Meciul zileiGaz Metan MediasFarul ConstanțaLiga 1Stadionul Gaz MetanPeste 1,5Winmasters
122

Pronostic Gaz Metan Mediaș vs Farul Constanța - Liga 1

100% pana la  1500 RON

O nouă săptămână vine cu o nouă confruntare din Liga 1, etapa cu numărul 17 fiind disputată între formația antrenată de către Ilie Poenaru, Gaz Metan Mediaș care va avea postul de gazdă pentru Farul Constanța, aflată sub conducerea lui Hagi. Partida va avea loc pe data de 29 noiembrie, de la ora 17:30, pe Stadionul Gaz Metan. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 17 din campionatul intern al României.

2 solist (câștigă echipa oaspete)
100% pana la  1500 RON
Cota: 2.00
peste 1,5 goluri (se marchează peste 2 goluri)
100% pana la  1500 RON
Cota: 1.46

Gaz Metan Mediaș - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei partide vin pregătiți pentru meciul de luni, după ce nu a reușit să obțină o prestație care să impresioneze publicul din liga 1, clasându-se pe ultima dintre ultimele poziții, cu un risc foarte mare de a retrograda. În ultima partidă din campionatul României, aceștia suferă o înfrângere contra celor de la Mioveni, formație care se impune printr-un singur gol marcat, deși lovitura de la punctul de pedeapsă este un factor norocos care în permanență are rolul de a decide câștigătoarea, aceasta fiind marcată de către Rusu. În ultima confruntare disputată pe propriul teren, elevii lui Poenaru aduc un singur punct împotriva lui FC Hermannstad, meci care fiind condus de către gazdele de luni, are ca și rezultat întoarcerea prin scorul de 2-2, cele 2 goluri ale adversarilor fiind marcate de către Sintean și Petrescu, pe finalul jocului. În ciuda prestației nu foarte încântătoare, elevii lui Poenaru reușesc să tină piept primei clasate, care deși reușește să se impună, au fost conduși de către Gaz Metan până în minutul 47, când Petrila strecoară mingea în poarta adversă, iar diferența de pe tabelă dublându-se în urma reușitei din minutul 59 a lui Deac.

Deși rezultatele gazdelor nu sunt deloc promițătoare, aceștia speră încă la detașarea de pe locul cu riscul de retrogradare, poziția 14 fiind rezultată în urma celor 4 victorii și a 3 egaluri iar din punct de vedere al eșecurilor, numărul de 9 înfrângeri fiind destul de mare pentru pretenția de a se clasa pe un loc mai favorabil.

Din Punct de vedere al golaverajului, atacul este unul destul de sărac în ceea ce privește reușitele, numărul de 12 goluri fiind unul mic. Pe de altă parte nici defensiva acestora nu se află într-o situație mai roz, 19 goluri reprezentând un oarecare echilibru al formației din Liga 1.

Obiectivul nu este unul prea sofisticat, rămânerea în prima ligă fiind de ajuns pentru echipa celor de la Gaz Metan, care au o misiune destul de dificilă pentru a se depărta de pe locul actual.

Echipă probabilă și absenți Gaz Metan Mediaș

Din fericire pentru tehnicianul gazdelor, primul 11 nu va fi afectat în urma absenților, pe teren putând fi introduși Matricardi, Yuri, Filip, Deaconu și Morar, misiunea de a acumula cele 3 puncte fiind principalul obiectiv pe care aceștia îl vor avea în partida de pe 29 noiembrie.

