GoluriFC BotosaniSepsiLiga 1GGSuperbet
744

Pronostic FC Botosani vs Sepsi - Liga 1

Freebet pana la 500 RON

Botosani si Sepsi se intalnesc in etapa cu numarul 12 din Liga 1 Romania intr-o partida ce se va desfasura Vineri 04 Octombrie incepand cu orele 18:00, paritda ce va fi transmisa in direct pe DigiSport 1.

GG - Ambele echipe inscriu
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.00

FC Botosani - Noutati, forma actuala si echipa probabila

FC Botosani se afla momentan pe pozitia a 6-a din clasamentul Ligii 1 Romania cu un total de 15 puncte dupa 11 etape jucate si un golaveraj de 11 goluri marcate si tot atatea incasate.

In ultimele 5 etape acestia au inrregistrat o singura victorie, in ultima etapa in fata celor de la Hermannstadt cu scorul de 1-0 pentru Botosani, iar restul de patru meciuri au fost 2 remize si 2 infrangeri incasate de acestia.

In faza a 5-a a Cupei Romaniei acestia i-au intalnit pe liderii din acest moment ai clasamentului, CFR Cluj, pe care au reusit sa-i invinga la penalty-uri dupa ce in urma celor '90 de minute de joc scorul era 2-2.

Echipa probabila (4-2-3-1): Pap - Tiganasu, Chindris, Miron, Harut - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Ongenda, Ofosu - Moussa

GG - Ambele echipe inscriu
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.00

Sepsi - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Sepsi se afla pe pozitia a 8-a a clasamentului Ligii 1 Romania cu un total de 14 puncte dupa primele 11 etape si un golaveraj de 10 goluri marcate si 7 incasate.

Si acestia, la fel ca adversarii lor din acest meci, au reusit ca in ultimele 5 etape sa obtina doar o victorie in fata celor de la Hermannstadt cu scorul de 3-0, restul meciurilor obtinand 3 remize si o infnragere.

In faza a 5-a a Cupei Romaniei acestia i-au intalnit pe cei de la Ripensia Timisoara, pe care au reusit sa-i invinga cu scorul de 4-1, dupa ce la pauza socrul era deja de 3-1 pentru Sepsi.

Echipa probabila (4-2-3-1): Fejer - Konongo, Barisic, Tincu, Kilyen - Velev, Vasvari - Gal-Andrezly, Fülöp, Carnat - Safranko

FC Botosani - Sepsi: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru aceasta intalnire am ales un pronostic de goluri si anume GG adica ambele echipe vor marca pana la finalul celor '90 de minute pentru o cota de 2.00 oferita de majoritatea caselor de pariuri.

GG - Ambele echipe inscriu
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.00