GoluriEmpoliSampdoriaSerie AStadio Carlo CastellaniEtapa 18Pauza sau finalTotal goluriBetano
200

Pronostic Empoli vs Sampdoria - Serie A

100% pana la  500 RON

Odată revenită la programul uzual, cu partide de vineri până luni pe parcursul unei etape, campionatul italian Serie A se apropie cu pași repezi de jumătatea drumului. Ultimul meci din etapa a 18 este Empoli vs Sampdoria. Partida se dispută luni, 16 ianuarie, de la ora 21.45, pe Stadio Carlo Castellani din Empoli și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport.

 

PsF X (Egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri sub 2,5 (maxim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70

Empoli - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Sezonul bun de până acum a fost confirmat și de ultimele rezultate ale celor de la Empoli, care au reușit să fure puncte de pe terenuri dificile: 1-1 la Udinese și 2-2 la Roma cu Lazio. Ceea ce arată că este o echipă greu de învins în acest sezon.

Obiectiv

Salvarea de la retrogradare este principalul obiectiv pentru Empoli, unul dintre cele mai mici cluburi, din punct de vedere financiar, din campionatul italian. Pentru meciul cu Sampdoria, având în vedere diferența de zece puncte în favoarea sa, nici un rezultat de egalitate nu este de lepădat pentru Empoli.

Echipa probabilă și absenți:

  • Vicario – Stojanovic, Ismajli, Luperto, Parisi – Marin, Grassi, Fazzini – Baldanzi – Caputo, Satriano.
  • Absenți: Destro, Tonelli (accidentați).

 

PsF X (Egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri sub 2,5 (maxim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70

Sampdoria - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Ce coșmar de trăit până acum de către fanii Sampdoriei, care și-au văzut favoriții numai pe loc de retrogradare de la startul sezonului. Mici semne de revenire au fost arătate la ultimele jocuri oficiale, dar e nevoie de mai mult pentru a fi salvat întreg sezonul.

Obiectiv

La o diferență de șase puncte (înaintea etapei) de colacul salvării de la retrogradare, e clar că nu se poate discuta de un alt obiectiv la gruparea genoveză. Nici sezonul trecut n-a fost unul grozav, așa că atenția trebuie sporită încă de la meciul cu Empoli.

Echipă probabilă și absențe

  • Audero – Murillo, Nuytinck, Murru – Leris, Rincon, Vieira, Augello – Verre – Lammers, Gabbiadini.
  • Absenți: Colley, Conti, De Luca, Pussetto, Quagliarella, Sabiri (accidentați)

Empoli - Sampdoria: Pariuri, pronosticuri si cote

Cum Empoli nu este neapărat o obișnuită a principalului campionat italian, confruntările directe au fost când și când. În sezonul precedent, când ambele echipe se regăseau în Serie A, Sampdoria a avut de câștigat ambele dueluri directe: 3-0 la Empoli și 2-0 acasă, chiar dacă genovezii n-au făcut un sezon grozav.

Ponturi pentru pariuri Empoli vs Sampdoria

PsF X (Egal la pauză sau la final) – cotă 1,60 - Superbet

E un meci cu o miză mai mare decât poate să pară la prima vedere, motiv pentru care considerăm că vom avea parte de o dispută extrem de echilibrată. Un rezultat de egalitate n-ar fi un capăt de țară pentru niciuna dintre echipe, ci dimpotrivă, fiecare ar putea să găsească aspecte pozitive dintr-un astfel de deznodământ la meci. De asemenea, fiind meciul important pentru ambele tabere, în vederea salvării de la retrogradare, ne-am putea aștepta ca până la pauză să nu forțeze niciuna dintre echipe, iar asta ne-ar putea aduce avantaj în pariul nostru.

Total goluri sub 2,5 (se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,70 - Superbet

Greu de crezut că spectacolul va fi scos din acest meci, pentru că fiecare are obiective mai arzătoare de îndeplinit decât show-ul de pe teren. În cazul în care una dintre echipe va reuși să deschidă scorul, cu siguranță că se va baricada în apărare și va trage de timp prin toate mijloacele posibile. Cum nici ofensivele celor două echipe nu ies în evidență cu ceva anume, ne putem încadra liniștiți în limita de cel mult două goluri înscrise în meci. Fiind o partidă deschisă oricărui rezultat, cu șanse echitabile de fiecare parte, mai bine să evităm deznodământul final și să ne axăm pe numărul de goluri.

 

PsF X (Egal la pauză sau la final)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri sub 2,5 (maxim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70