Meciul zileiFC BotosaniGaz Metan MediasLiga 1Stadionul Municipal BotoșaniPlay-outNetBet
214

Pronostic FC Botosani vs Gaz Metan Medias - Liga 1

500 RON freebet la primul pariu pierzator

Începem săptămână cu Liga 1 și pentru început ne aruncăm privirea asupra partidei dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, ultima confruntare a primei etape din play-out. Partida e programată de la ora 17:30 pe Stadionul Municipal din Botoșani. În continuare voi detalia această dispută, iar la final voi oferi și pariurile găsite.

 

Total goluri meci – peste 2,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.50
1/1 (Botoșani conduce la pauză și câștigă meciul)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.33

FC Botosani - Noutati, forma actuala si echipa probabila

FC Botoșani e marea perdantă a Ligii 1. Moldovenii au ratat în extremis calificarea în play-off, după ce o bună bucată de timp au fost în top 6. Mai mult decât atât, botoșănenii aveau nevoie doar de o remiză în ultima etapă, contra Argeșului, au condus cu 1-0 și au pierdut pe final toate cele trei puncte.

Cu atât mai dureroasă e ratarea play-off-ului cu cât trupa lui Marius Croitoru a avut meciul în mână, dar neinspirația din final i-a coborât pe moldoveni în play-out, spre nemulțumirea tuturor de la Botoșani. Valeriu Iftime i-a vândut în pauza competițională pe Ongenda, Racovițan și Edjouma, iar unii îl consideră “vinovat” pe patronul moldovenilor pentru decizia luată.

E clar că Botoșani e o echipă mult peste media din play-out și prezența sa în play-off era meritată. Doar că forma slabă din ultimele patru meciuri din campionat a contribuit și ea la acest eșec. Acum trupa lui Croitoru va încerca să câștige play-out-ul și să mai spere la un loc de cupe europene.

Debutul în noua competiție va fi unul mai mult decât facil. Gaz Metan e una din cele mai slabe echipe din campionat și singura problemă care se pune în acest meci e cea a scorului.

 

Total goluri meci – peste 2,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.50
1/1 (Botoșani conduce la pauză și câștigă meciul)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.33

Gaz Metan Medias - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gaz Metan a fost aproape de retragerea din campionat. Multe voci spuneau că echipa abia va termina sezonul regulat și se va retrage la finele celor 30 de runde din Liga 1.

Rămasă fără cei mai importanți jucători, medieșenii se văd nevoiți să evolueze în play-out, de altfel cum au evoluat și în ultimele etape din sezonul regulat, cu juniorii. Ceea ce s-a întâmplat la Mediaș e de neconceput într-o țară civilizată, dar din păcate fotbalul din Liga 1 mai oferă un episod care reflectă, din păcate, realitatea sportului românesc.

Depunctată pentru restanțele salariale, Mediaș a ajuns lanterna roșie a clasamentului. Nu mai puțin de 6 eșecuri consecutive a suferit trupa din Mediaș după plecarea contingentului de jucători. Ultimul punct câștigat a fost la începutul lui februarie, 1-1 cu Rapid.

Într-o situație delicată, medieșenii nu au nici o perspectivă asupra play-out-ului. Va fi o performanță dacă medieșenii vor termina pe teren etapele, iar cu o echipă formată în proporții de 90% din juniori, misiunea e pecetluită.

 

FC Botosani - Gaz Metan Medias: Pariuri, pronosticuri si cote

Formații probabile și absenți

FC Botoșani

  • Indisponibili Braun, Papa, suspendați
  • Echipa probabilă: 1. Pap l 2. Haruț, 5. Dawa, 32. Șeroni, 30. Țigănașu l 27. E. Florescu, 6. Dican, 8. Târcoveanu l 24. Mailat, 20. M. Roman II, 17. Jaja

Gaz Metan Mediaș

  • Indisponibili Matricardi, incert
  • Echipa probabilă:  99. Grosz l 27. Kanda, 14. Ed. Avram, 13. Mathaus, 98. Maxim l 70. Șteau, 8. Francisco, 19. Harfaș, 34. D. Iancu, 11. P. Costea l 15. Gașpar

Meciuri directe FC Botoșani vs Gaz Metan Mediaș

Botoșaniul s-a impus în ambele partide jucate în sezonul regulat. 1-0 la Mediaș și 3-1 în retur.

Ponturi Pariuri FC Botoșani vs Gaz Metan Mediaș

Total goluri meci – peste 2,5 cota 1,50 (Betano)

Vom miza pe un meci la discreția botoșănenilor. Trupa lui Marius Croitoru e net superioară din toate punctele de vedere și victoria ar trebui să fie o simplă formalitate. Așa cum am zis, se pune doar problema scorului și a proporțiilor pe care acesta îl va lua.

1/1 (Botoșani conduce la pauză și câștigă meciul) cota 1,33 (Betano)

E greu de crezut că Mediașul va putea rezista o repriză fără să primească gol. Diferențele sunt uriașe în acest moment și va fi doar o chestiune de timp până când formația lui Croitoru va marca primul gol.

 

Total goluri meci – peste 2,5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.50
1/1 (Botoșani conduce la pauză și câștigă meciul)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.33