  • Echipă probabilă (4-2-3-1): Vâlceanu – Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus, Filip – Lixandru, Deaconu, Chamed – Morar
2 solist (câștigă echipa oaspete)
100% pana la  1500 RON
Cota: 2.00
peste 1,5 goluri (se marchează peste 2 goluri)
100% pana la  1500 RON
Cota: 1.46

Farul Constanța - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația lui Gheorghe Hagi se pregătește pentru confruntarea cu Gaz Metan, după ce în campionatul intern reușesc obținerea unui șir de rezultate destul de bune, însă scopul de a-și asigura calificarea în playoff nefiind încă atins. În ultima partidă disputată, echipa din Constanța acumulează in singur un punct, in urma disputei contra UTA Arad, care se apropie din ce în ce mai mult de către oaspeți, aflându-se cu doar o poziție mai jos, dar în schimb, la egalitate de puncte. În deplasare, Botoșani devine ținta celor de la Farul, care se impun prin scorul de 2-0, lovitura de pedeapsă din minutul 88 fiind cea care a stabilit de partea cui merg cele 3 puncte, aceasta fiind fructificată de către Petre. Oprindu-ne pe înfrângerea contra lui FCSB, putem rezulta faptul că o victorie ar fi putut plasa formația lui Hagi pe un loc în playoff, golul decisiv fiind trecut pe tabelă de către propriul jucător, Grameni, care ruinează șansa constănțenilor de a urca în clasament. În cupa României, aceștia sunt trimiși pe tușă de către Sfântul Gheorge, care printr-o singură reușită, care îi trimit mai departe în competiție.

Deși Farul Constanța are și o serie de nereușite, cele 25 de puncte îi propulsează pe locul 8, în cele 16 partide disputate acumulând un număr de 7 victorii și egaluri, rezultatele negative fiind în număr de 5, care conform calculelor au influențat decăderea pe o poziție nu foarte favorabilă.

Dacă tragem o privire și către golaveraj, putem ajunge la concluzia că oaspeții sunt echilibrat mai mult din punct de vedere ofensiv, atacul având în cont un număr de 18 reușite, iar defensiva se clasează ca fiind printre cele mai bune din campionat, cu doar 9 goluri primite.

Obiectivul elevilor lui Hagi nu este unul ușor de atins, calificare în playoff și în cupele europene fiind o țintă care necesită o serie numai de rezultate pozitive.

Unul dintre cei mai buni marcatori din La Liga, spaniolul Jefte, dovedește a fi unul dintre cei mai valoroși jucători din breasla formației din Constanța, care se laudă cu 9 reușite. Pe de altă parte, tot din lotul acestora face parte și Enes Sali, unul dintre cei mai talentați tineri.

Echipă probabilă și absenți Farul Constanța

La fel ca și la Gaz Metan, lotul este unul perfect sănătos, din care vor face parte Ghiță, Larie, Dussaut, Purece, Artean, Jefte și Fernandes, având pe umeri datoria de a aduce acasă cele 3 puncte.

  • Echipă probabilă (4-3-3): Artean – De Nooijer, Ghiță, Larie, Dussaut – Purece, Artean, Boboc – Pitu, Jefte, Fernandes.

Gaz Metan Mediaș - Farul Constanța: Pariuri, pronosticuri si cote

Numărul de confruntări între cele două candidate este unul redus, în schimb, în ultima partidă am avut parte de un meci mai bun din partea gazdelor, care s-au impus cu scorul de 2-0.

Diferența dintre cele două adversare este una destul de mare, care cu siguranță se va dovedi în meci, Farul fiind o echipă cu una dintre cele mai bune apărări, dar în același timp și cu atacanți puternici, mizând p acumularea celor 3 puncte din partea gazdelor, care se află peste Gaz Metan, care din nefericire are un drum ceva mai prost în acest sezon.

Așa cum am precizat și mai sus, meciul va fi unul destul de agresiv, în care ambele echipe vor încerca impunerea unui joc ofensiv, fapt în urma căruia voi miza pe depășirea bornei de 2 goluri, care pentru candidatele de luni nu reprezintă un stop foarte mare.

2 solist (câștigă echipa oaspete)
100% pana la  1500 RON
Cota: 2.00
peste 1,5 goluri (se marchează peste 2 goluri)
100% pana la  1500 RON
Cota: 1.46