Meciul zileiFCSBFC BotosaniLiga 1GGArena NationalaGetsBet
146

Pronostic FCSB vs FC Botoșani - Liga 1

50% pana la  600 RON

Etapa cu numărul 16 din Liga 1 vine cu confruntarea dintre echipa antrenată de către Toni Petrea, FCSB, care îi vor primi în București pe cei de la FC Botoșani, formație aflată sub comanda lui Marius Croitoru. Partida va avea loc pe 21 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 16 din campionatul României.

GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05
1-3 goluri (se marchează minim 1 gol și maxim 3)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

FCSB - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele de pe Arena Națională vin după egalul cu FC Voluntari, care rupe seria de 7 victorii consecutive, prin scorul neașteptat de 0-0, elevii lui Petrea oferindu-ne o partidă mai proastă din punct de vedere statistic decât adversarii. FCSB se poate lăuda cu o prestație foarte bună în campionatul intern al României, pe parcursul a 15 etape reușind să triumfe în 9 dintre acestea, în 4 să aducă doar egalul, rezultând ca în restul de 2 meciuri să piardă cele 3 puncte. În una dintre cele două înfrângeri, roș albaștrii nu reușesc să se impună în fața ocupantei primului loc, CFR, fluierul final surprinzând scorul de 4-1, singurul gol al bucureștenilor fiind marcat în minutul 90, de către Stoica. Locul 2 nu îl mulțumește pe Gigi Becali, acesta dorind cu orice preț cucerirea campionatului, după ce în sezonul trecut au ratat mult așteptatul titlu, însă, pentru îndeplinirea acestui obiectiv, echipa necesită o serie de victorii care să-i apropie de prima clasată, diferența fiind de 8 puncte. Pe de altă parte, gazdele nu au nici o înfrângere pe teren propriu, cele două rezultate negative fiind disputate pe terenul lui Rapid și CFR. Cu un total de 31 de goluri, FCSB se află la doar la 3 punte diferență de a treia clasată, Craiova și la doar 4 puncte în fața adversarilor de Duminică seară, care doresc cu orice preț coborârea roș albaștrilor în clasament.

Atmosfera din vestiarul gazdelor este destul de haotică, lotul suferind după plecarea lui Edi Iordănescu, antrenor care deține o performanță impresionantă din punct de vedere al rezultatelor, cauza înlăturării acestuia de pe banca roș albaștrilor fiind jocul pe care formația îl oferă în timpul meciurilor disputate.

Din punct de vedere al golaverajului, atacul elevilor lui Petrea reușesc să marcheze 28 de goluri, deținând topul celor mai multe goluri marcate în cele 15 etape. Pe lista marcatorilor, bucureștenii se pot lăuda cu prezența lui Keseru, Tănase și Octavian Popescu, cu un total de 12 reușite. Tânărul Octavian Popescu se prezintă a fi unul dintre cei mai valoroși jucători ai lui Toni Petrea, reușind să capteze atenția tuturor prin prestația uimitoare la FCSB.

Ținând cont de nereușita gazdelor din sezonul trecut, formația de pe Arena Națională își fixează obiectivul pe câștigarea campionatului, fapt care necesită o serie de meciuri cu rezultat pozitiv, pentru a rupe diferența de 8 puncte față de prima clasată.

Echipă probabilă FCSB

Din fericire pentru noul tehnician, va putea să-și pregătească cel mai bun lot în meciul contra Botoșani, în primul 11 fiind prezenți jucători ca Budescu, Oaidă, Cristea, Tănase și tânărul Octavian, aceștia având datoria de a obține încă o victorie pentru a menține startul excelent în actualul sezon de Liga 1.

  • Echipă probabilă (4-3-3): Vlad - Crețu, Cristea, Vinicius, Miron - Oaidă, Șut, Tănase - Olaru, Budescu, Oct. Popescu
GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05
1-3 goluri (se marchează minim 1 gol și maxim 3)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

FC Botoșani - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oapeții de duminică seară vin pe Arena Națională după victoria din campionat contra FC Argeș, cu scorul de 1-0, golul câștigător al partidei fiind marcat chiar din prima repriză de către Endjouma, care înscrie pentru prima dată în acest sezon. Pentru Botoșani, startul campionatului îi surprinde cu un egal contra adversarei de sâmbătă seară, urmând cu apariția unei serii de victorii foarte imporatante, care reflectau un sezon perfect, însă, care din nefericire pentru formația lui Croitoru, au fost urmate de o varietate de egaluri, victorii și înfrângeri. Botoșănenii se pot lăuda cu reușitele contra Craiovei, cu 2-1, și cea mai remarcabilă fiind disputată împotriva primei clasate, CFR, golul care a adus triumful echipei venind din partea lui Kage, în minutul 71.

În ciuda acestor confruntări, oaspeții se pot lăuda cu o prestație destul de bună, clasându-se pe locul 5 în campionatul intern al României, în cele 15 etape izbutind clasarea pe unul din primele 5 poziții, cu un total de 27 de puncte acumulate, la egalitate cu Rapid și la doar 1 punct diferență de ocupanta locului 3, Craiova. Putem spune că acest lucru este datorat celor 7 victorii, dar și a 6 egaluri, care în orice caz sunt mult mai bune decât cele 2 înfrângeri suferite pe parcursul acestui început de sezon.

Dacă privim la golaverajul formației lui Croitoru, diferența dintre golurile primite și cele marcate este una mică, defensiva oaspeților suferind încasarea a 11 goluri, spre deosebire de atac, care se laudă doar cu 14 reușite.

Obiectivul formației din Botoșani rămâne păstrarea unei poziții care asigură calificarea în playoff și dacă lucrurile decurg comform planurilor, obținerea unui loc în cupele Europene.

Francezul Ongenda și cetățeanul din Camerun, Dawa, au trecute în cont câte două reușite, totodată oferind oaspeților un plus de valoare în meciul de duminică seară.

Echipă probabilă FC Botoșani

Antrenorul formației oaspete, Marius Croitoru va beneficia de un prim 11 fără absenți, din care nu vor putea lipsi jucători ca Șeroni, Edjouma, Țigănașu, Ongenda, Barbosa și Dawa, singurul obiectiv din meciul de pe 21 noiembrie, fiind acumularea celor 3 puncte.

  • Echipă probabilă (4-3-3): Pap - Braun, Racovițan, Dawa, Șeroni - Papa, Edjouma, Țigănașu - Florescu, Ongenda, Barbosa

FCSB - FC Botoșani: Pariuri, pronosticuri si cote

Cea mai apropiată confruntare directă este cea din deschiderea campionatului, partidă în care nici o echipă nu a reușit să se impună, rezultând scorul de 0-0.

Ținând cont că ambele echipe stau destul de bine din punct de vedere ofensiv, iar diferența din clasament nu este mare, voi miza pe faptul că ambele candidate vor reuși înscrierea a câte un gol.

Așa cum am menționat mai sus, ambele echipe vor prezenta un meci defensiv, mizând pe înscrierea a maxim 3 goluri.

GG (ambele echipe marchează minim un gol)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05
1-3 goluri (se marchează minim 1 gol și maxim 3)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42