GoluriEintracht FrankfurtArsenalEuropa LeaguePeste 2,5Superbet
346

Pronostic Eintracht Frankfurt vs Arsenal - Europa League

Freebet pana la 500 RON

Cele doua echipe se intalnesc in prima etapa a Grupei F din Europa League intr-o partida ce se va desfasura Joi 19 Septembrie incepand cu orele 20:00 pe Stadionul Arena Commerzbank.

Peste 2,5 - Minim 3 goluri inscrise
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70

Eintracht Frankfurt - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Frankfurt a terminat seznoul trecut de Bundesliga pe pozitia a 7-a ceea ce le-au oferit sansa sa intre in tururile de calificare pentru grupele Europa League. Acestia s-au impus in ultimul tur de calificare in grupele Europa League in fata celor de la Vaduz. 

Noul sezon de Bundesliga a inceput bine pentru acestia reusind sa castige primul meci in fata celor de la Hoffenheim cu scorul de 1-0 insa dupa acest meci acestia au suferit o infrangere in fata lui Leipzig cu scorul de 2-1 pentru acestia din urma. Urmatoarele doua meciuri s-au desfasurat la fel adica o victorie si o infrangere, fiind parca un tipar in meciurile acestora de pana acum.

Astfel Frankfurt se afla acum pe pozitia a 9-a in clasamentul din Bundesliga cu un total de 6 puncte dupa 4 etape cu doua victorii si doua infrangeri.

Echipa probabila (3-4-1-2): Trapp - Hinteregger, Abraham, Hasebe - Chandler, Sow, Rode, da Costa - Kamada - Silva, Paciência 

Peste 2,5 - Minim 3 goluri inscrise
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70

Arsenal - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Arsenal, a terminat sezonul tercut de Premier League pe pozitia a 5-a ceea ce a facut ca acestia sa fie calificati direct in grupele Europa League.

In noul sezon de Premier League acestia au inceput foarte bine primele doua meciuri reusind sa le castige, unul in fata lui Newcastle cu scorul de 1-0 si unul in fata lui Burnley cu scorul de 2-1 insa dupa aceste doua meciuri acestia au inceput sa obtina rezultate mai slabe.

A urmat o infnragere in fata lui Liverpool cu scorul de 3-1 pentru acestia din urma si doua remize la scorul de 2-2 cu Tottenham si Watford. Astfel acestia dupa 5 etape au acumulat 8 puuncte si se claseaza moemntan pe pozitia a 7-a in campionatul intern.

Echipa probabila (4-3-1-2): Leno - Kolasinac, David Luiz, Sokratis, Maitland-Niles - Ceballos, Xhaka, Guendouzi - Ozil - Aubameyang, Pépé

Eintracht Frankfurt - Arsenal: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru acest meci am ales un pronostic de goluri si anume ca se vor marca minim 3 goluri in acest meci pronostic cu o cota foarte buna de 1.70 la majoritatea caselor de pariuri

Peste 2,5 - Minim 3 goluri inscrise
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.70