Meciul zileiFC BotosaniUTA AradLiga 1Stadionul Municipal BotoșaniPlay-outWinmasters
187

Pronostic FC Botosani vs UTA Arad - Liga 1

100% pana la  500 RON

Etapa a doua din play-out-ul Ligii 1 este deschisă de meciul dintre FC Botoșani, formație pregătită de către Marius Croitoru, și UTA Arad, aflată sub conducerea lui Balint. Partida va avea loc pe data de 18 martie, de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Mai jos voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 2 din play out ul din campionatul României.

X1&0-4 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
II1-3 (se marchează minim un gol și maxim 3 în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62

FC Botosani - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele din etapa cu numărul din grupa de retrogradare vin în etapa contra celor de la UTA după victoria din campionat contra Gaz Metan, cu scorul de 5-0, după ce adversara nu izbutește în a influența în vreun fel tabela, aceasta fiind în mare parte modelată de către gazdele de vineri.

Pentru Botoșani, startul campionatului îi surprinde într-un mod nu foarte favorabil, urmând cu apariția unei serii de victorii foarte imporatante, care reflectau un sezon perfect, însă, care din nefericire pentru formația gazdelor au fost urmate de o varietate de egaluri, victorii și înfrângeri, care nu îi ajută în a se califca în playoff. În ultimele 5 etape cei de la Botoșani se impun o singură dată, pe lângă victoria contra celor de la Gaz Metan aceștia acumulând încă 2 egaluri și două înfrângeri. Pe propriul teren situația este una ceva mai diferită, gazdele izbutind impunerea în 3 etape, cea mai semnificativă dintre acestea fiind cea din fața celor de la Gaz Metan, dar și cea contra lui Dinamo.

Ca și urmare a confruntărilor menționate mai sus, gazdele se pot lăuda cu o prestație destul de bună, clasându-se pe locul 7 din grupa de retrogradare don campionatul intern al României, prima poziție având ca scop principal menținerea echipei în campionat. Putem spune că acest lucru este datorat celor 15 victorii, dar și a 6 egaluri, care în orice caz sunt mult mai bune decât cele 10 înfrângeri suferite pe parcursul sezonului zegulat și al grupei de retrogradare.

Dacă privim la golaverajul celor ce la Botoșani, diferența dintre golurile primite și cele marcate este una mică, campionatul regulat suprinzând un număr de 33 goluri marcate și 28 primite.

Obiectivul formației din Botoșani rămâne păstrarea unei poziției actuale, care deși nu are un avanataj major aduce echipei titlul de cea mai stabilă formație din grupa de retrogradare.

Java și Roman au trecute în cont câte o reușită în play out, totodată oferind gazdelor un plus de valoare în meciul de vineri seară, adversarii fiind unii pe măsură.

Echipă probabilă FC Botoșani

Antrenorul celor de la Fc Botoșani, Marius Croitoru va beneficia de un prim 11 fără absenți, din care nu vor putea lipsi jucători ca Haruţ, Dican, Papa, Jaja, Roman și Mailat, singurul obiectiv din meciul de pe 18 martie fiind acumularea celor 3 puncte.

  • Echipă probabilă (4-3-3) Pap – Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Haruţ, Dican, Papa – Jaja, Roman, Mailat.

 

X1&0-4 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
II1-3 (se marchează minim un gol și maxim 3 în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62

UTA Arad - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții acestei confruntări vin în Botoșani după impunerea unei prestanțe deloc rea, seși ratează la limită calificarea în playoff, fiind poziționați pe locul 8 în grupa de retrogradare, în fața lor având posesia locului 7 rivalii de la Botoșani. Ultima confruntare se arată a fi un rezultat surprinzător, fluierul final surprinzând scorul de 1-0, care se pare a fi de partea celor de la Argeș, scorul de 3-0 decizând victorioasa partidei.

În deplasare, în ciuda victoriei de mai sus, cei de la Botoșani pierd cele 3 puncte contra celor de la Chindia, ca urmare a scorului de 1-0. Aceștia se impun în mai multe rânduri în fața unor echipe importante precum Voluntari și Universitatea Craiova și Rapid, ultima dintre acestea două clasându-se ca fiind cea contra celor de la Rapid, cu scorul de 1-1.

Ca urmare a rezultatelor din campionatul regulat și a grupei de retrogradare, oaspeții se pot lăuda cu o prestație de nivel mediu, clasându-se pe locul 8 în playoff ul din campionatul intern al României, în cele 31 etape izbutind obținerea unui total de 31 de puncte acumulate, la 3 puncte sub Botoșani. Putem spune că acest lucru este datorat celor 10 victorii, dar și 13 egaluri, care în orice caz sunt mult mai bune decât cele 8 înfrângeri suferite pe parcursul sezonului actual.

Dacă tragem o privire către golaverajul lui UTA de până acum, diferența dintre golurile primite și cele marcate este una destul de mică, defensiva oaspeților suferind încasarea a doar 20 goluri, spre deosebire de atac, care se laudă doar cu 24 reușite, număr destul de mic pentru o formație cu pretenții la podium.

Obiectivul celor de mă UTA rămâne păstrarea poziției actuale, care deși nu le oferă nici un avantaj, evidențiază prestația surprinzătoare pe care aceștia au impus-o.

Echipă probabilă UTA Arad

Antrenorul formației oaspete va beneficia de un prim 11 fără absenți, din care nu vor putea lipsi jucători ca Batha, Vorobjovas, Dumitru, Miculescu, Ubbink și Otele, singurul obiectiv din meciul de pe 18 martie fiind acumularea celor 3 puncte.

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Iacob – Baravykas, Dima, Erico, Vukcevic – Batha, Vorobjovas –Dumitru, Miculescu, Ubbink – Otele.

 

FC Botosani - UTA Arad: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente FC Botoșani – UTA Arad

Ultima confruntare dintre cele două formații este cea de pe data de 6 octombrie, etapă disputată în campionatul intern, în care scorul de 2-1 decide soarta meciului în avantajul celor de la Botoșani.

Ponturi pariuri FC Botoșani – UTA Arad

X1&0-4 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 4 goluri) cota 1.40 (Superbet).

În partida de sâmbătă seară vom avea parte de o confruntare destul de puternică, ținând cont ultimele rezultate sunt destul de apropiate ca urmare, fiind posibil ca cei de la UTA să facă o surpriză. Deși ambele candidate vor încerca să apere poarta de atacul advers, voi miza pe o dispută mai puternică din partea gazdelor, care dacă nu se vor impune cu siguranță vor obține un egal, fără a depăși borna de 4 goluri.

II1-3 (se marchează minim un gol și maxim 3 în prima repriză) cota 1.62 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, partida se va dovedi a fi una agresivă și în același timp una imprevizibilă din toate punctele de vedere, mizând pe apariția a minim o reușita și a maxim 3 în intervalul reprizei secunde.

 

X1&0-4 (egal sau victorie gazde și se marchează maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
II1-3 (se marchează minim un gol și maxim 3 în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62