectiva atacului, elevii lui Iosif se pot lăuda cu 27 reușite, mare parte din goluri fiind marcate de către Albu, Alami și Bălan, jucatori cu experiență și puternici din vederea pregătirii.

Obiectiv

Obiectivul oaspeților constă în continuare în calificarea în playoff, urmând ca în cazul în care totul decurge după planul Rapidiștilor, clasarea în unul dintre cele 4 locuri și de asemenea un loc în cupele europene.

Lot

Acestia au un lot mediu ca și compoziție, Rapid putând să se laude cu prezențe ca fundașul Cristian Albu, Bălan, cu 6 goluri marcate în actualul sezon și mijlocașul Crepulja, aceștia fiind jucătorii ce pot propulsa Rapidul către o victorie în partida de pe data de 4 Februarie..

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru Mihai Iosif, lista cu absenți nu ca putea influența în niciun fel lotul, din primul 11 neavând dreptul de a lipsi Săpunaru, Ilie, Albu și Bălan, jucători cu experiență în spate și cu voință de a câștiga.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Moldovan – Onea, Săpunaru, Albu, Junior Morais – Kait, Crepulja, Ilie – Sefer, Marzouk, Stahl.

Gaz Metan Mediaș - Rapid București: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două formații are loc pe data de 17 Septembrie, fluierul final surprinzând scorul de 2-2, acesta fiind în avantajul celor de la Gaz Metan.

În ciuda prestațiilor destul de depărtate a adversarelor, acestia vin pregătiți pentru acumularea celor 3 puncte, meciul având ca scop posibilitatea urcării în playoff pentru oaspeți. Așadar, voi miza pe un meci destul de strâns, în care defensivele celor două vor încerca să oprească atacurile adversarilor, ca urmare, limita de 2 gol fiind depășită cu siguranță, partida fiind una destul de echilibrată.

Ținând cont de cele precizate și mai sus, meciul va fi unul foarte strâns, fapt care mă determină să mizez pe înscrierea a minim un gol în prima repriză, dar fără depășirea bornei de 3.

2+ (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
|1-3 (minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60