Meciul zileiEstorilCasa PiaLiga PortugalEstadio Antonio Coimbra da MotaPsFSansa dublaTotal goluriWinmasters
685

Pronostic Estoril vs Casa Pia - Liga Portugal

100% pana la  500 RON

Aproape de jumătatea campionatului, liga portugheză a oferit surprize destul de mari până acum, una dintre acestea fiind nou-promovata Casa Pia. Următorul meci: Estoril vs Casa Pia, luni, 16 ianuarie, de al ora 21:00, pe Estadio Antonio Coimbra da Mota (Estoril), în penultimul meci al rundei.

X2 și sub 3,5 goluri (Egal sau câștigă Casa Pia și cel mult trei goluri în meci)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.78
PsF X (Egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

Estoril - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Revenită în sezonul precedent la vârful fotbalului portughez, echipa din Estoril a reușit un campionat destul de bun, doar că de această dată se confruntă cu mai multe emoții decât și-ar fi dorit. Gazdele meciului de luni seară se află cu doar patru puncte avans, înaintea etapei, față de locurile de retrogradare.

Obiectiv

Pe termen lung, scopul este acela de a se restabili în climatul fotbalului de primă ligă din Portugalia. Așa că pentru meciul cu Casa Pia trei puncte ar fi de aur în această perspectivă de salvare de la retrogradare.

Echipa probabilă și absenți: Silva – Santos, Alvaro, Vital, Joao Felix – Rosier, Ndiaye – Marques, Carvalho, Benchimol – Erison.

 

X2 și sub 3,5 goluri (Egal sau câștigă Casa Pia și cel mult trei goluri în meci)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.78
PsF X (Egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

Casa Pia - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Ce surpriză frumoasă a făcut până acum Casa Pia, prin parcursul său de top, fiind pe locul al cincilea înaintea acestei runde – poziție de cupe europene. Asta în condițiile în care este o nou-promovată căreia nu multă lume îi dădea șanse de reușită în prima ligă.

Obiectiv

În mod normal, pentru o echipă nou-promovată, obiectivul ar trebui să fie salvarea de la retrogradare. Dar la ce a arătat Casa Pia până acum, se poate integra în discuție și posibilitatea de accedere într-o cupă europeană.

Echipă probabilă și absențe

  • Batista – Varela, Fernandes, Zolotic – Lucas Soares, Taira, Neto, Derick – Kunimoto, Rafael Martins, Baro.
  • Absenți: Lelo, Leo Natel (accidentați)

 

Estoril - Casa Pia: Pariuri, pronosticuri si cote

Istoricul confruntărilor directe dintre Estoril și Casa Pia se rezumă la meciurile din ligile inferioare, iar ultimele astfel de dispute au avut loc în urmă cu două sezoane, pe vremea când ambele echipe se aflau în liga a doua. A fost sezonul de promovare al lui Estoril, astfel că, în mod evident, a avut câștig de cauză și la duelurile directe: 2-0 în deplasare și 1-1 acasă.

Ponturi pariuri Estoril vs Casa Pia

X2 și sub 3,5 goluri (Egal sau câștigă Casa Pia și cel mult trei goluri în meci) cotă 1,78 (Betano)

Rezultatele bune făcute de Casa Pia pe parcursul acestui sezon s-au bazat pe meciuri închise, cu goluri puține și, în special, cu puncte aduse din deplasare. La Estoril lucrurile n-au prea funcționat la meciurile de acasă, unde a scos doar șase puncte în șase partide – medie de un punct pe meci care se poate traduce și înspre potențial retrogradare. De partea cealaltă, Casa Pia este a patra cea mai productivă ca puncte echipă din deplasare, cu 17 puncte în șapte partide. Limita de goluri este suficient de încăpătoare pentru câte goluri pot marca cele două echipe, iar la capătul combinației de X2 și sub 3,5 goluri se află o cotă extrem de atractivă.

PsF X (Egal la pauză sau la final) cotă 1,60 (Superbet)

Stilul de joc al celor de la Casa Pia, echipa mai bine clasată, ar putea fi dominant pentru acest meci. Ceea ce ar însemna să avem parte de un meci extrem de închis, care să curgă spre egal, cu intenția oaspeților de a specula eventualele greșeli din defensiva adversă. Dacă va fi să pice ceva, bine, dacă nu, e bun și un egal fără goluri pentru oaspeți. Din acest duel ce se anunță a fi destul de închis, am putea beneficia cu un pariu de tipul X la pauză sau la final.

 

X2 și sub 3,5 goluri (Egal sau câștigă Casa Pia și cel mult trei goluri în meci)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.78
PsF X (Egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60