GoluriDinamo BucurestiFC BotosaniLiga 1Superbet
587

Pronostic Dinamo București vs FC Botoșani - Liga 1

Freebet pana la 500 RON

De la ora 21:00 Dinamo București va înfrunta pe FC Botoșani în Liga 1. Ce zici de pontul nostru de pariu cu super cote la Superbet?

Total goluri gazde G2+
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.49

Dinamo București  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Aflat pe poziția 12 din clasamentul Liga 1 cu 1 punct,Dinamo Bucureștiare o remiză și 2 înfrângeri în ultimele 3 meciuri disputate. Dinamo București în media sezonului real a marcat 0,67 goluri pe meci. În 1 meci jucat acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri.

Total goluri gazde G2+
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.49

FC Botoșani - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Aflat pe poziția 2 din clasamentul Liga 1 cu 6 puncte, FC Botoșani are 4 victorii din 4 meciuri disputate. Media lui Botoșani a fost de 3,00 goluri marcate pe meci în sezonul 2020. În 3 meciuri jucate în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 3 meciuri jucate în echipă în deplasare au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Dinamo București  - FC Botoșani: Pariuri, pronosticuri si cote

Echipele Dinamo București și Botoșani au jucat până acum 18 meciuri. Dinamo București a câștigat 7 meciuri directe. Botoșani a câștigat 7 meciuri. 4 meciuri s-au încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 1,67 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Total goluri gazde G2+
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.49