GoluriFinlandaItaliaCalificari EURO 2020Over 2,5BetFair
111

Pronostic Finlanda vs Italia - Calificari EURO 2020

Bonus pana la 500 RON

Finlanda si Italia se intalnesc in runda 6 a grupei J de calificare pentru EURO 2020, Duminica 8 Septembrie de la ora 21:45 Stadionul Ratina din Tampere, Finlanda


Finlanda - Noutati, forma actuala si echipa probabila

In runda precedenta, Finlanda a castigat pe teren propriu contra Grecia cu scorul de 1-0, ajungand la 4 victorii consecutive.

Finlanda au acumulat pana acum 12 puncte, avand 4 victorii si o infrangere. Cele trei puncte pierdute au fost tocmai impotriva Italiei in primul meci din stagiunea de calificari. Golaverajul Finlandei este unul foarte bun, avand 7 goluri marcate si doar 2 primite. 4 din cele 7 goluri ale echipei au fost inscrise de Pukki T.

Italia - Noutati, forma actuala si echipa probabila

In runda precedenta, Italia a castigat in deplasare contra Armeniei cu scorul de 1-3, ajungand la 6 victorii consecutive (luand in considerare si amicalul cu SUA).

Italia au pana acum un parcurs perfect, acumuland 15 puncte cu 5 victorii. Si golaverajul Italiei este unul de invidiat, avand 16 goluri marcate si 2 primite, in ciuda faptului ca Italia nu prezinta o consistenta in atac, golgheterul echipei in aceasta stagiune fiind Belotti cu 2 goluri.

Finlanda - Italia: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciul tur dintre Finlanda si Italia s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru Italia, pe San Siro in Italia. Chiar daca cele doua echipe s-au intalnit de 12 ori pana acum, Finlanda nu a castigat niciodata in fata squadrei azzura.

Ultimele 5 dispute dintre Finlanda si Italia au fost castigate de Italia, 4 dintre ele cu scorul de 2-0 si una cu scorul de 1-0.

Total goluri 2-3
100% pana la  500 RON
Cota: 2.00