Pauza / finalFC Argeș PiteștiUTA Bătrâna DoamnăLiga 1Superbet
318

Pronostic FC Argeș Pitești vs UTA Bătrâna Doamnă - Liga 1

Freebet pana la 500 RON

Mâine, 11 septembrie, de la ora 18:00 pe Stadionul Nicolae Dobrin va avea loc duelul FC Arges – UTA Arad în Liga 1. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Liga 1!

Pauză sau final PsF X
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.71

FC Argeș Pitești  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Pe poziția 15 din clasamentul Liga 1, FC Argeșare 3 înfrângeri, o remiză și o victorie în ultimele 5 meciuri. FC Argeș Pitești în media sezonului real a marcat 1,00 de goluri pe meci. În 1 meci jucat acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 1 meci din sezonul 2020 jucat acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Pauză sau final PsF X
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.71

UTA Bătrâna Doamnă  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Pe poziția 10 din clasamentul Liga 1, UTA Arad are 2 puncte, cu o victorie, o înfrângere și 3 remize în ultimele 5 meciuri disputate. Media lui UTA Bătrâna Doamnă a marcat 1,00 de goluri pe meci în sezonul 2020. În 2 meciuri jucate în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri.

FC Argeș Pitești  - UTA Bătrâna Doamnă : Pariuri, pronosticuri si cote

Echipele FC Arges Pitești și UTA Bătrâna Doamnă au disputat până acum 6 meciuri. FC Arges Pitești a câștigat 4 meciuri directe. 2 meciuri s-au încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 1,67 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Pauză sau final PsF X
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.71