Meciul zileiFinlandaFrantaCM 2022GoluriCalificari Cupa Mondiala 2022Superbet
370

Pronostic Finlanda vs Franța - CM 2022

Freebet pana la 500 RON

În meciul de marți seară din Heksinki, pentru calificările la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Finlanda, aflată sub comanda lui Markku Kanerva, îi va primi acasă pe francezi, formație dirijată de către Didier Deschamps. Partida va fi disputată pe 16 noiembrie, de la ora 21:45, pe Olympiastadion. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numarul 8 pentru ambele candidate.

2 solist (Franța se va impune)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.68
1-3 goluri (se marchează între 1 și 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45

Finlanda - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele vin după un start destul de bun în preliminariile pentru calificarea la cea mai mare competiție internațională, în 7 meciuri jucate reușind să performeze în 3 din acestea, în două să obțină doar egalul, iar în două sa fie înfrânte de către francezi, cu scorul de 2-0 și unul contra Ucrainei, cu scorul de 2-1, partidă în care toate cele 3 goluri s-au marcat în prima repriză. În toate cele 3 victorii scorul a fost strâns, diferența fiind maxim de 2 goluri. Ca urmare a acestor etape, gazadele se clasează pe locul care le poate realiza calificarea la baraj, dar în același timp diferența dintre locul formației antrenată de Kanerva și a treia clasată, Ungaria, este de doar 2 puncte, fapt care îi poate detrona pe finlandezi în urma unui rezultat negativ marți seara. Gazdele au 11 puncte acumulate în 7 partide jucate, în același timp aflându-se la doar 4 puncte distanță de primul loc, ocupat de adversarii din meciul de mâine.

Din punct de vedere al golaverajului, gazdele reușesc să înscrie doar 10 goluri, 6 dintre acestea fiind marcate de către Pukki. Dacă privim pe cealaltă parte, putem vedea cifra de 8 goluri încasate, 4 dintre ele fiind primite în cele două înfrângeri, iar cealaltă jumătate în egalurile din deplasare, de menționat faptul că înfrângerile au avut loc pe terenul gazdelor, una dintre ele fiind rezultate chiar în urma rivalilor de mâine seară.

Pe lângă performanța din preliminariile acestui turneu, Finlanda a ratat calificarea la turneul European din această vară, fapt care îi determină pe elevii lui Kanerva să obțină calificarea la acest tur de Campionat Mondial.

Obiectivul acestora este menținerea poziției de calificare la bajar, lucru care necesită distanțarea de de a treia clasată, Ucraina, aflată la doar 2 puncte diferență.

Echipa probabilă și absenți

Din lotul Kanerva nu au cum să lipsescă Pukki, marcatorul finlandezilor, Schuller, Forss și Vaisanen, tânăr jucător din seria B, Italia. Ne putem aștepta ca Pukki să marcheze în orice momemnt, de ce nu să schimbe scorul de pe tabelă în favoarea finlandezilor.

  • Echipă probabilă (5-3-2): Hradecky- Uronen, Arajuuri, O’Shaughnessy, Vaisanen, Hamalainen- Kamara, Lod, Schuller- Pukki, Forss
  • Absenți: Raitala
2 solist (Franța se va impune)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.68
1-3 goluri (se marchează între 1 și 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45

Franța - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Marea favorită de diseară vine după un start foarte bun în preliminariile Campionatului Mondial, reușind ca în 7 etape disputate să triunfe în 4 din acestea, iar în 3 să obțină egalul, cel mai neașteptat fiind contra bosniacilor, partidă disputată în deplasare și încheiată cu scorul de 1-1, după ce francezii, fiind conduși reușesc să egaleze prin Griezman. Cea mai remarcabilă victorie a cocoșilor galici este cea contra Kazakhstan, pardidă încheiată cu scorulde 8-0, stralucind tânărul star a lui PSG, Mbappe, care nu doar marchează 4 goluri, dar îl și asistă pe Benzema. Ca urmare a acestor etape, formația lui Dechamps se clasează pe primul loc, cu 15 puncte acumulate în doar 7 meciuri, aflându-se la 4 puncte față de candidata de pe locul 2, echipă pe care o va întâlni marți seara pe Olympiastadion.

Pe de alta parte, francezii sunt deținătorii precedentului Campionat Mondial, unde au lasat pe toată lumea impresionată, reușind să ancoreze a doua stea pe emblema cocoșului galic. În schimb, la Europeanul din acestă vară nu au reușit să triumfe, deși erau printre favoriții la câștigarea titlului, încurcându-se la loviturile de pedeapsă împotriva Elveția. Ținând cont de rezulatatele uimitoare de la ultime două Europeanuri, în cel din 2016 pierzând chiar în finală împotriva Portugaliei condusă de Ronaldo, iar în al doilea fiind înlăturați în optimile de finală de către Elveția, aceștia își vor dori cu orice preț câștigarea Campionatului Mondial.

Apărarea oaspeților se dovedește a fi greu de penetrat, primind doar 3 goluri, acest lucru clasând defensiva ca fiind una dintre cele mai bune din preliminarii. Și din punct de vedere al ofensivei echipa se poate lăuda cu cele 16 goluri înscrise, 10 dintre aceste fiind notate în dreptul lui Griezman și Mbappe.

Oprirea cocoșilor galici din câștigarea Europeanului din vară îi determină pe aceștia să-și fixeze obiectivul pe câștigarea Mondialului, competiție la care sunt favoriți.

Echipă probabilă și absenți

Din lotul lui Dechamps nu vor putea lipsi stâlpul Zouma, Pavard, Rabiot și Mbappe, care va încerca să marcheze în poarta gazdelor la fel cum a marcat și în meciul precedent. Griezman, cu 6 reușite poate schimba în orice moment soarta jocului, adăugându-și cel puțin un gol în cont.

  • Echipa Probabilă (3-4-3): Lloris- Kounde, Zouma, L. Hernandez- Pavard, Tchouameni, Rabiot, Digne- Griezmann, Mbappe, Ben Yedder.

Finlanda - Franța: Pariuri, pronosticuri si cote

Cele mai apropiate confruntări sunt cele din Campionatul Mondial și un amical din noiembrie 2020, meci în care naționala Franței obține cele 3 puncte, cu scorul de 2-0. De afirmat și faptul că în toate meciurile directe cocoșii galici au ieșit victorioși, fară să primească vreun gol.

Deși francezii sunt ca și calificați, voi mizaa pe faptul că aceștia vor încerca să scoată un rezulatat pozitiv și mâine seară. Un egal sau o înfrângere este greu să apară, ținânând cont de rezultatele pozitive realizate de formația lui Dechamps în toate confruntările directe de până acum și de calitatea foarte bună a jucătorilor.

Ținând cont de calitatea extrem de bună a lotului Franței, dar și de dorința și montarea cu care Finlanda va intra în meci, calificarea acesteia depinzând de partida de mâine seară, voi miza pe un meci echilibrat î, care se va amarca cu siguranță un gol, dar nu se va depăși borna de 3.

2 solist (Franța se va impune)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.68
1-3 goluri (se marchează între 1 și 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45