Meciul zileiFC VoluntariDinamo BucurestiLiga 1Stadionul Anghel IordănescuCasa Pariurilor
254

Pronostic FC Voluntari vs Dinamo București - Liga 1

100% pana la  600 RON

Spectacolul de astă seară vine cu confruntarea dintre echipa antrenată de către Liviu Ciubotaru, FC Voluntari, care va avea rolul de gazdă pentru Dinamo, formație aflată sun comanda lui Mircea Rednic. Partida va avea loc pe 22 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Anghel Iordănescu. În privința acestei avancronici, vă voi detalia partida, urmând ca la final să gasiți ponturile pentru meciul cu numărul 16 din campionatul intern al României.

1 solist (câștigă echipa gazdă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
2-4 goluri (se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57

FC Voluntari - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele de pe stadionul închinat lui Anghel Iordănescu vin după egalul cu a doua clasată, FCSB, care prin surprinderea bucureștenilor acumulează doar egalul, având ca precedentă înfrângerea în fața primei clasate, CFR, care se impune cu scorul de 1-0, golul victorios fiind marcat de către Omrani, în minutul 89 al partidei. Pe lângă aceste rezultate deloc promițătoare, Voluntari obține o victorie în cupă, contra candidatei Metaloglobus, cu scorul imens de 6-0, meci care debutează cu golurile lui Golan și care se încheie prin reușita lui Paraschiv, din minutul 80. În urma acestor partide, gazdele ocupă lucul 8, la egalitate de puncte cu UTA Arad și Farul Constanța, cu cifra de 25 de puncte. În urma celor 15 etape, elevii lui Ciubotaru reușesc obținerea celor 3 puncte în 8 victorii și un egal, din păcate pentru aceștia suferind 7 înfrângeri, care îi dezavantajează in lupta pentru calificarea în playoff.

Din punct de vedere al golaverajului, nu putem spune că cifrele arată prea bine, defensiva și atacul gazdelor aflându-se într-o situație de echilibru, cu 17 goluri marcate și 16 încasate, având o medie de aproape un gol primit pe meci, în momentul de față diferența dintre acestea fiind necesară pentru obținerea unei poziții mai apropiate de titlul din campionatul României.

Din punct de vedere al obiectivului, FC Voluntari are ca scop infiltrarea în playoff, misiune care necesită o continuare de campionat foarte bună, care să echilibreze startul destul de haotic din Liga 1.

Gazdele se pot lăuda cu 4 marcatori trecuți în top, Rata și Costin având în dreptul fiecăruia câte 4 reușite, iar Gheorghe și Nemec cu câte 3 goluri trecute în cont, acestea având rolul de a mări diferența din golaveraj, lucru destul de important pentru formația lui Ciubotaru. Acești jucători, alături de liderul Gabi Tamaș au rolul de a readuce echipa în joc, ținând cont că partida de luni va fi disputată contra ultimei clasate, Dinamo, misiunea fiind una destul de ușoară.

Echipă probabilă FC Voluntari

Din fericire pentru tehnicianul gazdelor, echipa nu suferă din cauza absenților, primul 11 fiind destul de solid, cu jucători ca Ricardinho, Tamaș, Meleke, Rață, Costin, Gheorghe și Nemec, ținând de datoria acestora în obținerea celor 3 puncte mâine seară, acestea având ca posibilitate clasarea pe unul dintre locurile ce asigură calificarea în playoff.

  • Echipă probabilă (3-5-2): Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș – Briceag, Meleke, Droppa, Rață, Costin – Gheorghe, Nemec.
1 solist (câștigă echipa gazdă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
2-4 goluri (se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57

Dinamo București - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții de luni vin după un start foarte prost, cu 3 înfrângeri în ultimele 5 partide disputate. În ultimul meci din Liga 1 au pierdut în fața primei clasate, CFR, cu scorul de 3-0, meci echilibrat din punct de vedere statistic, însă clujenii dovedindu-se a fi o echipă mai precisă când vine vorba de ocaziile la poarta adversă, cele trei goluri fiind dăruite de către Omrani, Debeljiuh și Deac, care închide tabela în minutul 79. Câinii întâmpină aceeași situație și în deplasare, cu o serie de trei nereușite consecutiv în campionatul României, cea mai dură fiind confruntarea împotriva lui Universitatea Craiova, cu scorul de 5-0, paradă de goluri pornită de Houri, prin lovitura de la 11 metri pe care acesta a fructificat-o, transformând-o într-un avantaj pe tabelă.

Din păcate pentru elevii lui Rednic, startul foarte prost îi poziționează pe penultima poziție, fiind în pericol de a părăsi prima ligă. Diferența față de candidata de pe locul 14, Mioveni, este de 5 puncte, care în această perioadă par imposibil de acumulat pentru câini.

În cele 15 partide disputate, cele 8 puncte sunt rezultate în urma a două victorii și două egalurii, restul de 11 meciuri fiind trecute ca înfrângeri, fapt care până la urmă este singurul motiv care duce la locul foarte prost în clasament.

Din punct de vedere al golaverajului, cele 36 de goluri clasează defensiva ca fiind printre cele mai proaste din campionatul României, pe cealaltă parte fiind doar cifra de 12 goluri marcate, atacul fiind unul destul de slab din punct de vedere al rezulatatelor.

Obiectivul câinilor nu mai rămâne decât desprinderea de penultima poziție, lucru care i-ar menține în Liga 1, deși această misiune necesită numai rezultate bune în meciurile următoare.

În schimb, Sorescu mai oferă un plus de valoare oaspeților prin cele 6 reușite și Torje, care are trecute în cont un număr de 4 goluri. În afară de cei doi, pentru meciul de luni câinii își pun speranțele în Grigore Matei și Țiră, aceștia fiind nevoiți să aducă minim un egal luni seară.

Echipă probabilă Dinamo

Din fericire pentru Rednic, singurul avanjaj este faptul că nu are absenți pentru partida de pe 22 noiembrie, având la dispoziție jucători ca Sorescu, Țiră, Matei și Nunic pentru a le ține pieo gazdelor.

  • Echipă probabilă (4-4-2): Eșanu – Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios – Sorescu, Itu, Matei, Bordușanu – Țîră, Nunic

FC Voluntari - Dinamo București: Pariuri, pronosticuri si cote

Cea mai apropiată confruntare directă este egalul din Liga 1, cu scorul de 1-1, partidă în care câinii au condus până în minutul 52, când gazdele de mâine seară reușesc să restabilească diferența de pe tabelă.

Ținând cont de prestația deloc proastă a gazdelor, aceștia având din start un plus datorită startului foarte prost al dinamoviștilor, voi miza pe un meci cu multe ocazii din partea lui FC Voluntari, care cu siguranță vor da tot posibilul pentru a se impune și a obține cele 3 puncte.

Cele două formații sunt două destul de ofensive și vor oferi un meci plin de ocazii, mizând pe depășirea bornei de două goluri, dar în același timp, consider că limita de 4 goluri nu va fi încălcată de către cele două formații.

1 solist (câștigă echipa gazdă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85
2-4 goluri (se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57