Meciul zileiFC CopenhagenSevillaUEFA Champions LeagueParken StadiumCasa Pariurilor
34

Pronostic FC Copenhagen vs Sevilla - UEFA Champions League

100% pana la  600 RON
Ziua de miercuri ne aduce o nouă serie de meciuri din faza grupelor UEFA Champions League, printre care meciul din Grupa jucat de FC Copenhagen, aflați sub conducerea lui Jess Thorup, care îi vor primi acasă pe Sevilla FC, antrenați de către Julen Lopetegui . Partida va avea loc pe data de 14 septembrie, de la ora 22:00, pe Parken Stadium
 
Interval goluri 1-3
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
1X (Gazdele nu pierd meciul)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

FC Copenhagen - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele vin în etapa de miercuri după o calificare dificilă în grupele din Champions League. Deși lotul celor de la Copenhagen este unul bine format, adversarele din grupa G sunt net superioare, lucru care le va crea probleme.
 
În ultimul meci din campionat gazdele de la Copenhagen sunt înfrânți, contra Odense, cu scorul final de 2-1. În ultima confruntare de pe propriul teren, pe lângă confruntarea contra Odense, gazdele reușesc să se impună în fața celor de la Silkeborg, fluierul final surprinzând un scor de 1-0. În ultimele cinci etape de acasă seria de două înfrângeri reprezintă un minus destul de mare pentru Copenhagen, deși acest lucru nu afectează prestația din Champions League. Prima etapă din grupă este un eșec pentru Copenhagen, pierzând contra Dortmund.
 
 Ca și rezultat al ultimelor etape, aceștia obțin calificarea in grupe, în care vor avea misiunea de a se impune contra unor echipe ca Sevilla, Dortmund și City. Prima etapă din grupă le-a creat probleme gazdelor, pierzând contra Dortmund.
 
Obiectivul acestora nu este unul ușor de îndeplinit, ținta acestora fiind calificarea mai departe de grupele din Champions League, însă situația fiind una destul de dificilă.
Lotul echipei din Champions League este unul solid, avându-l ca marcator pe Biel, care are trecute în cont un număr de patru reușite în campionat, având o misiune dificilă în etapa contra Sevilla.
 

Echipă probabilă și absenți

Deși primul 11 este afectat doar de absenta lui Cornelius și Amoo, antrenorul Thorup va fi nevoit în a crea o formație capabilă în a învinge pe Sevilla
  • Echipă probabilă: (4-5-1)  Johnsson – Diks, Vavro, Jensen, Kristiansen – Falk, Leranger, Haraldsson, Calesson, Daramy – Biel
Absenți: Cornelius și Amoo
Interval goluri 1-3
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
1X (Gazdele nu pierd meciul)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Sevilla - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Pentru oaspeți, runda a doua are un rol important în calificare, ținând cont de înfrângerea dură contra City din prima rundă, în care pierd cu 4-0. Deși deplasarea este un dezavantaj, lotul creat de Lopetegui le va asigura șansele pentru victorie.
 
Pe de altă parte, ultima etapă se arată a fi o victorie în campionat, având loc contra Espanyol, cu scorul modest de 3-2. Cea mai importantă victorie este pentru oaspeți cea împotriva lui Sporting, ca rezultat fiind scorul de 2-1, etapă disputată în presezon. În ultimele 5 etape sunt înfrânți de trei ori, contra Almeria, cu 2-1, împotriva celor de la Barcelona, cu 3-0 și în prima etapă din grupe, contra City, cu 4-0. De asemenea, în deplasare situația este una critică, Sevilla pierzând patru etape consecutive.
 
Ca și rezultat al prestației slabe, oaspeții vor decurge la schimbări care să schimbe rezultatele, etapa de miercuri fiind una importantă în a le oferi șansa calificării mai departe de grupe
.
Luând în considerare șansele pentru a se impune contra Copenhagen și ultimele rezultate, etapa de miercuri nu va fi una ușoară, o posibilă înfrângere reducând șansele de îndeplinire a obiectivului calificării.
 
Lotul celor de la Sevilla este unul destul de puternic, fiind superior adversarilor. Unul dintre principalii marcatori este Carmina, care marchează un număr de 2 reușite în campionatul intern.

 

Echipă probabilă și absenți

Lotul oaspeților nu va fi unul afectat, singurii absenți fiind Corona și Marcao.
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1)  Bono – Carmona, Gudelj, Salas, Acuna – Jordan, Rakitic – En Nesyri, Isco, Suso – Dolberg.
Absenți: Corona și Marcao

FC Copenhagen - Sevilla: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri directe FC Copenhagen vs Sevilla

Va fi primul meci între cele două echipe.

Ponturi pariuri FC Copenhagen vs Sevilla

Interval goluri 1-3 cota 1.47 (Superbet)

Deși cele două formații vin în confruntarea de miercuri după ce în Liga Campionilor au parcurs prost prima etapa meciul se va arăta a fi una cât de echilibrată, rezultatul fiind unul imprevizibil, fapt care mă determină să mizez pe impunerea unui joc în care cu siguranță stilul defensiv al adversarelor vor duce la marcarea unui interval de 1-3 goluri.

1X (Gazdele nu pierd meciul) cota 1,75 (Superbet)

Așadar, așa cum am precizat și mai sus, ambele adversare vor încerca impunerea în meciul de miercuri, fapt care va duce la o confruntare destul de strânsă, însă în care Copenhagen va profita de avantajul terenului, mizând pe impunerea sau pe remiza acestora.
Interval goluri 1-3
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47
1X (Gazdele nu pierd meciul)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75